Дієта Ірини Розанової: як у 50+ виглядати на 35

2643


Зміст

  • Методом проб і помилок
  • Правила живлення від актриси
  • Меню на день
  • Ірина Розанова фігура, фото
  • Заслужена актриса театру і кіно Ірина Розанова, відома глядачам за фільмами «Діти понеділка», «Панове офіцери», «Інтердівчинка», «Коханка» і багатьом іншим, не перестає викликати захоплення. У досить солідному віці їй вдається зберігати ставну гнучку фігуру і квітучий вигляд, властивий скоріше, 35-річній жінці. Ірина зізнається, що їй допомагає зберігати молодість вироблена самостійно система живлення і любов до руху.

    Дієта Ірини Розанової: як у 50+ виглядати на 35

    Методом проб і помилок

    Будучи досить щільною від природи, Розанова протягом життя часто була змушена воювати із зайвою вагою. Утримувати пишні форми в узді вона намагалася періодичними голодовками і жорсткими дієтами. Боротьба проходила з перемінним успіхом. Самодисципліна і убогий раціон приводили до втрати кількох кілограмів, але коли віжки слабшали, все поверталося на круги своя, в тому числі і вага.

    Ситуацію довго рятували пропорційне додавання і високий зріст — майже 180 див. Однак актрисі все важче і важче ставало відповідати звичному амплуа фатальної жінки. Втомившись від нескінченних монодієт, приносять недовговічні результати, Розанова вирішила дотримуватися принципів правильного харчування:

    • виключити шкідливі продукти: напівфабрикати, копченості, фастфуд, здобу, жирне м’ясо, консерви;
    • розширити раціон за рахунок овочів і фруктів;
    • не поєднувати вуглеводну і білкову їжу;
    • харчуватися помірно, в один і той же час.

    Такий підхід виявився дієвіше, ніж усі перепробованные до цієї методики.

    Дієта Ірини Розанової: як у 50+ виглядати на 35

    Правила живлення від актриси

    Роздільне харчування: тваринний білок поєднується тільки з овочами, а не з картоплею або макаронами.

    • Всі продукти вживаються у вареному або печеному вигляді з мінімальною кількістю жирів. Складних страв актриса намагається уникати, так як гурманом не була ніколи. Основа її меню: прості каші, салати, нежирні рубані котлети на пару, риба.
    • В якості десерту актриса віддає перевагу сухофрукти. Натуральні солодощі, на відміну від цукерок, містять багато клітковини і вітамінів.
    • Найпопулярніший напій для Розанової — зелений чай. На відміну від ферментованої чорного та кави цей продукт сприяє очищенню організму, покращує обмінні процеси і знижує апетит.

    Найскладнішою при переході на новий корисний раціон для Ірини виявилася необхідність відмовитися від улюбленої смаженої картоплі з солоними огірками. Компроміс все ж таки був досягнутий: зрідка, в якості делікатесу, страва на столі присутній.

    Принципова противниця жорстких дієт, Розанова не позбавляє себе маленьких радощів життя. Періодично вона дозволяє собі з’їсти шоколадку, шматочок торта або хачапурі. Але такі відступи від звичного меню — виключення. З часом смак натуральної простої їжі став для неї настільки звичним, що тяга до будь-якої екзотики і делікатесів зникла зовсім.

    Розробляючи систему харчування, Ірина прислухалася до свого фізичного й емоційного стану.

    Дієта Ірини Розанової: як у 50+ виглядати на 35

    Меню на день

    Приблизно раціон актриси виглядає так:

    • Ранок. Каша з вівсяних пластівців або мюслі зі свіжими фруктами, зелений чай.
    • Перекус. На вибір: жменя ягід, сухофрукти або горіхи.
    • День. Грецький салат, печена риба або курячі котлети на пару — на вибір.
    • Полуденок. Сир або йогурт без цукру та домішок.
    • Вечір. Тушковані кабачки або капуста з зеленню, невелика порція макаронів з томатним соусом.

    Крім дієти підтримувати фізичну форму актрисі допомагають тривалі піші прогулянки. Проводити їх Розанова любить з користю і задоволенням: взимку віддає перевагу бігати на лижах, а влітку і восени — збирати гриби або ягоди. Лісове повітря чудово оздоровлює, а постійні нахили за видобутком нічим не гірше тренувань у спортзалі, які Ірина вважає занадто нудними.

    Ірина Розанова фігура, фото

    Дієта Ірини Розанової: як у 50+ виглядати на 35

    Дієта Ірини Розанової: як у 50+ виглядати на 35

    Дієта Ірини Розанової: як у 50+ виглядати на 35

    Дієта Ірини Розанової: як у 50+ виглядати на 35