Дієта «Краща» — до мінус 10 кг за тиждень

1768


Зміст

  • Раціон щодня
  • Протипоказання та рекомендації
  • Це унікальна, дієва дієта, дотримуючись якої, можна скинути до 10 кг за тиждень. На ній худнуть всі: ті, у кого від природи широка кістка, несприятлива спадковість, вроджена схильність до повноти, повільний обмін речовин та інші складні обставини, що перешкоджають стрункості. Головна умова — суворо її дотримуватися. Тривалість — 7 діб.

    Раціон щодня

    День 1

    Його можна назвати розвантажувальним. Можна тільки пити. Підійде звичайна і мінеральна вода, зелений, чорний або трав’яний чай, овочеві соки, знежирений кефір, молочна сироватка, ягідні компоти.

    Дозволено також курячий бульйон, але проціджений і зварений з пісного м’яса. Але його пити рекомендується в крайньому випадку і не більше 1 л. Рослинні, молочні напої і вода краще. Їх обсяг необмежений.
    День 2

    Необхідно їсти овочі. Їх можна варити на пару, гасити на воді або робити салати. Дозволені будь-які, крім картоплі і буряків.

    Дієта «Краща» — до мінус 10 кг за тиждень

    Рекомендуються всі види капусти, селера, шпинат, огірки. Вони володіють негативною калорійністю — забирають енергії на перетравлення більше, ніж містять самі. Олія, спеції і сіль додавати не можна. Пити тільки чисту воду.

    День 3

    Повторюють питної день. Правило залишається незмінним — всі напої без цукру і солі. М’ясний бульйон — не більше 1 л.
    День 4

    Це фруктовий день — найсмачніший. Можна їсти будь-які плоди, але тільки свіжі, а не у вигляді варення. Виключення — виноград і банани, вони дуже калорійні.

    Дієта «Краща» — до мінус 10 кг за тиждень

    Особливо корисні цитрусові і ананаси, прискорюють спалювання жирів. З напоїв — чиста вода.

    День 5

    Час є білки. Самий ситний день. Дозволено куряче м’ясо без шкіри, натуральний нежирний йогурт без добавок, кефір, варені яйця або паровий омлет.

    Сіль нікуди не класти.

    Дієта «Краща» — до мінус 10 кг за тиждень

    Пити можна воду.

    День 6

    Знову питної день. Запасаємося компотами, соками, молоком, чаєм і водою.

    Цукор і будь-які добавки під забороною.

    День 7

    Завершальний етап, плавний вихід з дієти. Вранці потрібно з’їсти 2 яйця некруто або крутих. Для перекусу підійде грейпфрут або будь-який фрукт, крім заборонених. На обід — рідка рисова каша або овочевий суп на вибір. На полуденок — знову фрукти. Увечері можна повечеряти овочевим салатом. Можна заправити його ложкою оливкової олії і дрібкою солі.

    Дієта «Краща» — до мінус 10 кг за тиждень

    Незважаючи на суворість, дієта переноситься легко більшістю людей. Раціон досить насичений і різноманітний, їжу можна приймати необмежену кількість разів.

    Дні переставляти місцями не можна. Вносити корективи в меню також забороняється. Якщо на дієті ви раптом відчули себе погано — відчули сильну слабкість або втома, поверніться до колишнього раціону.

    На дієті «Найкраща» вітається помірна фізична активність. Наприклад, плавання, ходьба, йога, пілатес. Інтенсивні тренування у цей період не рекомендуються.

    Протипоказання та рекомендації

    Незважаючи на те, що дієта переноситься відносно легко, є ряд протипоказань. Дана система схуднення не рекомендується дітям і підліткам, вагітним і годуючим жінкам, літнім людям.

    Вам також не слід дотримуватися дієти під назвою «Найкраща» при наявності гострих і хронічних захворювань серця і судин, органів ШЛУНКОВО-кишкового тракту, цукровому діабеті та інших. Будь ласка, проконсультуйтеся з вашим лікарем, якщо маєте проблеми зі здоров’ям!