Експрес-дієта Демі Мур — мінус 7 кг за 13 днів

2209


Зміст

  • На жодних дієтах сидить Демі Мур?
  • Зразкове меню на день від голлівудської актриси
  • Система живлення: сироїдіння. Думка лікарів
  • Експрес-дієта від Демі Мур
  • Секрети молодості та краси від голлівудської актриси
  • Демі Мур: фігура, фото
  • Перша красуня Голлівуду і відома американська актриса Демі Мур ніколи не відрізнялася повнотою. Кінодіва завжди виглядає чудово. Демі не приховує, що уважно стежить за фігурою і періодично сидить на дієтах. Наприклад, Демі худла перед зйомками в гучному фільмі «Стриптиз». Тоді актриса скинула близько 6 кг за пару тижнів.

    Зараз Демі Мур важить всього 52 кг при зрості 165 див. На вигляд їй трохи більше тридцяти. Хто дасть більше?! І ніякого секрету — правильне харчування і фізичні навантаження. Нічого нового для шанувальників і фанатів.

    Експрес-дієта Демі Мур — мінус 7 кг за 13 днів

    Зберігати чудову форму актрисі допомагають регулярні заняття спортом і вибірковість в їжі. Красуня Демі зізнається, що ніколи не переїдає і майже відмовилася від м’яса, оскільки вважає, що воно загальмовує роботу кишечника і, як наслідок, заважає схудненню. Актриса дуже уважно ставиться до всього, що вживає в їжу.

    На жодних дієтах сидить Демі Мур?

    У звичайному житті акторка харчується, дотримуючись принципів правильного харчування. Вона зовсім не вживає шкідливу їжу: солоне, соуси, копчене, консерви, снеки. Демі Мур зовсім не п’є спиртне і майже ніколи не їсть солодке.

    Демі практикує відмова від м’яса і сироїдіння. Актриса вважає, що це допоможе омолодити і оздоровити організм. І, звичайно, сприяє стрункості. Продукти, що не пройшли термічну обробку, зберігають більше корисних речовин, каже кінодіва. Лише зрідка Мур дозволяє собі трохи риби, яєць і деякі види м’яса.

    Експрес-дієта Демі Мур — мінус 7 кг за 13 днів

    Зразкове меню на день від голлівудської актриси

    • Сніданок: фруктовий салат, жменька горішків, склянка молока
    • Обід: овочевий салат, чай з м’ятою
    • Вечеря: овочі мікс, жменька горіхів або насіння.
    • В перервах між прийомами їжі Демі п’є воду. У добу необхідно вжити не менше 1,5 літрів негазованої мінеральної води.

    Система живлення: сироїдіння. Думка лікарів

    Система живлення Демі Мур підійде багатьом дівчатам, яким не протипоказане сироїдіння. Раціон актриси складається переважно з фруктів і овочів, зелені, горіхів і насіння, пророслих зерен пшениці. Зрідка кінодіва дозволяє собі м’ясо.

    В цілому, більшість лікарів відносяться до сироїдіння нейтрально, проте нагадують, що перед тим, як відмовитися від термічно обробленої їжі повністю, слід проконсультуватися з дієтологом, здати необхідні аналізи, особливо якщо раніше були діагностовано хронічні захворювання.

    Гранично варто уважно поставитися до вибору сыроедческой дієти жінкам, які планують материнство, годуючим мамам. Проконсультуватися з лікарем у цьому випадку обов’язково. Детальніше про сироїдінні в цій статті.

    Експрес-дієта Демі Мур — мінус 7 кг за 13 днів

    Експрес-дієта від Демі Мур

    Коли потрібно терміново позбутися від декількох кілограмів, зірка Голлівуду вдається до 13-ти денний експрес-дієти. Дієта дозволить позбутися від 7 кг без шкоди для організму. В основі раціону тільки здорові продукти. Харчуватися в рамках 13-ти денної дієти необхідно часто, маленькими порціями (з’їдати не більше 250 г за один раз).

    Вживати можна наступні продукти:

    • нежирна риба;
    • пісне м’ясо, курка, індичка, нежирна шинка;
    • нежирний сир;
    • свіжі овочі: салат, огірки, томати, зелень, перець;
    • варені яйця;
    • мінеральна вода без газу;
    • м’ятний чай, зернова кава без цукру;
    • один раз в день можна з’їсти невеликий сухарик.

    Продукти із списку можна комбінувати, не перевищуючи рекомендований обсяг порції. Більше нічого не їмо протягом 13-ти днів.

    Експрес-дієта Демі Мур — мінус 7 кг за 13 днів

    Секрети молодості та краси від голлівудської актриси

    Для підтримки краси і пружності тіла актриса регулярно повторює курси медового обгортання. Обов’язково сонцезахисні засоби — кожен день! Це дозволить зберегти ніжною і зволоженому навіть саму тонку і чутливу шкіру.

    Кілька разів в тиждень актриса займається фітнесом, обов’язково відвідує басейн.

    Демі не робить таємниці з того, що нерідко вдається до послуг пластичних хірургів. Саме чисте харчування в поєднанні з умілими і помірними втручаннями дозволяє Демі підтримувати молодість, залишаючись кумиром мільйонів.

    Демі Мур: фігура, фото

    Експрес-дієта Демі Мур — мінус 7 кг за 13 днів

    Експрес-дієта Демі Мур — мінус 7 кг за 13 днів

    Експрес-дієта Демі Мур — мінус 7 кг за 13 днів

    Експрес-дієта Демі Мур — мінус 7 кг за 13 днів