Експрес-дієта Мерилін Монро: мінус 5 кг за 5 днів

2328


Зміст

  • Як харчувалася Мерилін Монро?
  • Рекомендації від голлівудської діви
  • Експрес-дієта для Мерилін Монро: мінус 5 кг за 5 днів
  • Зразкове меню на всі дні
  • Протипоказання та рекомендації
  • Мерилін Монро в повний зріст, фото фігури
  • Блискуча актриса, співачка і модель, визнаний секс-символ 1950-х — Мерилін Монро впізнаваною в усьому світі. Про неї говорять до цих пір — білява красуня стала одним з найбільш культових образів американського кінематографа. Про її неймовірно яскравою і короткої життя і трагічної загибелі досі складають легенди. Обговорюються її бурхливі романи та ролі і, звичайно, феномен популярності і фантастичною привабливості і магнетизму.

    У наш час багато хто скаже, що параметри Мерилін Монро були далекі від модельних. Так, худий її не назвати. Маленька на зріст, жіночна і не по роках наївна Мерилін порушувала всі загальноприйняті стандарти і, тим не менше, її популярність зашкалювала — чоловіки боготворили її, жінки — заздрили.
    Експрес-дієта Мерилін Монро: мінус 5 кг за 5 днів

    Фігура кінодіви не була статичною: вона худла, то набирала. Бували і зовсім пишні форми, але рідко. На самому Мерилін носила 42 розмір одягу, рідше — 46. При зростанні 166 см її обсяги становили в середньому 89-56-89, вага — 53 кг Кінодіва не була повненькою, її спокуслива фігурка подобалася мільйонам.
    Експрес-дієта Мерилін Монро: мінус 5 кг за 5 днів

    Як харчувалася Мерилін Монро?

    Харчування Мерилін складно було назвати «чистим», позначалося бідне дитинство. В юності Норми Джин Бейкер (ім’я Монро при народженні) ледь вистачало грошей на дешеві гамбургери. З тих самих пір майбутня зірка зареклася, що більше ніколи не буде себе мучити, не буде голодувати і економити. І її планам судилося збутися. Як тільки актриса почала отримувати перші великі гонорари, в її житті стали з’являтися великі діаманти, красива дорога одяг, ексклюзивне пиття і шикарні страви. З можливого вона намагалася вибирати тільки найкраще.

    Експрес-дієта Мерилін Монро: мінус 5 кг за 5 днів

    Зірка розповіла, що на сніданок щодня вона вживає суміш з теплого молока і двох розбитих у нього сирих яєць. Щось схоже на сучасні протеїнові коктейлі. Суцільний білок, смак і користь. Пізніше Монро приймала вітаміни і відправлялася на зйомки або у справах. Майже весь день кінодіва проводила в русі — їй було не з чого поправлятися.

    Обід у Монро часто не вписувався в щільний графік, і вона його пропускала. На вечерю вживала виключно овочі і білки.

    Можна зробити висновок, що дієта Монро була високобілкової, низкоуглеводной — оптимальний раціон для схуднення і підтримки форми. Однак дієтологи нагадують, що довгий виключення з раціону вуглеводів і відсутність повноцінного обіду не корисні. Дієту Монро рекомендується урізноманітнити. Наприклад, другий прийом їжі може включати порцію каші на воді і шматочок відвареного м’яса.

    До речі, продукти Мерилін Монро воліла фермерські. Вона завжди відправлялася на ринок, щоб купити соковитий стейк, свіжу печінку або соковитих фруктів. Актриса вибирала найстигліші і яскраві плоди. Особливо вона любила морквину.

    Способи готування Монро теж були правильні. М’ясо вона запікала в духовці до хрусткої скоринки. Жирного практично не вживала.

    Експрес-дієта Мерилін Монро: мінус 5 кг за 5 днів

    Єдине, в чому Монро не могла собі відмовити: карамельне морозиво і фужер дорогого шампанського. Мерилін дозволяла собі надмірності не так часто і в мінімальних кількостях. Дієтологи вважають, що це дозволено. Якщо 80 відсотків вашого раціону становить корисна їжа, решту 20 можуть припадати на заборонені смаколики: морозиво, шоколад, круасани.

    Спортом Мерилін займалася не часто і без фанатизму. Рідко її тренування тривало більше 15 хвилин поспіль. Зазвичай заняття включало вправи на зміцнення м’язів грудей і рук. Зірка завжди вибирала те, що приносить їй задоволення.

    Рекомендації від голлівудської діви

    Мерилін дотримувалася дієти з обов’язковим включенням в раціон продуктів-діуретиків. Білява красуня кожен день намагалася їсти петрушку, селеру, артишоки. Кількість солі, яка затримує вологу, було сильно обмежено.

    Зірка вважала, що кава, міцний чай і алкоголь негативно впливають на обмін речовин і стан шкіри. Їх потрібно звести до мінімуму або припинити вживати зовсім. Замість цього в раціоні має з’явитися більше мінеральної води без газу або природного газації, крупнолистового чаю зеленого, свіжозавареної.

    Експрес-дієта Мерилін Монро: мінус 5 кг за 5 днів

    Експрес-дієта для Мерилін Монро: мінус 5 кг за 5 днів

    «Американська мрія», так називалася ця дієта, створена спеціально для Мерилін дієтологом з цікавим прізвищем Перріконе. Пізніше ця методика для зниження ваги «перекочувала» в маси — її стали пропонувати і іншим зіркам.

    Незмінні правила дієти

    • Добова норма калорій — 800 ккал
    • Раціон включає: біла і червона риба, оливкова олія, перепелині або курячі яйця, кисломолочні продукти низької жирності, овочі і фрукти. У день дозволено невеликий шматочок житнього хліба
    • Раціон виключає: сіль, смажене, копчене, жирне, кондитерські вироби, борошняні страви, алкоголь.

    Зразкове меню на всі дні

    Харчування однаково протягом всієї дієти

    • Сніданок: житній тост, 1 будь-цитрус, чашка зеленого чаю
    • Обід: варена або на пару риба, овочевий салат, будь-який фрукт
    • Перекус: склянка кефіру або порція сиру
    • Обід: варене яйце, 2 штуки, сирі овочі.

    Харчуватися слід, не виходячи за рамки добової норми калорій, — не більше 800 ккал. Зважуйте всі, що їсте, слідкуйте за інформацією про енергетичну цінність на упаковці або слідуючи підказкам в довіднику, в інтернеті.

    Дотримуватися цієї дієти тривалий час не рекомендується. Дієтологи дозволяють всього 5 днів, після чого слід зробити перерву. Повторювати дієту можна не частіше 2-3 разів на рік (при відсутності протипоказань).

    Експрес-дієта Мерилін Монро: мінус 5 кг за 5 днів

    Протипоказання та рекомендації

    Дієта і харчування Мерилін Монро не рекомендовані підліткам, вагітним і годуючим жінкам, літнім людям, а також при патологіях органів шлунково-кишкового тракту і при переносимості білкових продуктів харчування.

    Рекомендується консультація лікаря!

    Мерилін Монро в повний зріст, фото фігури

    Експрес-дієта Мерилін Монро: мінус 5 кг за 5 днів

    Експрес-дієта Мерилін Монро: мінус 5 кг за 5 днів

    Експрес-дієта Мерилін Монро: мінус 5 кг за 5 днів

    Експрес-дієта Мерилін Монро: мінус 5 кг за 5 днів