Струнка, як дівчина: дієта Ольги Кабо для схуднення на 25 кг

2389


Зміст

  • Звички і спосіб життя
  • Зразкове меню
  • Постать Ольги Кабо, фото
  • 51-річна виконавиця романтичних ролей у театрі і кіно, телеведуча Ольга Кабо незмінно зберігає дівочу стрункість і грацію. Другу дитину акторка народила 6 років тому і майже відразу повернулася до роботи. Колегам і глядачам залишалося лише дивуватися, з якою швидкістю їй вдалося відновити фізичну форму.
    Струнка, як дівчина: дієта Ольги Кабо для схуднення на 25 кг

    Звички і спосіб життя

    Кабо не приховує, що любить відчувати себе гнучкою і легкою. При зрості 180 см вона зберігає об’єм талії 60 см, а вага її вкрай рідко перевищує позначку у 65 кг. При цьому у актриси є двоє дітей. Після народження дочки і сина Ользі доводилося вступати в боротьбу з наслідками, позбавляючись від зайвих кіло. Надбавка маси тіла кожного разу була солідною — 20 і 25 кг, але зневіри ці обставини у актриси не викликали. Навпаки, додавало азарту і бажання швидше зайнятися собою.

    Від природи Кабо має астенічним статурою: тонкою кісткою і витонченим силуетом. При цьому проявляє неабияку силу волі. Ніжно люблячи здобну ароматну випічку і смажену картоплю зі шкварками, мужньо відмовляється від такої їжі в ім’я краси. Секретів стрункості у актриси чимало. Головний — відсутність в раціоні дріжджів, глютену і цукру в чистому вигляді. Готувати Ольга воліє сама. Замість борошна для хліба і печива використовують подрібнені вівсяні висівки. Смак страви від цього майже не страждає, а калорій і крохмалю в них практично немає.

    Сіль застосовує помірно, намагається додавати не звичайну кухонну, а морську, в якій багато корисних мінералів. А нерідко балує себе і домашніх особливої четвергової сіллю. Замість цукру в напої додає стевію, готує десерти з фруктозою або медом. Дотримуватися обмежень у харчуванні надихають і успіхи старшої дочки. Дівчинка готується стати балериною, навчається в хореографією свої училище. Дієта — одна з обов’язкових правил майбутньої кар’єри.

    Овочі і фрукти актриса вибирає прискіпливо. Всю плодову продукцію та зелень купує тільки свіжу, в перевірених місцях на ринку. Дуже любить кисломолочні продукти, особливо сир і м’які сири. М’ясо і рибу з меню не виключає, але воліє сорти з низьким вмістом жирів. Напівфабрикатів, фастфуда, ковбас, консервів та інших «швидких» продуктів уникає, намагається не є майонезу, кетчупів та інших готових соусів.

    На відпочинку і в подорожах харчується у відповідності з місцевими умовами. Але їжу, яку подають у більшості ресторанів і кафе, вважає жахливою. Нерідко після чергового турне доводиться скидати пару зайвих кіло, — дають про себе знати калорійні страви з масою харчових добавок. Єдине, від чого Кабо відмовитися буває не в силах — італійська піца. Але тільки на тонкому тісті і без жирних компонентів.

    Корисна звичка, якої Ольга ніколи не зраджує: невеликі обсяги порцій. В ідеалі гарнір повинен міститися в складеною долоні, а шматочок м’яса або риби — вдвічі менше. Традиційних чаю і кави Кабо не вживає. Дуже любить напої з м’ятою, лимоном, гвоздикою, жасмином і іншими пахучими травами. Вони очищають організм, поліпшують настрій і допомагають дотримуватися питний режим. Звичайну воду Кабо вважає занадто прісною.

    Струнка, як дівчина: дієта Ольги Кабо для схуднення на 25 кг

    Зразкове меню

    Важливий принцип, якого дотримується актриса — кожного продукту свій час. Овочі та фрукти, наприклад, вона їсть тільки до обіду, як і інші вуглеводи. На вечерю віддає перевагу м’ясо або кисломолочні продукти. Харчуючись таким чином, намагається підтримувати активну роботу шлунка вдень і забезпечувати спокій вночі.

    • вранці: домашні сирники зі знежиреного сиру і висівок, трав’яний чай, ягоди;
    • перекус: трохи горіхів;
    • на обід: салат з морепродуктів з овочами або курячий суп;
    • на полуденок: сирне суфле або гречана каша на воді;
    • вечеря: риба, запечена з травами, натуральний йогурт.

    Строгою дієтою таке харчування актриса не вважає, бо давно до нього звикла. Навпаки, важче переносить необхідність є щось крім дозволених продуктів.

    Досягнутий за допомогою дієти успіх актриса закріплює, займаючись кінним спортом. Тривалі поїздки на конях зміцнюють м’язи набагато краще інших видів фітнесу, приносячи чимало задоволення. Зберігати тонус допомагають і щоденні тренування з еспандером.

    Постать Ольги Кабо, фото

    Струнка, як дівчина: дієта Ольги Кабо для схуднення на 25 кг

    Струнка, як дівчина: дієта Ольги Кабо для схуднення на 25 кг

    Струнка, як дівчина: дієта Ольги Кабо для схуднення на 25 кг

    Струнка, як дівчина: дієта Ольги Кабо для схуднення на 25 кг

    Струнка, як дівчина: дієта Ольги Кабо для схуднення на 25 кг