Дієта Аліка Смєхова, або як схуднути на 3 кг за 5 днів

2527


Зміст

  • У зеніті слави
  • Правила повсякденного раціону
  • Експрес-дієта — мінус 3 кг за 5 днів
  • Аліка Смєхова, фігура
  • 51-річна актриса і співачка Аліка Смєхова виглядає набагато молодше своїх років. Її вага при досить високий зріст — близько 170 см багато років не перевищує позначку у 65 кілограмів. Зберігати струнку фігуру незважаючи на природну схильність до повноти їй допомагають засвоєні з дитинства корисні звички і сила волі. А якщо акторка раптом помічає зайве в області талії, то негайно сідає на експрес-дієту.
    Дієта Аліка Смєхова, або як схуднути на 3 кг за 5 днів

    У зеніті слави

    По стопах батька — знаменитого актора Веніаміна Смєхова, дівчинка вирішила піти з дитинства. Зі шкільних років часто бувала на його репетиціях і зйомках, а пізніше поступила в ГИТИС. Ще будучи студенткою Аліка отримала ролі в декількох художніх картинах і мюзиклах. В 90-е стала відома як співачка, а потім — як ведуча телешоу. Численні шанувальники навряд чи здогадувалися, дивлячись на граціозну фігуру Сміхової, що тримати себе у формі їй варто великих зусиль.

    Під час навчання в театральному Алике доводилося періодично обмежувати свій раціон, надовго відмовляючись від пиріжків, ковбаси і пельменів. Інакше викладачам ставали помітні округляющиеся щоки і боки, — за цим суворо стежили. З часом виробилася звичка їсти потроху, лише тамуючи гострий голод. Це рятувало тіло від «неформатних» обсягів, але нелегко було переносити. Крім того, з віком сповільнилося метаболізм і зайві кіло стали відкладатися швидше. Зазнавши чимало способів контролю ваги, актриса звернулася до дієтології, стала вивчати принципи аюрведи. Сформувати здорову систему харчування допомогли фахівці однієї з швейцарських клінік, що спеціалізуються на детоксикації.

    Дієта Аліка Смєхова, або як схуднути на 3 кг за 5 днів

    Правила повсякденного раціону

    У меню Аліка Смєхова тільки безглютенові продукти, страви з низьким вмістом цукру і лактози. Вона практично не вживає білого хліба, зернових, майонезу, кетчупу, кондитерських виробів і молочних продуктів. Фрукти старається є лише в першій половині дня, стверджуючи, що це досить важка їжа для організму, часто призводить до набряків. Віддає перевагу сезонним плодах, не вважаючи корисними привізну екзотику.

    Дробове харчування — головний принцип. Голодувати собі актриса не дозволяє, регулярно перекушуючи горіхами, чорносливом або особливими дієтичними хлібцями. Сіль намагається обмежувати, замінюючи її гострими спеціями. Прянощі вживає щоденно: не тільки для поліпшення смаку страв, але і для підтримки обмінних процесів.

    • козячий сир з медом і чорний натуральний кава на сніданок;
    • вдень — гарячий суп на легкому вегетаріанському або м’ясному бульйоні, рагу або салат зі свіжих овочів;
    • увечері — тушкована риба, індичка або куряча грудка з картоплею.

    Всупереч поширеній думку Смєхова без забобонів відноситься до популярного коренеплоду. Щоб не поправлятися, вона вживає її тільки печеним або відварною, без жирів. Щодня актриса п’є не менше 1,5 л чистої негазованої води, дозволяє собі зелений чай з лимонним соком. Фруктових соків та інших солодких напоїв намагається уникати. Вечеряє строго до 19 годин. Цій звичці не змінює, навіть якщо доведеться офіційний захід з пізнім фуршетом або вечірка.

    Після великих свят з застіллям Аліка влаштовує розвантажувальний день. Живиться лише томатним супом з білокачанної капустою, болгарським перцем, селерою і зеленню. Ця страва чудово позбавляє від набряків і виводить накопичені токсини.

    Дієта Аліка Смєхова, або як схуднути на 3 кг за 5 днів

    Експрес-дієта — мінус 3 кг за 5 днів

    Коли обставини вимагають терміново позбавитися від декількох кілограмів за лічені дні, актриса використовує спеціальну екстрену дієту. Ця білково-вуглеводна методика дозволяє скинути 3 кг за 5 діб без сильного почуття голоду. Основна її перевага — збереження м’язової маси. Організм залишають зайвий жир і вода.

  • 800 г. відвареної нежирної риби, 200 р. зелених овочів.
  • 400 г відвареної курячої грудки без шкіри, 500 р. овочів, 30 г твердого сиру, 3 ядра волоського горіха.
  • 400 г знежиреного сиру, 250 мл овочевого супу.
  • 800 р. овочів, 1 л кефіру.
  • 500 відвареної яловичини з зеленню, 1 яйце.
  • Їжу необхідно приймати рівними порціями, бажано в один і той же час. Не слід додавати в страви цукор і сіль. У перші добу вага йде стрімко — до 1,5 кг. наступні: від 300 до 600 р. Останню добу закріплюють результат. Відточити фігуру Алике допомагають заняття спортом. Силовим навантаженням актриса віддає перевагу щадні методики: плавання, йогу, стретчинг, калланетику. Крім того, багато енергії і сил займає напружена щоденна робота.

    Аліка Смєхова, фігура

    Дієта Аліка Смєхова, або як схуднути на 3 кг за 5 днів

    Дієта Аліка Смєхова, або як схуднути на 3 кг за 5 днів

    Дієта Аліка Смєхова, або як схуднути на 3 кг за 5 днів

    Дієта Аліка Смєхова, або як схуднути на 3 кг за 5 днів

    Дієта Аліка Смєхова, або як схуднути на 3 кг за 5 днів