Як заощадити на покупці абонемента у фітнес-клуб

2536


Зміст

  • Відвідування з обмеженнями
  • Сезонні тренування
  • Придбання перед відкриттям клубу
  • Групова знижка
  • Пільги студентам і пенсіонерам
  • Придбання у колишніх власників
  • Сезон підготовки до пляжного сезону давно відкрито, значить, пора задуматися про вигідне придбання абонемента. Людям, які регулярно відвідують фітнес-клуби, набагато зручніше купувати карти, які дають можливість займатися в залах протягом встановленого періоду.

    Крім тренувань клієнти можуть отримувати сеанси масажу, плавати в басейні і приймати інші оздоровчі процедури. На жаль, такі карти дорогі, і далеко не всі здатні набувати їх за повну вартість. Однак відвідувачі можуть заощадити і купити комплект послуг з обмеженнями, по акціях і пільг. Про те, як це зробити, розповімо в цій статті.

    Відвідування з обмеженнями

    У багатьох спортивних центрах можна придбати карти, які дозволяють користуватися послугами, але з обмеженнями. Наприклад, при покупці в мережевих клубах клієнту дозволяється займатися тільки в одному з них. Також популярні карти, які дозволяють тренуватися:

    • тільки по вихідним:
    • у ранкові або денні години;
    • без відвідування басейну;
    • без послуг масажиста.

    Сезонні тренування

    Багато людей купують абонементи, які передбачають сезонний відвідування. Хто хоче схуднути до свят, а хто-то підтягнути тіло до початку літа.

    Вже в кінці весни можна купити карту «літо в подарунок», а у грудні — «новий рік у подарунок» (14 днів з 1 січня безкоштовно). Подібні акції проводяться в багатьох спортивних центрах на 8 березня, 23 лютого і інші свята.

    Придбання перед відкриттям клубу

    Багато центри розпочинають продаж абонементів та пакетів послуг в період будівництва. Зазвичай майбутнім клієнтам пропонується придбати картки за 6 місяців до відкриття залів. Також мається можливість заздалегідь придбати карту вихідного дня, сімейну, ранкову.

    Як заощадити на покупці абонемента у фітнес-клуб

    Групова знижка

    Багато спортивні центри пропонують клієнтам карти «сімейні». Наприклад, один партнер оплачує 100% від вартості, а другий — тільки половину. Якщо пара відвідує зал з дітьми, величина знижок визначається індивідуально. Є можливість купувати комплекти абонементів для перебування в клубі з братами і сестрами.

    Перед придбанням такого пакета послуг необхідно надати документи, що свідчать про спорідненість. Також клуби можуть пропонувати хороші знижки для корпоративного перебування. Зазвичай вони діють при відвідуванні 5 і більше осіб від однієї організації.

    Пільги студентам і пенсіонерам

    Подібні знижки пропонуються в багатьох мережевих клубах. Пенсіонери або студенти перед покупкою повинні показати документи (студентський, пенсійне посвідчення). Часто спортивні центри не рекламують подібні акції, тому про знижки краще дізнатися заздалегідь у адміністратора.

    Придбання у колишніх власників

    Деякі клієнти, що мають картку клубу, вирішують припинити заняття з якихось причин. Власник може продати комплект послуг, які надаються спортивними центрами, з великою знижкою.

    Нерідко карти розігруються в соціальних мережах, на змаганнях. Якщо переможцю вони не потрібні, є можливість придбати їх за невисокої вартості.

    Заняття в спортивних клубах завжди коштують недешево. Існує багато можливостей придбати картки за хорошими знижками. Перед покупкою важливо уважно ознайомитися з інформацією про перелік послуг, що надаються фітнес-центром і всі обмеження. Багато клуби регулярно проводять акції, завдяки яким є можливість відвідувати тренування з невисокими витратами.