На якій дієті схудла Людмила Артемєва

2421


Зміст

  • Спосіб життя
  • Рослинна продуктовий кошик
  • Зразкове меню
  • Образ Ольги Миколаївни Ковальової — чарівною сватьи з однойменного серіалу, шанувальники Артем’євої згадують першим. Крім нього, у актриси десятки ролей у мелодрамах, кримінальних і комедійних серіалах, театральних постановках. Незважаючи на солідний вік, Людмила залишається в прекрасній фізичній формі. А в останньому сезоні «Сватів» постала і зовсім донезмоги стрункою. У чому ж секрет її дівочої грації?

    На якій дієті схудла Людмила АртемєваЛюдмила Артем’єва (ліворуч) в серіалі “Свати”

    Спосіб життя

    Актриса народилася в сім’ї військового. І за традицією пізнала всі радості, притаманні професії батька. З Німеччини в дитинстві переїхала в Ужгород, потім у Львів, Ленінград і, нарешті, в Москву. Дівчинкою Людмила росла веселою і хулиганистой, а акторська майстерність освоїла рано. У шкільні роки батьки записали її в театральний гурток. Пізніше закінчила училище імені Щукіна — знамениту кузню талантів. В улюбленому «Ленкомі» працювала з 1986 року, отримувала ролі в кіно. Але всенародну популярність отримала, знявшись у кількох серіалах вже в 2000-е.

    Скажена зайнятість на сцені і на зйомках з ранку до вечора не залишає актрисі можливості лінуватися. Але вдома приголомшлива працездатність чарівним чином зникає. Артем’єва не розуміє звички багатьох знаменитостей відвідувати фітнес-центри по ночах. Журналістам вона зізнається, що просто впала б, заснувши на біговій доріжці в подібному випадку. Замість таких катувань актриса віддає перевагу комфорт, все-таки не нехтуючи зрідка тренуваннями. Коли є настрій — крутить педалі велотренажера, займається йогою. Небайдужа до східних, особливо індійським практикам, любить медитувати в тиші або проводити час наодинці з природою.

    Однак факти вперті — в останні роки Людмила стала стрункішою ще на кілька кіло, зберігши неабияку підтягнутість. Особливого секрету, як вдалося цього досягти, у Артем’євої немає. За її словами, все дуже просто: потрібно лише відмовитися в живленні від усього зайвого і вага нормалізується. Дотримуватися спеціальні обмежувальні дієти не слід. По-перше, це дуже важко, по-друге, — одна і та ж методика не може підійти всім підряд. Керуючись своїм смаком і самопочуттям, Людмила виключила з раціону тваринні продукти, ставши спочатку вегетаріанської, а потім і веганкой.

    На якій дієті схудла Людмила Артемєва

    Рослинна продуктовий кошик

    Сніданки, обіди, вечері і перекуси актриси складаються з різноманітних плодів і злаків. В її меню кілька видів бобових: сочевиця, квасоля, соя. Ці культури, а ще горіхи і гриби замінюють Артем’євої м’ясо, рибу і яйця, так як насичують організм білком.

    Фізичні сили підтримують каші з вівса, гречки та пшениці. І, зрозуміло, безліч овочів, коренеплоди, фрукти, ягоди. Замість солодких булочок на десерт актриса віддає перевагу з’їдати жменю чорносливу або кураги. Шоколад і кави вживає дуже рідко. Улюблені напої — чаї з трав. І таким чином акторка харчується не періодично, а постійно.

    На перший погляд такої дієти недостатньо, щоб забезпечити постійну ситість. Але Артем’єва чудово почувається і виглядає, дотримуючись її кілька років. Замість 2-3 видів плодів, звичайних у раціоні «м’ясоїдів», у неї їх кілька десятків. Щодня стіл урізноманітнюється новими стравами, тому дефіциту корисних речовин не виникає.

    На якій дієті схудла Людмила Артемєва

    Зразкове меню

    День актриси виглядає приблизно так:

    • Ранок: каша з геркулесу на воді або овочевому відварі, свіжі ягоди, фруктовий салат на вибір.
    • Перекусити: замочені зернові мюслі, чай.
    • На обід: котлети з сочевиці, капустяний салат із зеленню або овочеве рагу.
    • Полуденок: жменю горішків.
    • На вечерю: відварений рис або картоплю з тушкованими на рослинному маслі томатами і болгарським перцем.

    Вітаються натуральні спеції: часник, куркума, кориця, гострий і запашний перець, кінза і всі види трав. Прийомів їжі може бути і більше. Головне — є не «до відвалу», а невеликими порціями. Сіль бажано використовувати помірно, цукор страви класти не можна. При сильній тязі до солодкого в мюслі можна додати трохи меду.

    Однак застосовувати такий підхід не слід при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, жовчнокам’яної хвороби, низькому рівні гемоглобіну, анемії. Вагітним і годуючим від такого методу теж краще утриматися.