Білкова дієта Марії Шукшиної — мінус 7 кг за 2 тижні

2776


Зміст

  • Головні секрети стрункості
  • Білкова дієта і спорт
  • Експрес-дієта Марії Шукшиної
  • Фігура Марії Шукшиної, фото
  • Відомій телеведучій та акторки Марії Шукшиної виповнилося 52 роки, але виглядає вона вдвічі молодший. Час, вік і народження чотирьох дітей виявилися не владні над стрункою гнучкою фігурою, а посмішка і погляд залишаються завзятими, як в юності. Однак за удаваною безтурботністю приховується чимало зусиль. Марія стежить за здоров’ям, помірно харчується і регулярно займається спортом.

    Головні секрети стрункості

    Від природи їй дісталася в подарунок схильність до повноти. Батьки: актриса Лідія Федосєєва-Шукшина і письменник Василь Шукшин відрізнялися міцним статурою. Дочка успадкувала широку кістку і метаболізм гиперстеника. З юності їй доводилося тримати себе в шорах, часто вдаючись до голодних дієт, щоб фігура не виходила за рамки, дозволені професією. І це завжди непогано вдавалося. Глядачі не пам’ятають випадку, коли б бачили Шукшину в поганій фізичній формі. Вага актриси постійно тримається біля позначки 65 кг. І це при зрості 180 див.

    Так як періодичні голодування не йшли на користь красі, хоча і швидко зганяли кілограми, після 30 років Марія стала послідовницею здорового харчування. Вона постаралася виключити з раціону все, що може нашкодити організму: жирну, копчену і смажену їжу, фастфуд, солодощі. Актриса також полюбила пуер — китайський пост-ферментований чай, який прискорює обмін речовин і очищає кров від токсинів. Від кави, газованої води і різних енергетиків відмовилася. Замінила їх трав’яними настоями, відваром вівса, цикорієм. Крім цих напоїв та пуеру, стимулюючих очищення організму і насичують вітамінами, п’є лише чисту воду. Її вживає багато — до 2 л на добу.

    У меню залишила лише екологічно чисті натуральні продукти. Перевагу стала віддавати яблук, овочів і зелені з власного саду. Для підтримки необхідного рівня кальцію в організмі завела звичку щодня їсти сир, м’який домашній сир, пити кефір і молочну сироватку. Замість майонезу та інших промислових соусів страви стала заправляти оливковою олією або нежирної сметаною. Цукор замінила медом. Раціон склала без суворих обмежень, але встановлених правил собі намагається ніколи не порушувати.

    Білкова дієта Марії Шукшиної — мінус 7 кг за 2 тижні

    У щоденному меню Шукшиної: зернові каші на воді або паровий омлет на сніданок, іноді натуральні мюслі з молоком, жменя свіжих ягід, яблучний або овочевий сік. Перекус складають горіхи, сезонні фрукти або дієтичні хлібці без дріжджів, зрідка — шматочок гіркого шоколаду. Поживний обід і ситний: курячі котлети з картоплею, суп-локшина, печена або тушкована риба з овочевим гарніром на вибір. Легкий полуденок: зазвичай молочні продукти: йогурт з ягодами, порція сиру або просто стакан молока. На вечерю білкові продукти: салат з кальмарів з зеленню, шматок телятини, сир або яєчня.

    Якщо хочеться себе побалувати себе солодким, Шукшина з’їдає шматочок пастили або фруктове морозиво, але виключно вранці.

    Білкова дієта і спорт

    Щоб підтримувати пружність м’язів і гнучкість тіла, Марія багато років займається плаванням і водною аеробікою. Ефективність таких занять набагато вище, ніж звичайного «наземного» фітнесу. Крім того, актриса щодня по кілька годин ходить пішки, намагаючись поєднувати приємне з корисним: милується природою, приймає сонячні ванни і тренує всі групи м’язів одночасно.

    Білкова дієта Марії Шукшиної — мінус 7 кг за 2 тижні

    Експрес-дієта Марії Шукшиної

    Коли обставини змушують сідати на сувору дієту: після пологів, перед відповідальною роллю, Марія віддає перевагу низкоуглеводной методикою. Цей раціон передбачає вживання нежирного м’яса, птиці, сиру і риби. Доповнювати їх можна зеленими овочами і травами, цитрусовими.

    Картопля, коренеплоди, хліб та інші джерела вуглеводів виключаються. Сіль додавати в страви можна обмежено. Салати дозволено приправляти декількома краплями рослинного масла.

    • Їжу необхідно приймати 4-5 разів на день. Розмір порцій — не більше 250 р.
    • Обов’язково дотримувати питний режим, вживаючи 2,5 л рідини, щоб в крові не скупчувалися токсини.
    • За пару тижнів такої дієти можна легко позбутися зайвих 5-7 і більше кілограмів без болісного почуття голоду.

    Хоча білковий раціон вважається щадним, використовувати його можна не всім. Дієта протипоказана людям з порушенням обміну речовин, захворюваннями серця, нирок і печінки, хворим атеросклерозом. Не рекомендовано також вагітним і годуючим матерям, дітям, підліткам, людям похилого віку.

    Фігура Марії Шукшиної, фото

    Білкова дієта Марії Шукшиної — мінус 7 кг за 2 тижні

    Білкова дієта Марії Шукшиної — мінус 7 кг за 2 тижні

    Білкова дієта Марії Шукшиної — мінус 7 кг за 2 тижні

    Білкова дієта Марії Шукшиної — мінус 7 кг за 2 тижні

    Білкова дієта Марії Шукшиної — мінус 7 кг за 2 тижні