Дієта Тетяни Кравченко — як схуднути на 25 кг за 2 місяці

1918


Зміст

  • Принципи дієти
  • Приблизне меню
  • Оптимізм — запорука здоров’я
  • Фото схудлою Тетяни Кравченко
  • Народна артистка Росії Тетяна Кравченко відома глядачам по десятках кінострічок, переважно комедійних, і сотням вистав театру Ленком. Молоде покоління більше знає її як Валентина Будько — оптимістичну і енергійну героїню серіалу «Свати». Відомо, що до фітнесу та іншими атрибутами здорового способу життя Тетяна Едуардівна відноситься прохолодно, вважаючи за краще всього улюблену роботу.

    Але звикнувши бачити її чарівною господинею сільського будинку досить вагомих переваг, шанувальники деякий час тому помітили зміни в зовнішності акторки. Вона помітно схудла і стала виглядати молодше за свої 65 років. Як виявилося, актриса вирішила переглянути звички і сіла на дієту, хоча раніше не визнавала ніяких обмежень у харчуванні.

    Принципи дієти

    Всього за 2 місяці Кравченко позбулася 25 кг, виключивши з меню шкідливі продукти і скоротивши порції. Як зізнається вона сама, убогість раціону майже не відчувалася, так як зйомки і репетиції поглинали весь час і думки про голод просто не виникали.

    Основу харчування актриси склали тваринний і рослинний білок, велика кількість клітковини, повільні вуглеводи. Жири, сіль і цукор в раціоні були зведені до мінімуму. Загальна енергетична цінність раціону на добу склала близько 1500 ккал.

    В перервах між прийомами їжі актриса перекушувала сухофруктами, горіхами, зеленими овочами, пила багато зеленого чаю. Щоб не зриватися з режиму, брала з собою на роботу низькокалорійні страви. Завдяки такому підходу кілограми йшли повільно, але неухильно.

    Дієта Тетяни Кравченко — як схуднути на 25 кг за 2 місяці

    Головні правила дієти:

    • не перевищувати межу 1500 ккал. у добу;
    • готувати з використанням рослинних олій, виключивши тваринні жири;
    • вживати в їжу курячі яйця, пісні сорти риби, індичку, курку, кролика, телятину, відмовившись від свинини;
    • щодня з’їдати кілька порцій овочів, свіжих фруктів;
    • вживати на сніданок каші: рисову, гречану, перлову та інші;
    • замість здоби є цільнозерновий хліб — не більше 100 г в день;
    • пити побільше води і зеленого чаю.

    У меню Кравченко більше немає жирного м’яса, білого хліба, картоплі, макаронних і кондитерських виробів, промислових соусів, маргарину. Їжа готується просто, без попереднього обжарювання або використання гриля. Перевага віддається відварною та запеченим продуктів і страв.

    За стіл Тетяна Едуардівна сідає не менш 3 разів у день. Між основними прийомами — легкі перекуски, щоб голод не відчувався дуже сильно. Вечеря — за 2 години до сну, складається з легкого білкового страви з додаванням гарніру: тушкованих овочів або салату.

    Дієта Тетяни Кравченко — як схуднути на 25 кг за 2 місяці

    Приблизне меню

    Одноденний раціон актриси виглядає наступним чином:

  • Вранці: натуральна кава або зелений чай без цукру. Можна використовувати природні підсолоджувачі, наприклад, стевію. Напій доповнити порцією перлової каші (близько 200 г) або нежирного сиру (150 р.)
  • Другий сніданок: страва з фруктів. Салат з ананасів з яблуками, апельсинове желе без цукру, запіканка з ягід з сиром на вибір. Вага порції — не більше 250 р.
  • Вдень: дієтичний суп. Дозволений на пісному курячому бульйоні з цвітною капустою, іншими овочами або вегетаріанський. Обід можна доповнити сухим тостом з житнього хліба (близько 50 г)
  • Полуденок: порція будь-яких овочів чи фруктів вагою до 200 р. Можна використовувати плоди одного виду, приготувати салат-асорті без олійною заправки і солі.
  • Ввечері: приготувати відварну індичку, згасити на воді рибу або обмежитися порцією грибів з зеленню. До м’яса можна додати салат з білокачанної свіжої капусти і томатів.
  • Дотримуючись загальні принципи, склад меню можна періодично міняти, доповнюючи дозволеними продуктами. Дотримуватися такої дієти можна кілька місяців.

    Дієта Тетяни Кравченко — як схуднути на 25 кг за 2 місяці

    Оптимізм — запорука здоров’я

    Незважаючи на колишнє байдужість до спорту, в період дотримання дієти Тетяна Кравченко стала більше рухатися. Крім основної зайнятості в театрі, вона багато ходить пішки, робить ранкову зарядку.

    Рідкісні вільні хвилини присвячує зустрічам з близькими, відвідує оздоровчий центр, де бере курси масажу. Її природні активність і оптимізм з роками не вичерпуються, змушуючи досягати нових цілей.

    Фото схудлою Тетяни Кравченко

    Дієта Тетяни Кравченко — як схуднути на 25 кг за 2 місяці

    Дієта Тетяни Кравченко — як схуднути на 25 кг за 2 місяці

    Дієта Тетяни Кравченко — як схуднути на 25 кг за 2 місяці