Кефірний день для стрункості і краси

2270


Зміст

  • Початок кефіру дня
  • Вдень
  • Ввечері
  • Такий простий і знайомий усім продукт… Мало хто знає, що це потужний рецепт краси. А для жирної шкіри це взагалі перший помічник в будь-якій біді. Неймовірно, але факт: звичайний кефір здатний заспокоїти шкіру, зменшити вироблення шкірного сала, підсушити прищики, створити захисну плівку від шкідливого сонячного впливу.

    У східних країнах красуні з незапам’ятних часів доглядали за волоссям саме засобами з кефіром, тому що знали, як він благотворно впливає на шкіру голови, сприяє густоті і еластичності волосся. В турецьких гаремах кефір вважався чи не єдиним засобом від зморшок.

    Кефір можна сміливо включати в свою скарбничку рецептів краси, так як він майже не має протипоказань і його можна застосовувати в будь-якому віці і при будь-якому вазі. І в боротьбі за красу можна порекомендувати такий спосіб, як кефірний день.

    Початок кефіру дня

    Також буде корисний контрастний душ, після якого на обличчя і тіло слід нанести тонкий шар кефіру і дати висохнути.

    Кефірний день для стрункості і краси

    На злегка зволожене волосся нанести трохи підігрітий кефір, щоб коріння волосся не пережили стрес. Кефір на волоссі можна тримати до повного висихання, однак його складніше буде змити. Щоб не допустити неприємного запаху від волосся, краще вимити голову через 15 хвилин після нанесення маски.

    Незважаючи на те, що кефір є термозахисним засобом, не рекомендується після нього сушити волосся феном. Більш сприятливою є природна сушка волосся.

    Кефірний день для стрункості і краси

    Вдень

    Через годину після пробудження слід випити склянку кефіру. Воду пити рекомендується не раніше ніж через годину після кефіру. Можна чергувати таким чином: один стакан кефіру, через годину один стакан води.

    В ідеалі — не їсти більше нічого протягом дня. Тільки воду і кефір, чергуючи. Напередодні бажано утриматися від смаженого, жирного, копченого, алкоголю і маринадів. Якщо підготувати організм таким чином, користі від кефіру дня буде незрівнянно більше.

    Ввечері

    Після 16:00 годин можна зробити кефірну маску на все тіло: змастити шкіру кефіром. Почекати, коли кефір почне підсихати, потім нанести наступний шар. Наносити можна до десяти шарів.

    Залишити кефір на шкірі слід до повного висихання, потім ретельно змити теплою водою з милом засобом. Після миття нанести на шкіру зволожуючий молочко як завершальний етап кефиротерапии.

    Також увечері можна повторно зробити кефірну маску для волосся. Вона заспокоїть шкіру голови, нормалізує роботу сальних залоз, зволожить, додасть блиск і еластичність волосся.

    Повторювати таку терапію слід не частіше одного разу в тиждень, оскільки організм потребує і інших поживних речовинах.