У 48 виглядає як дівчинка: секрет стрункості Лєри Кудрявцевої

2152


Зміст

  • Спосіб життя і звички
  • Метод розвантаження
  • Лера Кудрявцева в повний зріст, фото
  • Одна з найчарівніших телеведучих країни нещодавно справила свій 48-й день народження і стала бабусею. Але назвати її жінкою середнього віку навряд чи хтось посміє. Лера Кудрявцева виглядає не старше 30, зберігає дівочу фігуру і завжди чарівна. Здогадам шанувальників, як все це їй вдається, немає числа.

    Спосіб життя і звички

    Глядачі звикли бачити Кудрявцеву у відмінній фізичній формі. Вага знаменитості при зростанні 167 див. відповідає віком 18-22 років, складаючи близько 50 кг. Його володарка пояснює свої параметри просто: швидкий від природи метаболізм і активний режим дня. Дійсно, протягом кожної доби у Лери безліч зустрічей, поїздок, інтерв’ю, роботи над проектами. Серед цієї круговерті часу блаженствувати лежачи на дивані або ласувати улюбленими стравами майже не залишається. При цьому спортом зірка не захоплюється, відвідуючи фітнес-центри періодично: не частіше двох разів на місяць.

    Денний раціон провідною часто складають пара чашок чорної кави, доповнені бутербродом або тостом з сиром. Відпочити вдається лише пізно ввечері. В цей час Лера дозволяє собі розслабитися і підкріпитися грунтовніше. Як вона сама зізнається, здорової дієтичної їжі віддає перевагу здобну випічку. Може повечеряти круасанами, булочками, солодким печивом, з’їсти солідну порцію плову з куркою або смаженої риби. З дитинства любить вінегрет з картоплею, приправляє страви майонезом. Завдяки налагодженому обміну речовин і попереднім денним навантажень таке меню анітрошки не відбивається на обсязі талії і стегон.

    Справедливості заради потрібно відзначити, що більшість шкідливих продуктів у Кудрявцевої під забороною. Вона ігнорує фастфуд, солодку газовану воду, майже не їсть м’яса, байдужа до промислових напівфабрикатів, консервованих, солених закусок, різного роду делікатесів і снеків. Та й улюблені плюшки з’являються на столі в обмеженій кількості: не більше одній за раз. Богатирським апетитом Лера не відрізняється, тому їсть вечорами досить помірно.
    У 48 виглядає як дівчинка: секрет стрункості Лєри Кудрявцевої

    Складних страв ведуча не готує: все з-за того ж дефіциту вільного часу. Але не забуває регулярно пити багато води: за 2-2,5 л на день. Такий режим перешкоджає появі набряків і позбавляє організм від токсинів.

    У 48 виглядає як дівчинка: секрет стрункості Лєри Кудрявцевої

    Метод розвантаження

    Незважаючи на зневагу строгими дієтами цілеспрямовано худнути провідною все ж доводилося. Зайва вага вона набрала в період вагітності, народивши дочку в 2018 році. Зібравши волю в кулак Кудрявцева за півроку позбулася 18 кіло. А допомогла їй у цьому спеціальна методика. Її суть: 3 дні в тиждень поспіль або через добу, слід харчуватися тільки свіжими яблуками, пісним сиром і дієтичними хлібцями. Доповнювати меню можна зеленню і невеликою кількістю фруктів. В інші дні досить не переїдати.

    Приблизне меню на добу:

    • вранці: пара сухих хлібців, чашка зеленого чаю, жменя чорносливу;
    • перекус: велике яблуко, 150 р. сиру жирністю до 2%;
    • на обід: порція сиру — 100 р., хлібець;
    • на полудень: яблуко;
    • ввечері: 150 р. сиру з зеленню, трав’яний чай.

    Кількість вживаної рідини — близько 1,5 л в день. Сіль, цукор, жири, спеції і добавки до продуктів заборонені.

    Дотримуватися такого раціону необхідно, поки вага не досягне норми. В цей період і протягом двох місяців після його закінчення не можна вживати маргарин, картопля-фрі, гамбургери, смажені і копчені страви, кондитерські вироби. Бажано кілька тижнів дотримуватися рослинно-молочного харчування.

    Щоб зберігати красу і завжди тримати вагу в нормі, Лера намагається частіше бувати на свіжому повітрі. Коли дозволяє час, вона багато гуляє, грає і займається з дитиною. Щоб втома не залишала слідів на обличчі, не упускає можливості повноцінно відпочивати, сон завжди віддає перевагу опівнічним розвагам, а будь-які справи завершує до вечора або переносить на ранок.

    Лера Кудрявцева в повний зріст, фото

    У 48 виглядає як дівчинка: секрет стрункості Лєри Кудрявцевої

    У 48 виглядає як дівчинка: секрет стрункості Лєри Кудрявцевої

    У 48 виглядає як дівчинка: секрет стрункості Лєри Кудрявцевої