Жорстка дієта Яни Рудковської — мінус 10 кг за 7 днів

2202


Зміст

  • Правила дієти
  • Секрети стрункості від Рудковської
  • Фігура Яни Рудковської на фото
  • Музичний продюсер та автор численних телепроектів Яна Рудковська — ще й багатодітна мама. У знаменитості троє дітей. Однак, незважаючи на це дружина фігуриста Євгена Плющенка залишається в прекрасній фізичній формі. Її вага становить 50 кг при зрості 165 див. Складно повірити, що Яні більше 40 років, дивлячись на точений силует і тонку талію.
    Жорстка дієта Яни Рудковської — мінус 10 кг за 7 днів

    Зрозуміло, щоб зберігати тіло гнучким і пружним, продюсер прикладає чимало зусиль. Крім активного способу життя і фітнесу Яна практикує правильне харчування, а в разі необхідності сідає на строгу дієту. Після останніх пологів Рудковської довелося позбуватися від 10 зайвих кіло. Зробила вона це протягом місяця.

    Правила дієти

    Щоб активувати спалювання жирової тканини, достатньо перейти на обмежений раціон, що включає кисломолочні продукти. Дотримуватися його необхідно не менше тижня. Перші 5 діб — найсуворіші. Треба вживати тільки знежирений кефір. В добу його потрібно випити 1,5 л, розділивши на рівні порції. Снідати, обідати і вечеряти напоєм слід в одні і ті ж години. Сідати за стіл бажано не менше 5 разів на день. Незважаючи на убогість раціону — не поспішати, пити повільними ковтками.

    Організм перестає протестувати і вимагати більш істотною їжі через 1-2 доби. Обсяг шлунка скорочується, а соку виділяється менше. Зниження апетиту сприяє відсутність в меню солі, цукру і різних добавок.

    На шосту добу на харчування вводять 1 яйце. На сьому — пісний бульйон із курячого м’яса. Обсяг кисломолочного напою зменшують до 1 л. Кількість прийомів їжі залишають незмінним. Нові продукти бажано вживати на сніданок. Увечері останнього дня для очищення кишечника корисно з’їсти велике зелене яблуко. Протягом всього періоду слід дотримуватися питний режим. В день потрібно пити не менше 1,5 чистої негазованої води. Дозволений зелений чай.

    При цьому немає потреби витрачати час на приготування страв, розпалюючи собі апетит, шукати на полицях магазинів дієтичні продукти, щось зважувати і відміряти.

    Виснажувати себе фізичними тренуваннями під час дотримання небажано, можна швидко втратити сили. Рекомендується більше часу проводити на повітрі: просто ходити пішки швидким кроком не менше 2 годин кожен день. Прогулянки стимулюють кровообіг і прискорюють метаболізм. Можна робити дихальну гімнастику.

    Виходити з режиму слід плавно: заборонені продукти повертати по 1-2 на день невеликими порціями. Дробове харчування корисно зберегти, як і вечірній вживання кефіру.

    Жорстка дієта Яни Рудковської — мінус 10 кг за 7 днів

    Секрети стрункості від Рудковської

    Дієта Рудковської екстрена і проста у виконанні — вона дозволила Яні швидко прийти у форму, позбувшись зайвих обсягів тіла. Але постійно сидіти на ній шкідливо для здоров’я — ця дієта дуже сувора. Раціональніше дотримуватися кількох правил, укрощающих апетит.

  • Солодощі та продукти з вмістом цукру Яна вживає тільки вранці. Отримані з них калорії протягом дня витрачаються повністю. Ранкові прийоми їжі особливо важливі, вони запускають всі обмінні процеси, регулюють апетит протягом дня.
  • На сніданок можна дозволити собі не надто корисні страви і продукти: пиріжки з м’ясом, круасани, морозиво, бутерброди з ковбасою. Головне — не дуже старатися, не перебирати норму. Об’єм їжі на одне приймання повинен бути близько 250 р.
  • Щодня потрібно приділяти час спорту. Особливе значення для фігури мають кардионагрузки. Щоб підшкірний жир розщеплювався швидше, бігати або крутити педалі велотренажера необхідно не менше 40 хвилин поспіль. Додатково варто освоїти один з силових видів фітнесу, зміцнює м’язи.
  • Фігура Яни Рудковської на фото

    Жорстка дієта Яни Рудковської — мінус 10 кг за 7 днів

    Жорстка дієта Яни Рудковської — мінус 10 кг за 7 днів

    Жорстка дієта Яни Рудковської — мінус 10 кг за 7 днів

    Жорстка дієта Яни Рудковської — мінус 10 кг за 7 днів