ТОП-3 самих ефективних і недорогих обгортань — піде до 4 см з талії і стегон

2033


Зміст

  • Варіант 1. Глиняне бертывание
  • Як робити?
  • Варіант 2. Гірчичне обгортання
  • Як робити?
  • Варіант 3. Вівсяне обгортання
  • Як робити?
  • Підготовка шкіри
  • Розслаблююча ванна
  • Відлущуючий скраб
  • Якщо ви худнете, доглядати за шкірою обов’язково. Це додає їй еластичність, зробить пружною і здоровою, запобігає появі розтяжок і целюліту. Багато жінок не приділяють цьому питанню належної уваги, а потім переживають з-за в’ялості шкіри.

    Щоб цього не траплялося, рекомендується проводити курси обгортань. Не обов’язково відвідувати косметологів і дорогі салони — більшість процедур можна легко виконувати вдома, своїми руками. Головне — виділити трохи часу для себе і запастися народними засобами: густою глиною, гірчицею і вівсяними пластівцями. Про цих варіантах обгортань піде мова в цій статті.

    Варіант 1. Глиняне бертывание

    Найбільш простий і безболісний варіант. Глина, на відміну від багатьох інших коштів, не дратує шкіру.

    ТОП-3 самих ефективних і недорогих обгортань — піде до 4 см з талії і стегон

    Як робити?

    Порошок (1 пачку) косметичної глини розведіть до однорідності з теплою водою (користуйтеся інформацією на упаковці). Отриману густу кашку нанесіть на проблемні ділянки тіла. Оберніться харчовою плівкою. Займіться домашніми справами або приляжте відпочити під ковдрою. Через годину змийте теплою водою, нанесіть відновлюючу засіб.

    Варіант 2. Гірчичне обгортання

    Найдешевший варіант обгортань — з гірчичним порошком. Засіб продається у всіх магазинах і коштує копійки.

    Як робити?

    Розведіть 1 склянку гірчичного порошку крутим окропом, перемішайте. Дайте трохи охолонути і нанесіть на проблемні ділянки тіла. Оберніться харчовою плівкою. Змийте склад із шкіри за 30 хвилин. Можна раніше, якщо почне сильно палити.

    ТОП-3 самих ефективних і недорогих обгортань — піде до 4 см з талії і стегон

    Варіант 3. Вівсяне обгортання

    Мало хто знає, що вівсянка корисна не тільки всередину. Це ще і відмінний косметичний засіб, підтягує і живить шкіру.

    Як робити?

    Змішайте 1 склянку вівсяних пластівців з 2,5 склянками окропу. Залиште настоятися протягом 10-15 хвилин. Потім додайте до суміші 1 столову ложку оливкової олії і 3 краплі олії жожоба. Не чекаючи охолодження суміші, нанесіть кашку на проблемні місця і оберніться харчовою плівкою. Сховайтеся ковдрою і полежіть 30 хвилин. Після обгортання прийміть душ, нанесіть живильний або зволожуючий молочко для тіла.

    ТОП-3 самих ефективних і недорогих обгортань — піде до 4 см з талії і стегон

    Підготовка шкіри

    Щоб обгортання або маски подіяли, обов’язково підготувати шкіру. «Розкрити пори», як кажуть косметологи, тобто зробити шкіру вразливою до доглядають коштів.

    Розслаблююча ванна

    Для цього обов’язково прийміть ванну. Косметологи рекомендують додавати у воду трав’яні збори або морську сіль.

    ТОП-3 самих ефективних і недорогих обгортань — піде до 4 см з талії і стегон

    Прекрасний варіант — тандем ромашки і липи. Така ванна допоможе зняти напругу, розслабитися і підготувати тіло до наступних процедур. Для цього залийте по жмені ромашки і липи крутим окропом і поставте на 20 хвилин на парову баню. Потім дайте настоятися протягом 2-х годин і процідіть. Готовий відвар додайте в наповнену теплою водою ванну.

    Відлущуючий скраб

    На розпарене тіло нанесіть відлущуючий скраб і помасажуйте шкіру протягом 2-3 хвилин. Приділіть особливу увагу проблемним зонам. Скраб видалить омертвілі клітини шкіри, зробить її ніжною і гладкою, готової до процедури обгортання.

    ТОП-3 самих ефективних і недорогих обгортань — піде до 4 см з талії і стегон

    Скраб можна купити в магазині або приготувати самому. У першому випадку варто віддавати перевагу натуральній косметиці, наприклад, з позначкою handmade або eco. Але, тим не менш, перед покупкою уважно прочитайте склад.

    Для приготування скрабу своїми руками також підійдуть самі елементарні і недорогі засоби і продукти, які зазвичай є в кожному будинку. Наприклад, сіль і сода, гуща від кави, вівсяні пластівці, цукровий пісок.

    • Масляний скраб (з маслом жожоба або ши в складі) ідеально підійде для сухої шкіри. Дбайливо очистить дерму, але не пересушить її.
    • Цукровий скраб краще інших зволожує.
    • Кокосовий — не тільки очищає, але і живить. Не викликає подразнення і підходить практично для всіх типів шкіри.
    • Сольовий — активний проти целюліту. Має саму низьку вартість.
    • Кавовий — надає шкірі неповторний аромат і ефективно бореться з дрібними відмерлими частками. Більше всього підходить для жирної шкіри.