Експрес-шоколадна дієта — мінус 1 кг щодня

2009


Зміст

  • Правила дієти
  • Плюси і мінуси, протипоказання
  • Вихід і закріплення результатів
  • Хто сказав, що не можна худнути, їсти шоколадки? Можна! Адже головне — дефіцит калорій. Якщо споживати калорій менше, ніж потрібно організму для підтримки життєдіяльності кожен день, можна скинути вагу швидко і без наслідків. Дієтологи не втомлюються повторювати, що поправитися можна і від корисної, дієтичної їжі, якщо не знати міри і регулярно переїдати.

    Шоколадна дієта — фаворит ласунів і ідеальний експрес-варіант для тих, хто не мислить життя без калорійних десертів. Суть її в тому, щоб щодня з’їдати 100 грамів гіркого чорного шоколаду, розділивши плитку на порції. Тут важливо сказати про якість шоколаду, який ви плануєте купувати ці 3 дні. Найкорисніший — натуральний гіркий шоколад, що містить не менше 70-90% какао. Приклад відмінної складу: какао-порошок, какао терте, какао-масло, цукрова пудра, соєвий лецитин, ароматизатор «Ваніль». Продукт містить 90% какао.

    А ось від дешевих плиток горького та молочного шоколаду з горішками слід утриматися. Такий продукт містить багато штучних добавок і трансжирів, що уповільнюють ліпідний обмін і схуднення відповідно. Батончики з нугою і карамеллю провокують різкі скачки інсуліну і тільки посилюють голод. Їх слід звести до мінімуму, навіть якщо задоволені своєю вагою і не сидіть на дієтах.

    Правила дієти

    Ваша добова норма на плиткової дієті — 100 грамів хорошого гіркого шоколаду. Більше нічого їсти не можна. Плитку слід розділити на 4-6 рівних порцій і з задоволенням з’їсти протягом дня. Чай або кава без цукру можна тільки через 2 години після вживання шоколаду. Додавати в напої підсолоджувачі теж суворо забороняється. Чиста негазована вода — без обмежень. Останній прийом їжі — 3 години до сну.
    Експрес-шоколадна дієта — мінус 1 кг щодня

    На шоколадній дієті у вас буде йти по кілограму або більше кожен день. Інтенсивність схуднення залежить від індивідуальних особливостей організму і початкового ваги. Огрядні люди, дотримуючись дієти, будуть втрачати вагу швидше. Худенькі — за три дні помітять мінімальну різницю.

    Експрес-шоколадна дієта — мінус 1 кг щодня

    Плюси і мінуси, протипоказання

    • Гранична простота — делі плитку на 6 порцій і худни!
    • Доступна вартість — ціна плитки в районі 100 рублів. І це на цілий день!
    • Інтенсивне зниження ваги — від 1 кг щодоби
    • Ідеальна для ласунів!

    Недоліки у цієї дієти теж є, і їх достатньо.

    • Незбалансованість і убогість раціону
    • Велика кількість протипоказань: цукровий діабет, знижений імунітет і слабкість, будь-які захворювання ШЛУНКОВО-кишкового тракту, серця і судин, період відновлення після затяжних хвороб, операцій і травм, вагітність, лактація, дитячий, підлітковий і зрілий вік (70+).

    Експрес-шоколадна дієта — мінус 1 кг щодня

    Голодні дієти також не рекомендовані при інтенсивних фізичних і розумових навантаженнях. Якщо вам належить підвищення кваліфікації або участь у марафоні, від ідеї худнути на шоколаді краще відмовитися. Зважаючи зазначених мінусів дотримуватися плиткової дієти дозволяється не більше 3-х днів.

    Шоколадна дієта добре підходить ласунам, здатним відмовитися від якої-завгодно їжі, крім солодкого. А також «досвідченим» тим, хто худне, звичним до жорстких обмежень і різного роду дієт.

    Експрес-шоколадна дієта — мінус 1 кг щодня

    Вихід і закріплення результатів

    Щоб закріпити результати, перехід до нормального харчування повинен бути поступовим, інакше можна отримати розлад травлення і швидко набрати скинуті кілограми назад.

    Безпечніше всього на виході з дієти додавати по 1-2 «нових» продукту в кожний прийом їжі. Почніть з овочів, зелені, кисломолочних продуктів, пізніше поверніть в меню, пісне м’ясо, морепродукти, яйця та інші страви.