Зміст
Дієтичний суп — самий підходящий продукт для схуднення. Суп швидко насичує і забезпечує тривале відчуття ситості, не перевантажує травну систему і містить зовсім мало калорій. Відмінний варіант — розвантажувальний день на супі. Різновидів кілька: можна вживати суп двічі на день — на обід і на вечерю або влаштувати розвантажувальний день на одних супах. У першому випадку рекомендований ситний білковий сніданок і два наступних прийому їжі — дієтичний суп. У другому — вживати тільки суп, а також пити досхочу чистої води, настоїв або відварів трав. За один такий день можна втратити до 3 кг ваги!
Розвантажувальні дні дозволяють «стягти» очистити шлунок і органи травлення, зміцнити шкіру і тканини, вивести зайву вологу, позбавитися від набряків.
Як готувати дієтичний суп: інгредієнти, рецепт покроково
Дієтичний суп, який ми навчимо вас готувати сьогодні, містить максимум корисних речовин — нежирні білки, вітаміни, мінерали та велику кількість клітковини. Чистить організм як щітка! А жиросжигающие компоненти — імбир і кореневої селера сприяють прискоренню обміну речовин. При цьому суп виходить досить смачним і ситним. Головне — не переварювати, інакше користь значно зменшиться. Тривале варіння руйнує вітаміни.
Інгредієнти
- 2 літри води;
- 300 г курячого філе;
- 300 г броколі;
- 200 г зеленого горошку;
- 1 корінь селери;
- 1 середня морква;
- 1 цибулина;
- 1 їдальня ложка тертого кореня імбиру;
- сіль, натуральні спеції за смаком.
Рецепт покроково
Загальні рекомендації
Суповий розвантажувальний день рекомендується проводити двічі на тиждень, орієнтуючись на власне самопочуття. Якщо з’являється слабкість, головні болі, поверніться до звичного раціону.