«Пульсуючий» дієта Наталії Водянової, мами пятьох дітей

2889


Зміст

  • Як харчується Наталія Водянова?
  • «Пульсуючий» дієта Водянової для швидких результатів
  • Зразкове меню на день на дієті Водянової
  • Плюси і мінуси дієти Водянової
  • Дієти знаменитих моделей — ось до чого прикута увага мільйонів жінок. Всім хочеться дізнатися, що їдять ці гнучкі безтілесні діви і їдять взагалі. Одна з таких — світова знаменитість, топ-модель і актриса Наталя Водянова, жінка справді магнетична і принадна.

    Складно уявити собі байдужих до її неординарної зовнішності: багато захоплюються нею, багато — цікавляться, а хтось навіть вважає негарною. Зазначимо, що Наталя Водянова — мама п’ятьох дітей і їй через кілька років виповниться сорок. Магія, чи не так?!

    «Пульсуючий» дієта Наталії Водянової, мами пятьох дітей

    Як харчується Наталія Водянова?

    Топ-модель не приховує, що незважаючи на відмінну генетику, їй все життя доводиться дотримується принципів правильного харчування і обмежувати себе в деяких продуктах. Наталя не заперечує, що в якійсь мірі їй, можливо, і пощастило, але це не виключає щоденного і наполегливої праці над собою.

    Мало хто знає, що у юності Водянова зовсім не була худенькою. Маленька Наташа любила поїсти. Але бажання стати однією з найкрасивіших жінок на планеті змінило її життя. З 16 років Водянова працює з модельними агентствами і не поправляється ні на грам.

    «Пульсуючий» дієта Наталії Водянової, мами пятьох дітейВже багато років Водянова не дозволяє собі переїдати і навіть вдається до радикальних дієт. В основному, після пологів або перед показами. В інший час Наталя не голодує, але зізнається, що не перевищує добову калорійність раціону.

    У меню Водянової переважають корисні і не дуже калорійні продукти: овочі, фрукти, нежирне м’ясо, риба та інші нежирні білкові продукти, молочні і кисломолочні напої. Клітковина — обов’язково. Водянова любить воду — її норма мінімум 1,5 л щодня.

    Перевищувати норму калорій небезпечно, але іноді актриса йде на ризик. В якості маленьких «пустощів» у неї зазвичай голубці, пироги і навіть шоколадки. А після всі «провини» відпрацьовуються в тренажерному залі.

    «Пульсуючий» дієта Наталії Водянової, мами пятьох дітей

    Зрідка Наталія використовує жорсткі дієти.

    «Пульсуючий» дієта Водянової для швидких результатів

    «Пульсуючий» дієту досить складно витримати без підготовки. Суть її полягає в тому, щоб вживати основна кількість їжі вранці, а далі — менше.

    Виходить ось такий графік.

    «Пульсуючий» дієта Наталії Водянової, мами пятьох дітей

    Така схема забезпечує швидке спалювання жирових відкладень і перешкоджає утворенню нових, а також запобігає болісне відчуття голоду, завдяки ранкової «завантаженні».

    Зразкове меню на день на дієті Водянової

    • Перед сніданком: стакан води або відвару шипшини
    • Сніданок: будь-яке блюдо — строго (!) до 10-00, порція не більше 250 грамів
    • Перший перекус: чай з молоком і медом
    • Обід: овочевий салат, знежирений йогурт або сирок
    • Другий перекус: трав’яний чай з лимоном і ложкою меду
    • Полудень: чай без цукру і молока

    «Пульсуючий» дієта Наталії Водянової, мами пятьох дітей

    Плюси і мінуси дієти Водянової

    Водянова вважає цей метод підтримки стрункості ідеальним, і зазначає, що він їй дуже підходить. Головним плюсом є його ефективність у боротьбі із зайвою вагою та утримання досягнутих результатів.

    «Пульсуючий» дієта Наталії Водянової, мами пятьох дітейОднак багато дієтологи не поділяють точку зору моделі.

    Тривалий час дотримуватися такої дієти небезпечно: великі ризики утворення виразки та гастриту, ослаблення імунітету, уповільнення метаболічних процесів в організмі.

    Лікарі наголошують: перехід до такої системи живлення повинен бути плавним — різкий відмова від їжі в другій половині дня може викликати запаморочення і слабкість.