Дієта «Ульотна семиденка» — йде до 9 кг за 7 днів

2317

Бувають такі ситуації, коли скинути вагу необхідно терміново. Наприклад, перед відпусткою, відрядженням або навіть перед операцією. В останньому випадку дієту в більшості випадків призначає лікар. Тим не менше, потреба швидше розпрощатися з «баластом» залишається. Інший варіант — щоб запустити процес і мотивувати себе. Велика проблема багатьох тих, що худнуть в тому, що вони здаються, не побачивши швидкого результату. «Навіщо обмежувати себе, якщо змін все одно не видно?!» Деяким це знайомо. Якщо таке водиться і за вами теж, короткі дієти можуть допомогти. Ви за короткий термін позбудетеся від зайвих 5-7 кілограмів і зрозумієте, що пішли по вірному шляху. Далі — більше і краще.

Так, жорсткі експрес-дієти — не завжди зло. Іноді вони — той самий «чарівний стусан», такий необхідний, щоб нарешті «почати». Побачивши позитивні зміни, жінці простіше дотримуватися правил здорового харчування і далі. Головне в цьому випадку — не зірватися після. Це загрожує розладами ШКТ і швидким поверненням скинутих кілограмів. Тому якщо ви вибрали строгу дієту, виходьте з неї настільки плавно, наскільки це можливо. Ви можете збільшити калорійність раціону і загальна кількість їжі, але не зловживайте шкідливими продуктами. Не поспішайте повертати в раціон смажене і жирне, копчене, солене, перчене, магазинні соуси і кондитерські вироби, здобу. Не налягайте на алкоголь.

Ви можете спробувати дієту «Ульотна семиденка», якщо не маєте проблем із самопочуттям. Абсолютно здоровим людям даний метод не зашкодить зважаючи на його короткочасності. Таку методику практикує, наприклад, Пета Вілсон — знаменита серіальна Микита, австралійська модель і актриса. Слідування цій дієті вимагає великої зацікавленості і сили волі. Це потрібно врахувати. Тільки дисципліновані жінки зможуть «досидіти» її до кінця. Але в будь-якому разі пам’ятайте: не більше 7 днів! Слідувати цій дієті більше тижня категорично заборонено.

Загальний схил за весь період — від 5 до 9 кілограмів. У рідкісних випадках можна втратити менше, якщо дівчина худенька. Більш огрядні дами втрачають 7 і навіть 9 кілограмів за тиждень. Тому цей варіант добре підходить повненьким. Щоб результат був більш вражаючим, а ефект протримався довше, починайте дієту після пари розвантажувальних днів. Попередньо корисно очистити кишечник. Наприклад, посидіти на яблуках або кефірі, вживати їжу без цукру і солі.
Дієта «Ульотна семиденка» — йде до 9 кг за 7 днів

Тижневий раціон

Меню на весь тиждень вже розписано. Вам залишається купити продукти за списком і чітко слідувати вказівкам, дотримуватися послідовності. Починати з понеділка не обов’язково!
Дієта «Ульотна семиденка» — йде до 9 кг за 7 днів

  • День 1. 5 печених або відварених картоплин, 1,5 літра кефіру або кислого молока
  • День 2. 100 г вареної курки без шкіри, 1,5 літра кефіру або кислого молока
  • День 3. 100 г відвареної яловичини, 1,5 літра кефіру або кислого молока
  • День 4. 100 г відвареної риби, 1,5 літра кефіру або кислого молока
  • День 5. Овочі та фрукти без обмежень, 1,5 літра кефіру або кислого молока
  • День 6. Кефір або кисле молоко без обмежень
  • День 7. Мінеральна або негазована вода без обмежень, можна з лимоном.

Меню убоге, але різноманітне. В цілому дні не повторюються. Це трохи полегшує проходження дієті. На п’ятий день овочі і фрукти допускається є без обмежень кількості, але не будь-які. Заборонені банани і виноград, картоплю у великій кількості, буряк, кукурудза. Перевагу слід віддавати цитрусам і листових овочів, огірках, помідорах, капусті. Бажано в сирому вигляді, але, якщо дуже захочеться, допускається зварити легкий вегетаріанський супчик (на овочевому бульйоні). М’ясо, рибу і курку не солити.

Дієта «Ульотна семиденка» — йде до 9 кг за 7 днів

Протипоказання та обмеження

Дієта «Ульотна семиденка» заборонено вагітним і годуючим, у дитячому, підлітковому і літньому віці, в період інтенсивних розумових і фізичних навантажень, а також при будь-яких захворюваннях серця, ШЛУНКОВО-кишкового тракту і діабеті.

Припинити дієту негайно (на будь-якому етапі) необхідно, якщо ви відчули різке погіршення самопочуття, сильну роздратованість, слабкість.