Секрет стрункості Марини Могилевської: 2 простих правила, щоб худнути без дієт

1919


Зміст

  • Звички з дитинства
  • Повсякденний раціон
  • Фігура Марини Могилевської, фото в повний зріст
  • Виконавиці ролі шеф-кухаря ресторану в знаменитому серіалі «Кухня» виповнилося 49 років. У заслуженої артистки багата фільмографія, досвід роботи на телебаченні, росте 8-річна дочка. Незважаючи на щоденну зайнятість, дбати про зовнішність і здоров’я Марина Могилевська не забуває ніколи і залишається однією з найкрасивіших вітчизняних актрис.

    Секрет стрункості Марини Могилевської: 2 простих правила, щоб худнути без дієт

    Звички з дитинства

    Юні роки Могилевська провела в Києві. Там же закінчила театральний інститут. У кіно дебютувала в 19 років, стала героїнею десятків серіалів і телеведучої. Від природи дівчина не відрізнялася ні щільним статурою, ні богатирським апетитом, але заради ролей їй не раз доводилося жертвувати стрункою фігурою, набираючи вагу. Позбавлятися від зайвих кіло праці теж не становило. Діяла актриса жорстко, на 5-6 діб відмовляючись від будь-якої їжі.

    Гостинна українська кухня у сім’ї особливою популярністю не користувалася. До наваристим борщів, вареників і салу Марина завжди була байдужа. Зате любила приготовлені мамою овочеві салати і печену курку. Домашні пельмені і делікатеси бували на столі лише по святах. Можливо, це заклало звичку харчуватися правильно в наступні роки. Шматок м’яса або риби, приготовані на грилі, актриса віддає перевагу будь-яким кулінарним винаходам. Курку вміє запікати десятками способів. П’є вранці овочеві соки. Завдяки цьому зберігає вага до 65 кг при зрості 176 див.

    Єдине, від чого Могилевської доводиться відмовлятися з працею, — сосиски. Їх вона може з’їсти будь-яку кількість, тому постійно себе контролює. Навіть на двері холодильника вішає іноді нагадують записки. Народження дитини лише доповнило корисні звички. Годувати доньку няні Могилевська не довіряє, готує для неї страви з дієтичних сортів м’яса, овочеві супи. Замість тістечок і цукерок на десерт запікає фрукти з медом і горіхами. Подібним чином харчується і сама.

    Секрет стрункості Марини Могилевської: 2 простих правила, щоб худнути без дієт

    Повсякденний раціон

    Білого хліба, страви з борошна, картоплі та цукру в чистому вигляді Могилевська практично не вживає. Строгих дієт не визнає, вважаючи їх шкідливими. У цьому переконалася на власному досвіді, практикуючи в юності то кремлівську, то вуглеводну. Головні обмеження, в правильності яких переконалася і дотримується завжди:

    • не є пізніше 18 годин;
    • обсяг порцій скорочувати до 1 склянки.

    Секрет стрункості Марини Могилевської: 2 простих правила, щоб худнути без дієт

    Ці 2 простих правила діють ефективніше будь-розвантажувальних днів. Зайва вага просто не встигає відкладатися. В іншому актриса не настільки сувора. Із-за напруженої роботи не завжди встигає готувати, замість обіду може іноді з’їсти будь-який продукт з холодильника. Але коли дозволяє час, довго чаклує над стравами, змінюючи співвідношення компонентів в пошуку нових відтінків смаку. Майонез, соєвий соус і інші важкі добавки не використовує, вважаючи за краще натуральні приправи і трави.

  • Снідає актриса рано. Після пробудження п’є сік зі свіжого буряка, яблука і моркви. Через півгодини їсть звичайну вівсянку на воді або печені сирники.
  • Обідає м’ясним блюдом або рибою, часто готує парові котлети. Доповнює їх овочевим рагу або салатом: з томатів, баклажанів, кабачків, капусти, цибулі. Іноді варить з них суп.
  • Увечері обмежується шматочком сиру або сухофруктами, розтягуючи поїдання порції як можна довше.
  • Секрет стрункості Марини Могилевської: 2 простих правила, щоб худнути без дієт

    Щодня Марина п’є багато звичайної води, любить зелений чай. Поправитися на такому харчуванні просто нереально. Але коли трапляються поїздки за кордон, не може відмовитися від страв національної кухні: небайдужа до французькою, італійською, японською страв. Якщо потім стрілка ваг відхиляється від звичної позначки занадто далеко, — просто обмежує порції і відмовляється від вечері протягом 10 днів. Накопичені кіло відразу ж зникають.

    Прихильницею фітнесу Могилевська назвати себе не може. Але ранкову зарядку робить незмінно і довго. Особливу увагу приділяє м’язів преса. Регулярно відвідує басейн, приймає тонізуючий контрастний душ. Фанатизм в прагненні до вічної молодості вважає небезпечним, віддаючи перевагу природним методам підтримки здоров’я і краси.

    Фігура Марини Могилевської, фото в повний зріст

    Секрет стрункості Марини Могилевської: 2 простих правила, щоб худнути без дієтМарина Могилевська (праворуч)

    Секрет стрункості Марини Могилевської: 2 простих правила, щоб худнути без дієт

    Секрет стрункості Марини Могилевської: 2 простих правила, щоб худнути без дієт