Як схудла після пологів Олена Рапунцель — мінус 16 кг за місяць

2124

Зірка ” Дому-2 і молода мама Олена Савкіна (Рапунцель) змогла відновити форму в рекордно короткий термін — через місяць після пологів. Про це вона розповіла у своєму мікроблозі. Учасниця знаменитої телестройки не приховує, що не докладала до цього особливих зусиль через юного віку — Олені Савкіної всього 22 роки. Але прийняти деякі обмеження все ж довелося.

7 лютого 2019 року у довговолосою красуні народився синок Богдан. Батько дитини — скандально відомий учасник Дому-2 Ілля Яббаров. Пара практично всю вагітність перебувала у сварці, але після народження малюка було коротке примирення. В даний час Ілля і Олена знову розлучилися — Рапунцель з головою поринула у нові відносини і дуже щаслива. Новий хлопець Олени Рапунцель уважний, ввічливий і забезпечений. Ходять чутки, що коханий пішов з сім’ї заради Олени і має намір зробити їй пропозицію.

За вагітністю Олени стежила вся країна. Дівчина регулярно публікувала фото і відео знімала численні сторіс в соціальних мережах. Не сховалася від передплатників і таємниця її схуднення після пологів. Олені вдалося скинути 10 кг відразу ж: в перші два тижні, а вже через місяць дівчина позбулася 16 зайвих кілограмів. Про своє харчування молода мама розповіла сама. Відразу після народження малюка їй не залишилося вибору — Альона годувала грудьми і повинна була харчуватися правильно і помірно.

Дієта Олени Савкіної (Рапунцель) після пологів була елементарною. Дівчина повністю відмовилася від смаженого, мучного, копченого, солоного, жирного. В якості десерту дозволяла собі пару штучок печива без крему. Кількість прийомів їжі — до 5 в день. Для повноцінного відновлення зірка ” Дому-2 також рекомендує своїм подписчицам післяпологовий бандаж — він допоможе повернути тілу елегантну форму в короткий термін, дозволяючи як можна швидше повернутися до домашніх справ і повноцінно займатися дитиною.

Як схудла після пологів Олена Рапунцель — мінус 16 кг за місяць

Швидке схуднення після пологів: правила Олени Рапунцель

Олена зізналася, що схудла без тренувань — відвідувати спортзал у молодої мами часу не вистачало і не вистачає. Про те, як їй вдалося так швидко позбутися від 16 кілограмів, Олена чесно написала у своєму мікроблозі.

Рапунцель-молодша розповіла, що повністю виключила харчової сміття і фастфуд, а також виробила у себе звичку ретельно пережовувати їжу. Старанна і зосереджена робота щелепами сприяє кращій засвоюваності харчування. Є і ще один корисний ефект — неможливо пропустити той момент, коли прийде відчуття насичення. Якщо ж їсти швидко, велика ймовірність, що доведеться бігти за добавкою.

Як схудла після пологів Олена Рапунцель — мінус 16 кг за місяць

Також Альона порадила пити більше води і харчуватися помалу, але часто — дівчина їла до 5 разів на день, ділила свою норму на невеликі порції. Останній перекус Олена рекомендує робити за 2-3 години до сну.

Як схудла після пологів Олена Рапунцель — мінус 16 кг за місяць

Зразкове меню на день від Олени

  • Сніданок: вівсяна каша на молоці з бананом, чай або кава без цукру і молока
  • Перекус: зелене яблучко
  • Обід: куряча грудка на пару або на грилі, порція тушкованої зеленої квасолі
  • Другий перекус: 2 хлібця і чашка зеленого чаю
  • Вечеря: салат з консервованим тунцем і овочами, ромашковий чай.

Постать Олени знову бездоганна — ні грама зайвого.

В даний час Олена Рапунцель знову повернулася в периметр і активно бере участь у зйомках телешоу, багато гуляє з коляскою, спілкується з іншими учасниками і прекрасно себе почуває. І, звичайно, будує нові відносини. За романом Альони з Романом знову стежить вся країна.