4 варіанти швидких вечерь для схуднення

2089


Зміст

  • 4 варіанти дієтичних вечері
  • 1 варіант
  • 2 варіант
  • 3 варіант
  • 4 варіант
  • Правила легкого вечері
  • Приїжджаєте з роботи пізно? Немає часу на підготовку? Тоді ця підбірка для вас: 4 варіанти повноцінних прийомів їжі, для дієтичного харчування. Підходять для всієї родини — ідеально в вечірній час.

    Пізнє повернення додому — не привід замовляти піцу або розігрівати напівфабрикати і об’їдатися. Важкі висококалорійні продукти перед сном просто не встигне перетравитися і підуть в жир. Лягати з порожнім шлунком — теж не найкраще рішення. Оптимально — приготувати легкий і корисний вечерю на швидку руку за 5-20 хвилин.

    4 варіанти дієтичних вечері

    4 варіанти швидких вечерь для схуднення

    1 варіант

    Зробіть яєчню або омлет на антипригарній сковороді, краще без масла. Поріжте половинку авокадо, приготуйте салат зі свіжих овочів. Авокадо можна нарізати шматочками і покласти поруч з яйцем на тарілку або розім’яти виделкою і намазати на хліб. Час приготування: не більше 10 хвилин.

    2 варіант

    Тунець розім’яти виделкою і намазати на хлібці. Подавати з овочевим салатом, заправленим соком лимона або лайма. Час приготування: 5 хвилин.

    4 варіанти швидких вечерь для схуднення3 варіант

    Для салату найбільше підійдуть: болгарський перець, томати, огірки, свіжа зелень. Для заправки можна використовувати зубчик часнику, трохи гірчиці. Час приготування: 10-12 хвилин.

    4 варіант

    Курку рекомендується замаринувати вранці (перед відходом на роботу) або з вечора напередодні. Промите і просушену філе без шкіри покладіть в глибоку миску, залийте соєвим соусом і соком лимона, приправити улюбленими спеціями. Перемішайте, накрийте кришкою і залиште маринуватися.

    Увечері, прийшовши додому, поставте запікати курку на 15 хвилин у розігріту духовку. Приготуйте овочевий салат з огірками, помідорами, зеленню і сиром фета. Час приготування: 15-20 хвилин.

    4 варіанти швидких вечерь для схуднення

    Правила легкого вечері

    • Вечеряти рекомендується не пізніше, ніж за 2-3 години до сну.
    • Порція для вечері — не більше 300 мл / р. Важливе правило: овочів і зелені на тарілці має бути в 2 рази більше, ніж білка.
    • Мінімум солі на ніч — вона затримує воду, і на ранок можна прокинутися з набряками. Замініть сіль спеціями, ароматними травами, лимонним соком, цедрою, часником.
    • Не наїдатися — виходьте з-за столу з відчуттям легкого голоду.
    • Щоб втриматися від спокуси навідатися на кухню ще, відразу після вечері почистіть зуби.

    Процеси травлення в другій половині дня уповільнені, і замість перетравлення починається гниття їжі. Неперетравлені залишки довше залишаються в кишечнику, отруюючи організм.