Дієта Мірімановою. Система «Мінус 60»

2144


Зміст

  • Особливості системи живлення
  • Принципи дієти Мірімановою
  • Рекомендації по меню на день
  • Дієта Катерини Мірімановою з кожним роком набуває все більшої популярності. Простота і відсутність неприємних відчуттів дозволяють застосовувати її в будь-якому віці, при різному стані здоров’я. Сама Катерина завдяки своїй системі позбулася 60 кг зайвої ваги, зміцнила своє здоров’я і впевненість у собі.

    Особливості системи живлення

    Дієта Мірімановою унікальна тим, що немає необхідності підраховувати калорійність продуктів, відмовлятися від вживання улюблених страв, у тому числі піци, тортів, морозива. Автор сама переконалася в тому, що повна відмова від солодощів, мучного тягне за собою зриви і швидкий набір ваги. Система вимагає лише чіткого дотримання всіх пунктів.

    Легкість і відсутність психологічного напруження дозволяє домогтися витончених і граціозних форм. Ймовірність повернення набраних коли-то кілограмів відсутня за умови дотримання всіх рекомендацій автора.

    Принципи дієти Мірімановою

    Правило №1. Не забувайте снідати!

    Вважається, що ранковий прийом їжі активізує метаболізм в організмі. При відсутності апетиту можна вжити пару сухариків з чашкою кави. Саме в ранні години дозволяється їсти будь-які солодощі, жирне стейки, картоплю.

    Правило №2. При бажанні їжте солодке!

    Будь-яке солодке або калорійне блюдо можна вжити в перший прийом їжі, який не повинен бути пізніше 11-12год. Замість молочного шоколаду краще ввести в меню чорний. Він допомагає запустити обмінні процеси в організмі і сприяє схудненню.

    Правило №3. Пийте більше води!

    Не потрібно замінювати чисту воду кофеиносодержащими напоями. Чай з цукром, соки і компоти необхідно пити тільки вранці. Завжди з собою рекомендується носити пляшечку з водою. Лише трохи червоного сухого вина можна вжити в будь-який час.

    Правило №4. Обмежуйте споживання хліба!

    Будь-які хлібобулочні вироби можна їсти тільки в ранкові години. Тільки на обід дозволяється вжити кілька житніх хлібців, якщо в меню відсутня риба і м’ясо. У вечірній час прийом борошняного протипоказаний.

    Правило№5. Макарони і картопля тільки вранці!

    Вуглеводну їжу дозволяється споживати до полудня. Страва з картоплею або макаронами можна поєднати з сирами, маслом. Дозволяється іноді вводити в обіднє меню невелику кількість відвареної картоплі за умови вживання його з овочевим салатом або рагу.

    Правило №6. Вечеряйте до 18 год!

    Вечірній прийом їжі не варто відкладати пізніше 18 год. У випадку, якщо нічний сон починається після 2-3 ч, є до 20 год. У випадку званої вечері допускається випити пару келихів сухого вина з кількома шматочками сиру.

    Правило №7. Тільки легкий вечерю!

    Нежирне м’ясне блюдо, відварна риба або птах несумісні один з одним. Їх також не можна поєднувати з вуглеводами і молочними продуктами. На вечерю можна приготувати рис та овочі. Допускається вечірній прийом їжі замінити сиром з фруктами.

    Дієта Мірімановою. Система «Мінус 60»

    Рекомендації по меню на день

    Сніданок. Саме вранці рекомендується щільно снідати. Гарному апетиту сприяє малокалорійний вечерю. Не варто змушувати себе їсти жирне м’ясо з картоплею в ранкові години, але і недостатня ситність призведе до бажання спожити що-небудь «некорисне» до обіду.

    Обід. Дієта Мірімановою мінус 60 передбачає прийом тільки варених або тушкованих страв. З картоплею не варто поєднувати рибу, м’ясо. Рис можна тільки бурий. При варінні супу слід обмежитися або макаронами або картоплею. У страву можна додати ложку сметани або кетчупу.

    Дієта Мірімановою. Система «Мінус 60»

    Вечерю. Увечері дозволяється вечеряти тільки тушкованим або вареним, приправленим спеціями. Солодке заборонено.

    Дієта Мірімановою меню передбачає кілька варіантів вечері:

  • молочне + фрукти (яблуко, ананас, апельсин, ківі);
  • молочне + овочі (огірки, помідори, морква, капуста);
  • м’ясне;
  • риба;
  • крупи +овочі.
  • Під час вечірньої трапези можна пити несолодкий чай або кава без вершків, келих сухого вина або трохи мінеральної води.

    Міріманова рекомендує крім перегляду раціону збільшити рухову активність. Вона не повинна бути виснажливою і доставляти сильний дискомфорт. Тренування цілком можна замінити пішими прогулянками. Для отримання більшого ефекту автор радить робити самомасаж, використовуючи мелену каву.

    Легкість дієти, відсутність сильних обмежень, швидкі результати — все це робить систему доступною і популярною!