Як схуднути в області живота без дієт — 3 ради, які працюють

1959


Зміст

  • Хитрість 1. Тримайте поставу і слідкуйте за ходою
  • Хитрість 2. Виключіть з раціону продукти, які спричиняють метеоризм і здуття
  • Хитрість 3. Купуйте якісну їжу
  • Жирові відкладення в області талії — поширена проблема, особливо у жінок. При цьому повнота може бути викликана різними причинами, починаючи лінню і переїданням і закінчуючи проблемами зі здоров’ям.

    При наявності захворювань виснажувати себе фізичними навантаженнями складно і в деяких випадках навіть не безпечно. До того ж, не кожен може довго витримувати жорсткі обмеження в харчуванні.

    Спеціально для тих, хто не має можливості тримати дієту і регулярно займатися, підготовлена ця стаття. Сьогодні ми розповімо про трьох хитрощі, які допоможуть зменшити обсяг талії без спортзалу і голодувань.

    Хитрість 1. Тримайте поставу і слідкуйте за ходою

    Правильна постава здатна скорегувати контури тіла — це не жарт. Жінка, яка тримає спину рівно і не сутулиться, не випинає живіт, сидить і ходить прямо, виглядає стрункішою навіть при наявності явних проблем з вагою. Слідкуйте за станом вашого тіла завжди, навіть вдома, тоді це увійде в звичку. Тренуйтеся перед дзеркалом.

    Намагайтеся сидіти рівно не тільки на роботі. Втягуйте живіт, навіть якщо ніхто на вас не дивиться — це допоможе живота «не вивалюватися» і додатково зміцнить м’язи черевної порожнини.

    Носіть невеликі стійкі підбори і вузькі спідниці, щоб хода була більш жіночною, елегантною. Мішкуваті джинси з кросівками, навпаки, додадуть кроці квапливості і размашистости.

    Знайдіть підходящі для вас вправи для корекції постави та виконуйте їх щодня. Це може бути коротка п’ятихвилинна зарядка для хребта та м’язів спини. Головне — регулярність.

    Як схуднути в області живота без дієт — 3 ради, які працюють

    Хитрість 2. Виключіть з раціону продукти, які спричиняють метеоризм і здуття

    Про дієту і строгих обмежень мови не йде, але нормалізувати раціон доведеться, якщо ви втомилися страждати від зайвої ваги.

    Вченими доведено, що деякі продукти (окремо і в певних поєднаннях) провокують процеси бродіння в кишечнику, що в кінцевому рахунку сприяє поганому перетравленню їжу і відкладенню зайвих кілограмів.

    Щоб уникнути здуття і бродіння, приберіть з раціону свіжі помідори, часник, квашену і білокачанну капусту, нут, кукурудзу, квасолю, дріжджову випічку, квас, алкоголь, газовані напої, напівфабрикати і фастфуд. Не їжте фрукти і ягоди разом з м’ясом, не поєднуйте картоплю з хлібом.

    Як схуднути в області живота без дієт — 3 ради, які працюють

    Хитрість 3. Купуйте якісну їжу

    Більшість продуктів, які продаються в магазинах, на жаль, неналежної якості. Намагайтеся не економити на харчуванні своєї сім’ї. У чому це полягає?

    Краще купити 200 г хорошої ковбаси, ніж 400 м поганий. Те ж відноситься до вершкового масла, сиру, пельменів, шоколаду. Ми не закликаємо відмовитися від цих продуктів зовсім, а лише рекомендуємо читати склад щоразу перед купівлею і знати міру.

    Ніяка дієта і обмеження себе в щоденних радощів не допоможе створити правильний, гармонійний цикл живлення, якого можна дотримуватися тривалий час.

    Якщо ви любите солодке — їжте свіжу домашню випічку, натуральну пастилу, а не шоколадні плитки за ціною 12,99 р. за штучку. Не можете жити без м’яса — купуйте стейки, фермерську продукцію, саморобні ковбаси, а не дешеву курку, напхану хімікатами для ваги.

    Пам’ятайте золоте правило: краще менше, та краще. Вибирайте той продукт, який не роздуває вам живіт, від якого ви наїдаєтеся повністю і отримуєте задоволення.