Дієта Наталії Варлей — мінус 16 кг за 2 тижні

2507


Зміст

  • Секрети краси і стрункості Наталії Варлей
  • Сувора чотирифазна дієта Наталії Варлей
  • Наталія Варлей у молодості
  • Наталія Варлей зараз
  • Студентка, комсомолка, спортсменка, нарешті, просто красуня і улюблена поколіннями радянська актриса театру і кіно Наталія Володимирівна Варлей нещодавно відзначила свій 72–й день народження. Але чарівну жінку роки прикрашають — Наталія Володимирівна перебуває у відмінній формі, чудово виглядає і прекрасно себе почуває.

    Роль Ніни в «Кавказькій полонянці» зробила її всесоюзної улюбленицею на всі часи. Варлей завжди подобалася чоловікам. У число її шанувальників входили відомі діячі мистецтва — Леонід Філатов і Костянтин Райкін. Шанувальники її таланту і зараз жваво цікавляться подробицями її біографії — в Мережі знайдеться безліч статей про її дітей, акторській кар’єрі та особистому житті. Також в один час Наталя була професійної циркачкою. Це привертає до її персони ще більше уваги.

    Дієта Наталії Варлей — мінус 16 кг за 2 тижні

    У 1965 році Варлей закінчила училище циркового та естрадного мистецтва і вступила в трупу Московського цирку на Кольоровому бульварі, з яким багато гастролювала. Пізніше знімалася в кіно. Найяскравіші роботи з її участю — «Кавказька полонянка», «Вій», «Золото», «Гостя з майбутнього», «Перший швидкий».

    Таку особистість як Варлей не помітити складно. Доля цієї красивої жінки складалася не завжди просто, але Наталія Володимирівна стійко перенесла всі негаразди і озброїлася безцінним досвідом, не розучилася сподіватися і вірити, радіти життю. Можливо, почасти завдяки своєму вольового характеру актриса продовжує залишатися миловидної, ефектною і стрункою, незважаючи на солідний вік. Наталія Володимирівна зізнається, що все життя стежить за своїм харчуванням, не шкодує часу на догляд за собою, а до пластичних операцій ставиться негативно.

    Дієта Наталії Варлей — мінус 16 кг за 2 тижні

    Секрети краси і стрункості Наталії Варлей

    Заслужена артистка розповідає, що ревно дотримує правила гігієни. Варлей миє голову і укладає волосся кожен день. Ранок зірки починається з прийому ароматною ванни. Потім слід прохолодний душ. Актриса вважає, що саме така послідовність благотворно впливає на судини і покращує тонус.

    Наталія Володимирівна регулярно відвідує лазню. За її словами, парна чудесним чином здатна омолодити і очистити шкіру обличчя та тіла, а перебування в сауні позбавляє від надлишків рідини в організмі і навіть відбиває апетит. Лазневі процедури також обожнюють Анастасія Волочкова, Ірина Аллегрова і Меган Маркл.

    Дієта Наталії Варлей — мінус 16 кг за 2 тижні

    Варлей зізнається, що без праці контролює вагу. Актриса все життя воліє чисте харчування і дуже багато рухається: із задоволенням і довго гуляє на свіжому повітрі, зустрічається з близькими і друзями, бере участь у різних проектах, творчих зустрічах і вечорах.

    Основу раціону зірки складають овочі і каші, кисломолочні продукти невисокої жирності, фрукти, ягоди, риба. Наталія Володимирівна намагається не їсти смаженого, копченого і мучного, обмежує кількість солодкого і солі. Вкрай рідко вживає алкоголь. У розвантажувальні дні готує спеціальний коктейль: змішайте в блендері літр кефіру, різаний селера і зелень кропу або петрушки і з задоволенням випиває. Зелений смузі швидко втамовує голод і благотворно впливає на роботу кишечника.

    Звичайне харчування Варлей збалансоване і правильне. Але жодна людина не застрахований від випадково прибавившихся кілограмів. На такий випадок у актриси є особлива дієта — чотирифазна. Ця система схуднення сувора, але дуже ефективна.

    Результат може змінюватись в залежності від індивідуальних особливостей організму і початкового ваги худне. Мінімальна втрата ваги у здорової людини складе 6-8 кг

    Дієта Наталії Варлей — мінус 16 кг за 2 тижні

    Сувора чотирифазна дієта Наталії Варлей

    Тривалість дієти — 12 днів. Харчуватися в цей період рекомендується строго у відповідності з наведеними нижче розпорядком. Всі інші продукти, що не ввійшли в меню, забороняються. Норма питної води — 1,5 літра на добу. Дієта включає 4 етапи.

  • Перший етап триває 3 дні. Вживати в їжу дозволяється тільки кефір з низьким вмістом жиру. Вода — 1,5 літра.
  • Тривалість другого етапу аналогічна — 3 дні. Харчуватися рекомендується м’ясом курячої грудки відварною або приготованим на пару без солі. Допускається невелика кількість спецій. Наприклад, лавровий лист і перець горошком. Їх можна додати при варінні, а після викинути. У день дозволяється з’їдати не більше однієї грудки середнього розміру (без шкіри).
  • Наступні 3 дні — третій етап — зелені яблука. Їх можна вживати у свіжому вигляді, запікати або пюрировать. Після кожного прийому їжі рекомендується ретельно обполіскувати рот, щоб не нашкодити зубної емалі.
  • Завершальний етап — четвертий, також триває 3 дні. На цей раз на добу дозволено до 200 г якісного твердого сиру і улюблені напої. Наприклад, свіжовичавлені соки або чай.
  • Винести цю дієту непідготовленому складно. До того ж, знадобиться неабияка сила волі. Протипоказання теж присутні: вагітність та лактація, дитячий і підлітковий вік, загострення хронічних захворювань, період відновлення після операцій та травм, цукровий діабет, будь-які патології ШКТ, проблеми з серцем і судинами, погане самопочуття і простудні захворювання.

    Дієта Наталії Варлей — мінус 16 кг за 2 тижні

    Рухатися на дієті можна і потрібно, але серйозних навантажень слід уникати. Дозволяється гуляти, плавати, займатися йогою. Інтенсивні тренування краще відкласти до моменту повернення до звичного раціону. Якщо на дієті ви відчули слабкість, занепад сил, утримайтеся від подальшого схуднення за цією методикою.

    Вихід з дієти також рекомендується плавний. Протягом наступних 7-10 днів не рекомендується переїдати, вживати алкоголь, жирне, смажене, копчене, солоне, гострі приправи і спеції, магазинні соуси, кондитерські вироби з жирним кремом.

    Наталія Варлей у молодості

    Дієта Наталії Варлей — мінус 16 кг за 2 тижні

    Дієта Наталії Варлей — мінус 16 кг за 2 тижні

    Наталія Варлей зараз

    Дієта Наталії Варлей — мінус 16 кг за 2 тижні

    Дієта Наталії Варлей — мінус 16 кг за 2 тижні