Як Євген Петросян схуд на 15 кілограмів

2788


Зміст

  • Зміни, зміни
  • Правила харчування
  • Зразкове меню на день
  • Спосіб життя
  • Схудлий Євген Петросян на фото
  • Шанувальники знаменитого гумориста Євгена Петросяна відзначили, що він значно змінився зовні і помолодшав. Як виявилося, всерйоз взятися за себе артиста спонукали тривалі перипетії з розлученням і новий роман.

    Як Євген Петросян схуд на 15 кілограмівСхудлий і помолоділий Євген Петросян

    Зміни, зміни

    Євгену Вагановичу, ім’я якого стало прозивним, скоро виповниться 74 роки. Більшу частину життя артист присвятив своїй коханій аудиторії. На його рахунку десятки авторських проектів і безліч сольних концертів. Особисте життя Петросяна опинилася під стати роботі — бурхливої, з несподіваними поворотами і інтригами. Але які б складні моменти не переживав сатирик, глядача він незмінно радує чарівністю і посмішкою.

    Навіть гучний розлучення з дружиною, відомою артисткою Оленою Степаненко, не вибив Петросяна з колії. Навпаки, він змінив імідж, став набагато активніше, креативніше і помітно схуд. У тому, що це не порожні слова, можна переконатися, переглянувши запис гумориста в Instagram. Сторінку веде сам, періодично викладаючи знімки з новими досягненнями.

    Як Євген Петросян схуд на 15 кілограмів

    Різниця у віці з новою молодою супутницею виявилася потужною мотивацією, щоб більш ретельно стежити за здоров’ям. Деякий час тому лікарі порадили Петросяна знизити вагу, щоб підтримати роботу серця. Сатирик вказівку виконав: скоригував харчування, зайнявся спортом. З раціону безповоротно зникли кави, смажені страви, пряні солоні закуски, здобна випічка та інші шкідливі продукти. Тепер Євген Ваганович щодня п’є мінеральну воду, свіжі соки, вживає багато овочів. Замість плову і шашлику їсть варену птицю і рибу, приготовану на пару.

    Як подружня пара Петросян і Степаненко більше не існують, але продовжують іноді виступати разом і навіть змінюються синхронно. Примітно, що колишня дружина артиста теж змінила імідж і схудла. Сівши на строгу дієту, Олена Степаненко позбулася кількох десятків зайвих кілограмів. Все про схуднення Степаненко в цій статті.

    Як Євген Петросян схуд на 15 кілограмів

    Правила харчування

    Дієта, якої дотримується Петросян, заснована на вживанні великої кількості білка, помірного — вуглеводів, обмеження тваринних жирів і цукру. Приблизна енергетична цінність меню на день: 1600-1900 ккал. Є необхідно не менше 3 разів на день, а краще — 4-5, використовуючи невеликі перекуси між сніданком, обідом і вечерею.

    Рекомендовані продукти:

  • Нежирна риба, телятина, птиця, печінка, курячі яйця.
  • Зелень і овочі: кольорова капуста, брокколі, салат, томати, огірки, гарбуз, морква, баклажани, квасоля. Зрідка можна картопля і буряк.
  • Свіжі фрукти і ягоди. Обмежувати необхідно банани, родзинки і виноград.
  • Крупи і хліб: гречка, бурий рис, вівсянка, ячмінь, пшоно, вироби з житнього борошна, цільного зерна.
  • Молочні напої, сир, м’які сири. Жирність напоїв — до 3%, щільних продуктів — до 15%.
  • З раціону потрібно виключити будь-які кондитерські вироби, цукор в чистому вигляді, какао, консервовані продукти, трансжири, сало, важкі сорти м’яса, напівфабрикати. Не слід вживати чорний перець, інші гострі спеції, квашену капусту, страви з великим вмістом солі, стимулюючі напої: міцний чай, мате, енергетики, кава.

    У добу слід пити близько 2 л рідини. Їжу розподіляти таким чином, щоб на першу половину дня припадало близько 80% вуглеводів і 50% білка. Вечеря необхідний легкий, за 2-3 години до сну.

    Як Євген Петросян схуд на 15 кілограмів

    Зразкове меню на день

    • вранці: паровий омлет, порція вареної гречки, яблучний сік;
    • перекус: натуральний йогурт;
    • обід: суп на курячому бульйоні з овочами, шматок м’яса, скибочку хліба;
    • полуденок: кілька горіхів;
    • ввечері: печений гарбуз, сир із зеленню, ромашковий чай.

    Як Євген Петросян схуд на 15 кілограмів

    Спосіб життя

    Євген Ваганович охоче займається спортом: декілька разів на тиждень ходить у фітнес-зал, де займається на велотренажері і біговій доріжці.

    Як Євген Петросян схуд на 15 кілограмів

    З активних ігор улюблена у гумориста — волейбол. Регулярно артист буває в оздоровчому центрі, не забуває про косметичних процедурах і модних тенденціях. У його гардеробі є навіть кокетливі байкерські куртки.

    Схудлий Євген Петросян на фото

    Як Євген Петросян схуд на 15 кілограмів

    Як Євген Петросян схуд на 15 кілограмів

    Як Євген Петросян схуд на 15 кілограмів

    Як Євген Петросян схуд на 15 кілограмів

    Як Євген Петросян схуд на 15 кілограмів