Овочева дієта Юлії Ковальчук — позбавляє від 5 зайвих кг за 3 дні

2031


Зміст

  • Особливості раціону
  • Розвантаження на овочах — спалює до 5 кг за 3 дні
  • Спосіб життя зірки
  • Юлія Ковальчук в повний зріст
  • Знаменита співачка зберігає стабільний вага і струнку фігуру протягом багатьох років. Допомогу в цьому надають їй корисні звички і власна система харчування. Екстремальних голодних дієт зірка намагається уникати.

    Особливості раціону

    Незважаючи на масу тіла до 45 кг при зрості 165 см, Юлія не вважає себе тендітною. Більше того, вона стверджує, що в студентські роки була досить щільною, хоча і посилено займалася хореографією. Саме в цей час дівчина почала обмежувати себе в харчуванні, щоб не стати надмірно повній.
    Овочева дієта Юлії Ковальчук — позбавляє від 5 зайвих кг за 3 дні

    Рішення відмовитися від жирного м’яса: свинини, смажених стейків і різних делікатесів, прийшло саме. Співачка віддає перевагу більш здоровим сортами: кролика, індички, телятині. Солодкого Юлія намагається не вживати, уникає навіть фруктів. Фруктоза і інші прості вуглеводи, за її словами, шкідливі для фігури в цілому і сприяють утворенню целюліту. Винятки все ж є. Ковальчук обожнює манго, може їсти його в будь-яких кількостях, коли завгодно.

    Ще одне джерело вітамінів для співачки — овочі, особливо зелені. Пастернак, різні види салатів, капуста, огірки, — все це присутнє на столі щодня. Крім того, Ковальчук небайдужа до рибі, воліє морепродукти м’яса.

    Зробивши якийсь час назад аналіз крові на непереносимість різних видів продуктів, Юлія вирішила виключити з меню пасльонові, часник, цибуля, редис. Разом із білим хлібом, консервами, фастфудом, соусами промислового виготовлення.

    З-за великої зайнятості суворої системи живлення у Юлії немає. Харчується вона 2-3 рази в день. Снідає пізно — близько 11 год. Їсть зазвичай цільнозернові тости, омлет, йогурти, нежирний сир. Обід — в 17-18 ч. Це сама щедра трапеза: можна дозволити собі котлету з овочевим або картопляним гарніром, печену або відварну рибу. В перервах між основною їжею допустимі легкі десерти.

    Газованих напоїв Ковальчук не вживає з-за великого вмісту в них цукру і шкідливих добавок. Протягом дня п’є багато води, починаючи з неї ранок. Дуже любить натуральна кава з молоком, зелений чай. Детокс-коктейль, який співачка іноді використовує: молоко з додаванням соку імбиру, висівок і лляних насіння. Це чудовий засіб для підтримання нормального травлення та очищення організму.

    Коли є можливість, готує Юля сама. Навіть горезвісний майонез, изгоняемый з більшості дієт, перестає бути шкідливим, якщо зробити його будинку з натурального рослинного масла і яєць.

    Овочева дієта Юлії Ковальчук — позбавляє від 5 зайвих кг за 3 дні

    Розвантаження на овочах — спалює до 5 кг за 3 дні

    Голодувати Ковальчук не любить, вважає це шкідливим способом позбавлення від зайвих кіло. Досвід в цьому відношенні у неї тільки негативний. Випробувавши на собі кілька подібних методів, в тому числі «лимонадний», співачка зрозуміла, що вони ведуть до різкого погіршення здоров’я.

    Єдиний прийнятний спосіб швидко схуднути для Юлі — нетривала овочева дієта. Протягом 2-3 днів раціон складається з салатів, зелені, тушкованих страв або рагу.

    Зразкове меню:

    • ранок: огірковий салат з петрушкою, кропом і рослинним маслом;
    • перекус: пекінська капуста;
    • день: овочевий суп із селери, моркви і кабачків;
    • полуденок: пастернак;
    • вечір: рагу з цвітної капусти;
    • на ніч: вода з лимонним соком.

    Солі в страви необхідно класти як можна менше. За кілька днів такої дієти потрібно від 2 до 5 зайвих кіло, зберігається хороше самопочуття і настрій.

    Овочева дієта Юлії Ковальчук — позбавляє від 5 зайвих кг за 3 дні

    Спосіб життя зірки

    Ковальчук переконана, що будь-які проблеми з зовнішністю і фігурою легше запобігти, ніж потім від них позбавлятися. Тому вона багато рухається. Якщо протягом дня недостатньо часу на повноцінний фітнес, качає прес 5-10 хвилин кілька разів в перервах між роботою. Дуже любить плавання, виконує спеціальну гімнастику в басейні.

    Щоб зберегти фізичні сили і правильний обмін речовин, Юля намагається спати не менше 8 годин на добу. Якщо не вдається повноцінно відпочивати вночі, робить це в денні години. Корисним звичкам співачка намагається не змінювати ніколи, що б не сталося.

    Юлія Ковальчук в повний зріст

    Овочева дієта Юлії Ковальчук — позбавляє від 5 зайвих кг за 3 дні

    Овочева дієта Юлії Ковальчук — позбавляє від 5 зайвих кг за 3 дні

    Овочева дієта Юлії Ковальчук — позбавляє від 5 зайвих кг за 3 дні