Швидка дієта стюардес — мінус 6 кг за 4 дні

2946


Зміст

  • Дієта стюардес на 4 дні: меню і правила харчування
  • День 1
  • День 2
  • День 3
  • День 4
  • Протипоказання та рекомендації

Авіакомпанії відбирають персонал вкрай прискіпливо та уважно. Отримати місце стюардеси дуже не просто — вимоги до параметрів фігури бортпровідниць пред’являються підвищені. На курсах для кандидатів на посаду викладаються навіть основи макіяжу, який слід носити на роботі.

На співбесіді дівчата проходять десятки етапів, включаючи повне медичне обстеження. При наявності найменших відхилень від норми кандидатура знімається. В індустрії авіаперевезень все дійсно строго.

Швидка дієта стюардес — мінус 6 кг за 4 дні

Обов’язкові вимоги: ріст від 160 см, приємна зовнішність без повноти або зайвої худорлявості. Дівчата, які не підходять під цей критерій, авіакомпаніями в якості потенційних працівників не розглядаються. Бортпровідниці зізнаються, що не можуть дозволити собі повніти, незалежно від досвіду та стажу.

Швидка дієта стюардес — мінус 6 кг за 4 дні

Дієта стюардес на 4 дні: меню і правила харчування

Харчування триразове, невеликими порціями. Перекушування між основними прийомами їжі можна, але не вітаються.

День 1

  • Сніданок: вівсянка на воді без цукру і масла
  • Обід: чашка несолоного курячого бульйону з грудки, 2 свіжих помідори або огірки
  • Вечеря: куряча грудка відварна (з бульйону), свіжа зелень.

День 2

  • Сніданок: 1 склянка свіжовичавленого яблучного соку або плід цілком
  • Обід: половина вареної курячої грудки (можна замінити індичкою)
  • Вечеря: 100 г сиру до 2% жирності.

День 3

  • Сніданок: склянка натурального білого йогурту, один будь-який фрукт (не банан)
  • Обід: 100 г відвареної яловичини або телятини
  • Вечеря: порція гречаної каші на воді без масла і цукру.

День 4

  • Сніданок: 1 баночка дитячого харчування з хорошим складом (будь-якого), 1 фрукт
  • Обід: великий стейк червоної риби на пару, 1 свіжий помідор без солі
  • Вечеря: 2 відварних картоплини без масла.

Стейки риби, м’ясо та птицю можна відварювати або готувати на пару. Виключається смаження. Вершкове і рослинне масло при приготуванні і подачі страв не використовуються. Каші варяться на воді. Солі — мінімум.

Обсяг порцій вказано не скрізь, але не можна об’їдатися. Виходити з-за столу потрібно з почуттям легкого голоду кожен раз. Якщо нестерпно хочеться перекусити, можна свіжі овочі, сезонні фрукти, нежирний кефір.

Замінювати одні продукти іншими не можна. Протягом усього періоду дієти рекомендується пити чисту негазовану воду, трав’яні відвари. Норма питної води — не менше 1,5 літрів на добу.

На дієті стюардес суворо заборонені продукти, що не вийшли в список. Особливо жирні, смажені, копчені страви, напівфабрикати, солодощі, алкоголь. Чай і чорний кава — в обмеженій кількості, без вершків і цукру.

Для досягнення максимального результату рекомендуються помірні, але не виснажливі фізичні навантаження: плавання, швидка ходьба, йога.

Швидка дієта стюардес — мінус 6 кг за 4 дні

Протипоказання та рекомендації

Дієта стюардес заборонена дітям і підліткам, вагітним і годуючим жінкам, літнім людям. З обережністю — при наявності захворювань серця і судин, патології печінки і нирок, органів ШКТ.

Харчування досить убоге, тому дотримуватися дієти довше покладеного терміну не можна. На п’ятий день необхідно повернутися до звичного раціону, уникаючи жирних, смажених страв, фастфуду.

 

Також має місце дефіцит жирів в раціоні. Щоб скорегувати дефіцит корисних речовин, додатково дозволено прийом Омега-3 (риб’ячий жир).

Що нового в фарбуванні волосся

9-27-2020

Коли жінці хочеться чогось нового в образі, найпопулярнішим способом освіжити зовнішність буде модне фарбування волосся, яке не тільки підкреслить стиль вже наявної зачіски, але допоможе надати волоссю сяйва і молодості.

Сьогодні волосся фарбують не тільки жінки, охочі приховати сиві волоски, але і молоді дівчата, які хочуть виглядати стильно і відмінно. Модне фарбування волосся в 2020 році придбало чимало нових трендів. Хочете мати новий образ — звертайтеся за посиланням покраска волос киев левый берег.

Однотонне фарбування потіснили модні техніки колорування, що використовують у фарбуванні волосся від двох до п’яти відтінків. Крім відомих технік як балаяж, омбре, брондірованія і Шатушь з’явися дуже цікаві способи фарбування волосся 2020.

Райдужне фарбування волосся в цьому сезоні не в тренді, зате ви можете поекспериментувати з пастельними відтінками блакитного і рожевого, а також спробувати нову техніку фарбування волосся AirTouch і Splash Light.

