Дієта Євгенії Феофилактовой: як худне перша красуня Дому-2

2121


Зміст

  • Спосіб життя і харчування
  • Щоденне меню
  • Фігура Євгенії Феофилактовой, фото
  • У 2009 році нікому не відома кіровська дівчина Женя відразу стала знаменитістю. Допоміг їй у цьому легендарний проект «Дом-2». Посаду простого менеджера по рекламі Феофилактова, не замислюючись, поміняла на образ харизматичною строительницы щастя. Зараз у Євгенії власний бізнес, підростає син. Але навіть залишивши проект, вона продовжує ретельно дбати про зовнішність. У цьому можна переконатися, відкривши сторінку Жені в Instagram.
    Дієта Євгенії Феофилактовой: як худне перша красуня Дому-2

    Спосіб життя і харчування

    При зрості 163 див. Феофилактова утримує вагу на позначці в 50-51 кг, стверджуючи при цьому, що не сидить на якійсь особливій дієті. Просто намагається харчуватися низькокалорійними стравами, скорочувати порції, не зловживати цукром і жирами. Проте одного разу їй довелося боротися із зайвою вагою. Під час вагітності в 2012 році Євгенія поправилася на 15 кіло. Але після пологів швидко зайнялася собою і позбулася від них за 4 місяці. Допоміг їй у цьому власний режим. До м’яса Феофилактова досить байдужа. Відмовлятися зовсім не прагне, але включає його в меню рідко і тільки «легкі» види: птицю, пісну яловичину. Робить це Женя не вимушено, а слідуючи своєму смаку. Джерелом тваринного білка їй служать, в основному, різноманітні морепродукти і риба.

    Здобну випічку, фастфуд, консерви та інші страви швидкого харчування просто не любить, не знаходячи в них нічого цікавого чи корисного. Крім того, звичка до них швидко відбивається на боках і інших частинах тіла. При невеликому зростанні і складання дівчата це і зовсім було б катастрофою. Щоб фігура постійно залишалася витонченою, в її раціоні тільки натуральні продукти: овочі, трави, ягоди, фрукти. Зрідка Євгена готує страви з сиром, вважаючи за краще м’які сирні або ропні сорти: сулугуні, бринза. Салати заправляє не майонезом, а оливковою олією, лимонним соком і натуральними спеціями.

    Готує Євгена частіше на пару або запікає продукти, зберігаючи таким чином в них максимум корисних речовин. В юності, коли необхідна кухонне начиння продавалася не повсюдно, пароваркою їй служила проста каструля з вставленим в неї друшляком. Смажить їжу рідко. Сіль додає помірно, смак страв намагається підкреслювати прянощами. Вкрай важливим для підтримки обміну вважає питний режим. Ранок починає зі склянки звичайної води, вживає її обов’язково між прийомами їжі. Так харчуватися Женя звикла постійно. Зрідка все ж дозволяє собі ласощі у вигляді невеликого шматочка мармеладу або тосту з медом.

    Дівчина захоплюється Спортом з юних років. Регулярно кілька разів на тиждень відвідує фітнес-центр, де займається за індивідуальною програмою. Ефективність вправ підтримує повсякденному фізичною активністю, любить бігати і плавати. Як зізнається сама, без інтенсивних тренувань підтримувати відточені форми і тримати апетит у вузді було б неможливо.

    Дієта Євгенії Феофилактовой: як худне перша красуня Дому-2

    Щоденне меню

    Через 30-40 хвилин після ранкового склянки води настає час підкріпитися.

  • Варіанти сніданку: салат з грейпфрута з яблуком, ківі або ананасом, вівсяна або ячна каша на воді, паровий омлет. Доповнює прийом їжі несолодкий зелений чай або кава без вершків.
  • Через пару годин після сніданку пора перекусити. У хід йдуть: жменю насіння або горішків, апельсин, чорнослив.
  • На обід Євгена часто варить суп з морепродуктів з протертими помідорами, пряними травами і пісними вершками. До нього — салат із сирих овочів. Іноді робить грінки з житнього хліба з часником. На десерт дозволяє собі свіжу полуницю з сиром в лимонно-медовому маринаді. П’є чай або кава без цукру.
  • Для полуденка підходять кисломолочні продукти: 150 р. нежирного сиру або стакан кефіру.
  • На вечерю білкове блюдо з легким гарніром: парова риба або курча — близько 200 р., тушковане овочеве рагу: кабачок, капуста, томати, морква.
  • Дієта Євгенії Феофилактовой: як худне перша красуня Дому-2

    Такий режим дозволяє відмінно себе почувати і зберігати гарний настрій в будь-яких обставинах. Але наслідувати приклад Жені можна не всім. При захворюваннях органів ШЛУНКОВО-кишкового тракту, каменях у жовчному міхурі, анемії і інших хронічних патологіях ця дієта може бути шкідлива. Не рекомендується вона також вагітним і годуючим жінкам.

    Фігура Євгенії Феофилактовой, фото

    Дієта Євгенії Феофилактовой: як худне перша красуня Дому-2

    Дієта Євгенії Феофилактовой: як худне перша красуня Дому-2

    Дієта Євгенії Феофилактовой: як худне перша красуня Дому-2