Як повернути молодість колін

2178


Зміст

  • Спосіб життя
  • Підбори і коліна
  • На зарядку ставай!
  • Пора до столу
  • Косметичні засоби поспішають на допомогу
  • Бабусині рецепти краси
  • В будь-якому віці жінка мріє виглядати привабливо. Якщо доглядати за собою регулярно, то можна домогтися відмінних результатів і відсунути старість. Однак багато жінок приділяють увагу тілу від випадку до випадку, та й то обмежуються обличчям і руками. А про такі ділянки тіла, як коліна, згадують тільки з настанням тепла, коли приміряють коротку спідницю або плаття.

    Звичайно, простіше одягти штани і не думати про шорстких і безформних колінах, які просто кричать про віці, але тільки плаття здатне підкреслити красу і жіночність фігури. Щоб не позбавляти себе такого задоволення, про колінах треба дбати постійно.

    Спосіб життя

    Не тільки поганий догляд впливає на шкіру колін. Кому в наш час незнайомі постійний поспіх, перекушування на ходу, нервове напруження на роботі, дефіцит сну і свіжого повітря? Всі ці «принади» життя сучасної людини (особливо жителів мегаполісів) не кращим чином впливають на здоров’я, в тому числі страждають коліна.

    Шкіра в цій області схильна до сухості, при неправильному харчуванні та способі життя вона стає грубою, а форма колін змінюється не в кращу сторону. Підливають масла у вогонь перепади температури, підвищені фізичні навантаження (або їх повна відсутність). На жаль, зовсім позбутися від шкідливих факторів не вийде, але дещо змінити під силу кожній жінці.

    Підбори і коліна

    Гарні коліна можливі тільки на здорових ногах. Варикозні вузли, плоскостопість, проблеми з хребтом порушують харчування шкіри ніг і призводять до деформацій колінних суглобів. Більшість дівчат люблять високі підбори і не замислюються про небезпеку.

    Як повернути молодість колін

    Звичайно, елегантні туфлі на шпильці виглядають дуже сексуально на струнких жіночих ніжках, але і призводять до їх захворювань. І тоді єдиною можливістю приховати дефекти виникли стають мокасини і штани.

    Як повернути молодість колін

    На зарядку ставай!

    Помірні фізичні навантаження і вправи приносять велику користь красу жіночих ніг. До працюючих м’язів кров біжить швидше, тканини отримують більше кисню і поживних речовин. Шкіра стане гладкою, а суглоби рухливими.

    Всього кілька щоденних присідань і кругових рухів в напівзігнутих ногах поліпшать форму колін. Така жінка просто не може бути в поганому настрої. Кілька хвилин витраченого часу того варті.

    Як повернути молодість колін

    Пора до столу

    Стан колін залежить і від харчування. Найбільше шкодять цій області продукти, що містять багато жиру, холестерину і солей. Надлишок цих компонентів неодмінно осяде не тільки на талії, але і в жировій клітковині колін. Зрозуміло, стрункості ногам це не додасть. Тому жінкам, які мріють про красі колін, варто переглянути меню і включити в нього здорову їжу.

    Корисні овочі і фрукти, різноманітні каші, а також містять білок нежирні сорти м’яса. Не варто забувати про рибу, яка крім білка багата фосфором. Необхідний для кісток і суглобів кальцій міститься в молочних продуктах. Не менш ефективні повернення колінах краси і готові вітаміни з аптеки.

    Косметичні засоби поспішають на допомогу

    Створено чимало засобів по догляду за тілом, не забули виробники і про коліна. Правильно підібрані крему, маски, бальзами зроблять шкіру гладкою і повернуть колін привабливий вигляд. Головне — не лінуватися!

    Захисні засоби хороші при опіках, обмороженнях та інших ураженнях шкіри ороговілі клітини легко видалити скрабами.

    Як повернути молодість колін

    Бабусині рецепти краси

    Не варто забувати народні засоби: вони ефективні, безпечні і завжди під рукою.

    • Наприклад, лимон чудово відбілити шкіру. Для цього віджимають трохи соку і протирають проблемні ділянки. А якщо змішати кілька крапель лимонного соку з кефіром, то результат буде набагато краще.
    • Пом’якшить шкіру колін суміш лимонного соку і звичайного рослинного масла. За 20 хвилин ця живильна маска зробить коліна гладкими і приємними на дотик.
    • Склад з лимона, часнику, селери і меду з успіхом усуне набряки в області колін. Досить пропустити через м’ясорубку головку часнику, один лимон і половину кореня селери, трохи меду для смаку і одна чайна ложка цієї смачної суміші вранці натщесерце позбавить від давніх проблем з колінами.
    • Чудово відбілює, живлять і зволожують шкіру відвари трав, багато овочів і фрукти. Кожна жінка може вибрати відповідний спосіб поліпшити свої коліна.

    Але навіть найкращий засіб буде марно, якщо застосовувати його нерегулярно. Щоб добитися ідеальних колін, треба проявити наполегливість і терпіння, а тіло обов’язково відгукнеться красою і здоров’ям.