Дієта актриси Євгенії Крюкової: 6 золотих правил стрункості

2279

Російська актриса театру і кіно Євгенія Крюкова не любить епатажних публічних висловлювань, пліток про себе і колег по цеху. В подробиці своєї біографії сторонніх присвячує неохоче. Але її талант і краса неминуче привертають увагу мільйонів шанувальників. А незвичайно граціозна для 48-річної жінки стан викликає ще й безліч питань.

Дієта актриси Євгенії Крюкової: 6 золотих правил стрункості

Захоплення і спосіб життя

Вага Крюкової чи досягає 60 кг При зрості майже 177 див. вона ніколи не носила одягу більше 44 розміру. Сьогодні Євгенія залишається в числі самих струнких знаменитостей. Секрету з того, як їй вдається цього досягти, актриса не робить. Зброя, з допомогою якої вдається підтримувати точені форми — залізна сила волі і ретельна вибірковість в складанні раціону.

До самодисципліни Женя була привчена з дитинства. Народилася в Москві, у звичайній інтелігентній сім’ї. Харчувалися в будинку без особливих вишукувань, культу їжі не створювали. Навчання в Гітісі вимагала відповідального ставлення до зовнішності, зловживати здобою або солодощами Крюкова не могла навіть подумати. Юну високу студентку режисери помітили відразу. Вже в 1991 році Євгенія знялася в картині Карена Шахназарова. Після головної ролі в серіалі «Петербурзькі таємниці» стала справжньою знаменитістю. Образи актриси — романтичні, кілька екзальтовані, фатальні, витончені героїні. Ваговитість з таким амплуа поєднуватися не може.

Природна конституція і спадковість чимало допомагають Крюкової зберігати витончені параметри. А професійне захоплення дизайном одягу — відточувати їх ще більше. Адже всі образи з випускаються колекцій Євгена подумки приміряє на себе. Продумуючи їх до найдрібніших деталей, багато прикрашає власними руками. Пристрасть до шиття і створення моделей дівчина успадкувала від мами. У дитинстві поїдання тістечок воліла майструвати одяг для ляльок, вишивала і в’язала.

Дієта актриси Євгенії Крюкової: 6 золотих правил стрункості

Принципи харчування

Сидіти на голодних дієтах, поперемінно худнучи і знову набираючи вагу, Євгенія ненавидить. Крім того, що така практика не приносить довготривалого успіху, вона дуже шкідлива для жіночої краси. За періодичного дефіциту корисних речовин рано старіє шкіра, гасне блиск в очах, з’являється передчасна втома. При щоденних репетиційних навантаженнях це погано позначається і на здоров’ї, і на зовнішності. Тому Крюкова лише коригує щоденне меню. Приймає їжу помірно, дотримується роздільного раціону, гранично обмежує солодкі продукти, цукор, крохмаль, важкі жири.

Дієта актриси Євгенії Крюкової: 6 золотих правил стрункості

Незмінні правила:

  • До мінімуму скоротити кількість м’яса, періодично вживати тільки дієтичні сорти птиці та телятину. Страви з них готувати з найменшою кількістю спецій, переважно відварні.
  • Відмовитися від білого хліба, кондитерських виробів, фастфуда, картоплі, шліфованого рису. Прості вуглеводи не несуть користі, часто стаючи причиною набору ваги. Замість них потрібно вживати овочі, трави, фрукти, неочищені злаки.
  • Вечеряти слід якомога раніше.
  • В перервах між основною їжею можна невеликі перекуси.
  • У меню повинні бути присутніми тільки сполучаються між собою продукти: не більше 2-3 за один раз.
  • Каву можна вживати не частіше двох разів на тиждень: тільки натуральний, без вершків і солодощів.
  • Дієта актриси Євгенії Крюкової: 6 золотих правил стрункості

    Готує Євгена будинки тільки сама. В її меню: тушкована нежирна риба, овочеві рагу, салати, відварна курка, каші, кисломолочні продукти. Як досвідчений кулінар, вона не може байдуже ставитися до гастрономічних традиціях різних народів. Особливо приваблює її китайська кухня: традиції використовувати спеції, регулювати смак страв, злегка припускати овочі перед подачею. Сіль Крюкова також по-китайськи намагається замінювати гострими приправами і легкими пряними соусами.

    Чорного чаю актриса віддає перевагу зелений. Він чудово очищає організм від токсинів, знижує апетит, благотворно діє на шкіру. Замість інших напоїв — звичайна вода без газу.

    Досвід перебування у швейцарській клініці відновної показав, що швидко худнути і молодіти допомагає регулярний відмова від жирів або вуглеводів. Організм в цей період перебудовує обмін речовин, отримуючи все необхідне з внутрішніх запасів. Підкріплювати правильний раціон актриса намагається заняттями у фітнес-залі. Але тренується нерегулярно — лише зрідка, в задоволення.

    Дієта актриси Євгенії Крюкової: 6 золотих правил стрункості