Останній варіант модної фарбування волосся 2020 дійсно не схожий на інші техніки колорування. Якщо в більшості технік висвітлюються окремі прядки або кінчики волосся, то Splash Light передбачає нанесення контрастного відтінку на середню частину волосся, виходить модне фарбування у вигляді широких горизонтальних смуг, що виглядає дуже ефектно і оригінально.

Цікавою технікою фарбування волосся 2020 стала і згадане колорирование AirTouch, головною особливістю якої є видування прядок феном, що дозволяє отримати м’який і природний ефект.

У новинки модного фарбування волосся 2020 слід віднести і техніку Tinsel, що ідеально підходить для блондинок, охочих додати яскравого і контрастного відтінку волоссю. Подібне фарбування полягає в додаванні барвистого відтінку на кінчики або окремі прядки волосся. Це можуть бути фіолетовий, рожевий, червоний або синій відтінки.

Модним фарбуванням волосся в 2020 році стане відома техніка Negative Space, часто зустрічається в макіяжі та манікюрі. Основне завдання подібного фарбування волосся полягає в контрастною фарбування прядок, використовуючи фарбу в кілька тонів світліше основний. Фарбування виходить не таким рівномірним як балаяж, а більш контрастним.

Відросло чорні коріння знову в моді. Трендові фарбування волосся 2020 року, іменоване як «брудний блонд» краще робити максимально природним, щоб волосся біля коріння і основний колір не були занадто контрастними.

З самими актуальними техніками фарбування волосся в 2020 році ми трохи розібралися, тому пора познайомити наших читачок з наймоднішими відтінками, в які можна пофарбувати волосся в новому сезоні.

10 наймодніших відтінків в фарбуванні волосся 2020 року

У модну палітру кольору волосся 2020 входять як натуральні відтінки, так і яскраві колірні рішення. Який з них краще підійде для нового б’юті-образу, вирішувати вам і вашому перукареві.

Пастельний блакитний колір волосся

На зміну ніжному відтінку роуз голд в фарбуванні волосся 2020 приходить пастельний відтінок блакитного. Його вже приміряли зірки Голлівуду, а тепер черга спробувати сміливий відтінок на своїх волоссі.

Кораловий колір волосся

Ні для кого не секрет, що насичений кораловий відтінок став наймоднішим кольором 2019 року за версією Pantone, що стало приводом включити його в трендовую палітру відтінків волосся, тим більш що пекучі руді відтінки залишаються досить популярними.

медові відтінки

Висвітлені пасма в медових відтінках як і раніше не здають модних позицій в фарбуванні волосся. Медовий блонд дуже ефектно виглядатиме в градуювальних техніках типу балаяж або сомбра.

попелясті відтінки

Модним кольором волосся 2020 року стане попелястий або сніговий блонд. Холодний відтінок без жовтизни з легким сріблястим відливом зовні нагадує сивину, тому це відмінний варіант фарбування для жінок з сивим волоссям.

Крем-сода

Одним з найбільш трендових відтінків 2020 року в фарбуванні волосся став золотистий блонд, або як його люблять називати колористи «крем-сода». Змішування таких кольорів як бежевий, золотистий і карамельний, дає можливість отримати дуже свіжий, теплий і природний відтінок.

перловий блонд

Ще один модний варіант фарбування волосся для блондинок — перловий блонд. Особливо актуальним цей колір волосся стане цієї весни. Волосся з подібним відтінком дуже красиво виблискують на сонці і ідеально підходять для блакитних і сірих очей.

холодний коричневий

Брюнеток в 2020 році колористи теж не залишили без уваги. Одним з найбільш трендових фарбувань волосся стане холодний коричневий колір, з можливим сіруватим відтінком.

Насичений шоколадний відтінок

Виразний шоколадний колір волосся буде використовуватися і як однотонне фарбування і в модному колорировании. Цікавим варіантом фарбування волосся буде «молочний шоколад» з виділяються освітленим пасмами.

Dirty Brunette

Новинкою трендового фарбуючи волосся 2020 стане контрастне і в той же час гармонійне колорирование Dirty Brunette. Створюючи складну колірну палітру на волоссі з коричневими тонами і темними відтінками блонда, модний колір волосся Dirty Brunette дозволяє виглядати підлозі брюнеткою і підлозі блондинкою одночасно.

Чорний колір з відтінком темно-синього

Глибокий вугільно-чорний і чорнильно-чорний з синім подтоном кольору, без сумніву стануть хітами в модному фарбуванні волосся 2020 року. Відтінки дуже добре виглядатимуть як на прямих, так і на кучерявих волоссі.

Фарбуємо волосся у модний колір волосся 2020! Самі трендові ідеї фарбування волосся на фото

Також хочемо вам порекомендувати новий салон зі своєю ігровою кімнатою в салоні, мультики на ТБ в перукарні, поки мама займається зовнішністю, також тут є і дитяча перукарня на Лівому березі, в ЖК Комфорт Таун.