Дієта Дарї Мороз: секрети стрункості і краси

1851


Зміст

  • Завіса над минулим
  • Секрети краси
  • Фігура Дар’ї Мороз, фото
  • Популярна російська актриса Дарина Мороз часто з’являється на театральній сцені, в телевізійних проектах і кінокартинах. За плечима тендітної жінки кілька десятків успішних ролей — Маша Нікітіна в драмі «Дурень», дружина Павла Істоміна в кінокартині «Апостол», слідчий карного розшуку в серіалі «Утриманки». З боку може здатися, що Дарина — щаслива володарка стрункої фігури. І тільки вона сама знає, скільки праці варто повернення відмінної фізичної форми.
    Дієта Дарї Мороз: секрети стрункості і краси

    Завіса над минулим

    У якийсь момент актриса з подивом виявила, що набрала майже 20 зайвих кілограмів. Для ролі пампушки-невдахи це ідеальний варіант, але амплуа Дар’ї — успішні і головні героїні. Півроку жінка працювала над собою під керівництвом тренера, відчуваючи індивідуальні методики харчування. Природна краса і спокусливі лінії фігури не вберегли Дарину від зради чоловіка, але психологічний удар не позначилася на оптимістку. Вона все так само хороша зовні і зберігає внутрішню гармонію.

    Методом проб і помилок актриса склала власну «формулу здоров’я і стрункості». Вона відмовилася від м’яса, виключила свинину, молочні продукти, солодощі і білий хліб. Під заборону потрапив ароматну каву, але Дарина ні на секунду не сумнівається в правильності своїх дій.

    Дієта Дарї Мороз: секрети стрункості і краси

    Секрети краси

    Тримати себе в тонусі актрисі допомагають правильні звички.

  • Склянку гарячої води натщесерце. Про користь «еліксиру» кажуть і лікарі, що підтверджують лікувальні властивості знайомої всім рідини. За ніч на стінках ШЛУНКОВО-кишкового тракту накопичується слиз, що викликає бродіння і гнильні процеси. Фільтрована гаряча вода виводить шкідливі речовини, токсини і шлаки. Поліпшується колір обличчя і стан шкіри, відбувається обмін речовин. Температура води повинна бути не гострий.
  • Відмова від білого хліба. Основним недоліком рафінованого борошна дієтологи називають погане виведення продукту з організму. Осідаючи в кишечнику, залишки хліба стають ідеальним середовищем для розвитку патогенних мікробів. Діарея, розлади ШЛУНКОВО-кишкового тракту, дисбактеріоз — ось неповний перелік супутніх недуг. Випічка сучасного хліба заснована на використанні «термофільних» хімічних дріжджів. Надлишок шкідливих речовин не самим кращим чином позначається на роботі кишечника.
  • Дієта Дарї Мороз: секрети стрункості і краси

    Раз в тиждень актриса влаштовує розвантажувальний день на жиросжигающем суп із селери або кефірі. З солодощів Дар’я зрідка дозволяє собі ласощі власного приготування.

  • Рецепт 1: фініки і чорнослив подрібнити, змішати з какао, вмочити в шоколадну стружку.
  • Рецепт 2: корінь імбиру вимити, очистити від шкірки, нарізати тонкими слайсами. Проварити в кленовому сиропі протягом 40 хвилин, потім довести в духовці до готовності.
  • Основу раціону кінодіви складають свіжі фрукти і овочі, риба, зелень. Дотримуючись власної системи живлення, актриса завжди перебуває в гарному настрої і готова до нових покорениям вершин театрального Олімпу.

    Фігура Дар’ї Мороз, фото

    Дієта Дарї Мороз: секрети стрункості і краси

    Дієта Дарї Мороз: секрети стрункості і краси

    Дієта Дарї Мороз: секрети стрункості і краси

    Дієта Дарї Мороз: секрети стрункості і краси