Дієта ангела: як худнуть моделі Victorias Secret

1439


Зміст

  • Історія виникнення дієти
  • Зразкове меню дієти ангела
  • Секрети стрункості від моделей Victoria’s Secret
  • З ангелом асоціюється невагоме легке істота, тому дієта з аналогічною назвою дуже популярна. Всього за 2 тижні вдається досягти помітних результатів, включивши в раціон цілком земні продукти. Шлях до ідеальних форм чекає нелегкий: строгий графік і харчові обмеження даються не кожному.

    Історія виникнення дієти

    Система схуднення названа в честь моделей відомого бренду Victoria’s Secret. На подіум легендарного шоу потрапляють тільки стрункі дівчата, оскільки продукція компанії символізує сексуальність і витонченість. Родзинкою виступу стають не оригінальні купальники, а крильця, які на першому показі справили справжній фурор.

    Victoria’s Secret випускає не тільки нижню білизну, а й спортивний одяг, лінію парфумів. Незмінним залишається головний атрибут бренду — ангели з бездоганною фігурою.

    Дієта ангела: як худнуть моделі Victorias Secret

    Достовірне підтвердження про зв’язок дієти з будинком моди відсутня, але в деяких джерелах зустрічається інший варіант. На початку цього століття відомий кухар і адепт ЗСЖ Чері Сорія випустила збірку веганских рецептів «Ангельська їжа для божественної фігури». Обіцялося, що низькокалорійні страви допоможуть знайти ідеальні форми тіла всього за 13 днів.

    Раціон не передбачає виключення важливих мікронутрієнтів, але більшу частину складають протеїни. Білки надовго позбавляють від почуття голоду, а також зберігають м’язову масу, яка страждає першою при зниженні ваги. Єдиним обмеженням залишається частота застосування дієти — худнути з її допомогою можна не частіше разу на рік.

    Дієта ангела: як худнуть моделі Victorias Secret

    Зразкове меню дієти ангела

    Харчуватися потрібно строго у відповідності з зазначеним раціоном. Через 7 днів повторюється з 1 по 6 день — в результаті повноцінний курс займе трохи менше двох тижнів. Овочі вживаються в свіжому вигляді або салатах, яйця попередньо відварюють круто, стейк готується на грилі тільки з яловичини.

    День Сніданок Другий сніданок Обід Вечеря
    Понеділок 50 мл кави Зелене яблуко Томат, 2 яйця, 180 г відвареної картоплі в мундирі, листовий салат Листя салату, велика порція стейка
    Вівторок Повтор понеділка + тост з цільнозернового хліба Зелене яблуко Помідор, порція стейка, листя салату, 200 мл зеленого чаю 200 г нежирного супу
    Середа Аналогічно вівторка 125 г нежирного йогурту Стейк з зеленим салатом, 200 мл будь-якого свіжовичавленого соку 30 г шинки нежирних сортів, 2 яйця
    Четвер Аналогічно середовищі 30 г горіхів Аналогічно вівторка, але без томату Повтор середовища
    П’ятниця 120 г натертої сирої моркви, збризнути лимонним соком Банан Великий помідор, риба на грилі, 50 мл чистого кави Стейк із зеленим салатом і 200 мл свіжовичавленого фруктового соку
    Субота Повтор понеділка 125 г натурального йогурту і банан Зелений салат, 150 г відвареного курячого філе, 50 мл кави без добавок Повтор понеділка
    Неділя 200 мл чаю Банан Порція стейка з зеленим салатом 25 г нежирного сиру, листя салату

    Цукор повністю виключається з раціону, вживання солі зводиться до мінімуму. Рибу і м’ясо на грилі потрібно обсмажувати на декількох краплях олії. Дієтологи радять випивати в день близько 2 л води кімнатної температури. Вихід з дієти повинен бути поступовим і щадним, інакше всі зусилля виявляться марними.

    Дієта ангела: як худнуть моделі Victorias Secret

    Секрети стрункості від моделей Victoria’s Secret

    Популярні моделі не завжди знаходяться в ідеальній формі — у деяких починаються проблеми із зайвою вагою після народження дітей. Повернути спокусливу фігуру допомагає система схуднення, складена лікарем з урахуванням індивідуальних особливостей організму. Дівчата дотримуються відомих правил:

    • частіше бувати в спортзалі;
    • вживати протеїнові коктейлі;
    • є більше овочів, багатих клітковиною;
    • між основними прийомами їжі можна некалорійні батончики;
    • для основного раціону вибирати продукти з мінімальним показником глікемічного індексу.

    Сувора дієта ангела може здатися серйозним іспитом на міцність, терпіння і витримку, але заради красивої фігури жінки готові й не на такі жертви. Для збереження результатів дієтологи радять поступово збільшувати калорійність і розмір порцій.

    Дієта ангела 13 днів не рекомендується підліткам, вагітним і годуючим жінкам, літнім людям, а також у період інтенсивних розумових і фізичних навантажень.