Дієта Тетяни Васильєвої: зіркові секрети молодості і краси

2333


Зміст

  • Харчування і звички улюбленої актриси
  • Зразкове меню на день
  • Спортивні навантаження і спосіб життя
  • Секрети молодості і стрункості Тетяни Васильєвої
  • Тетяна Васильєва — радянська актриса театру і кіно, жінка сильна і виключно магнетична. Тетяна Григорівна зіграла більше ста ролей у кіно і театрі, багато з яких можна назвати видатними. Знаменитій актрисі вже за сімдесят, а інтерес до її особистості та творчості не згасає. Її люблять глядачі по всьому світу.

    Народна артистка та телеведуча, відома своїм бездоганним зовнішнім виглядом і екстравагантними образами, багато років дотримується деяких принципів в харчуванні і в житті, які дозволяють їй зберігати стрункість і воістину королівську стати.

    Харчування і звички улюбленої актриси

    Тетяна Григорівна Васильєва не сидить на строгих дієтах, але харчується переважно корисної низькокалорійною їжею. В її раціоні: пісне м’ясо, овочі, фрукти, ягоди, свіжа зелень, біла і червона риба, морепродукти, каші, кисломолочні продукти з низьким вмістом жиру.

    Дієта Тетяни Васильєвої: зіркові секрети молодості і краси

    Жирне, смажене, копчене, борошняне, солодке Васильєва не їсть зовсім. Під забороною також вершкове масло, картопля, тверді сири, молочні продукти високої жирності. Зрідка дозволяє собі лише домашнє варення — перетерті ягоди з цукром. Таке ласощі містить величезну кількість вітамінів і ні грама жиру. Іноді можна, вважає зірка радянського і російського кіно.

    Зразкове меню на день

    • Сніданок: чай з молоком без цукру, кілька горішків
    • Перекус: один фрукт
    • Обід: 100 г гречаної каші, овочевий салат, заправлений оливковою олією
    • Вечеря: нежирний кефір або сир, натуральний йогурт.

    Дієта Тетяни Васильєвої: зіркові секрети молодості і краси

    Спортивні навантаження і спосіб життя

    Васильєва ревно стежить за фігурою і регулярно відвідує спортзал. Двічі на тиждень у неї силові, двічі — кардіонавантаження. Любить тренуватися натщесерце, воліючи протягом дня лише легкі перекуски.

    Плавання актриса виключає — скептично ставиться до якості очищення води в басейнах. Вважає, що деззасоби вбивають не всіх мікробів і шкодять шкірі.

    Тетяна Васильєва віддає перевагу активний відпочинок. При будь-якій можливості вона виходить на прогулянку або відвідує спортзал. В різні періоди життя актриса займалася і боксом, і балетом. Васильєва не приховує, що хороша фізична форма — наслідок практично щоденних тренувань і суворого життєвого ритму.

    Дієта Тетяни Васильєвої: зіркові секрети молодості і краси

    Не тільки відвідування спортзалу і збалансоване харчування дозволяють актрисі підтримувати молодість і стрункість. Є ще кілька секретів.

    Дієта Тетяни Васильєвої: зіркові секрети молодості і краси

    Секрети молодості і стрункості Тетяни Васильєвої

    • Незважаючи на забезпеченість, Тетяна Григорівна не користується таксі і не має автомобіля, а воліє пересуватися громадським транспортом і лише в крайніх випадках займає сидячі місця — їздить в автобусах стоячи. Всі відстані до потрібних зупинок проходить пішки швидким кроком.
    • Тетяна Григорівна ретельно доглядає за шкірою. Користується омолоджуючими масками та кремами, приділяє достатньо часу відпочинку і сну. До того ж, правильне харчування допомагає підтримувати красу зсередини, зізнається актриса.
    • Васильєва не приховує, що вдається до допомоги пластичних хірургів. Тетяна Григорівна не бачить нічого поганого в тому, щоб продовжити молодість всіма доступними засобами. Васильєва зважилася на кругову підтяжку обличчя, періодично робить «уколи краси», проходить курси мезотерапії та інші процедури, що омолоджують, але без фанатизму. Виключно для підтримки — до кардинальних змін пропорцій обличчя актриса не прагне. Васильєва в усьому дотримується міру — і в харчуванні, і в житті.

    Ось і всі секрети, завдяки яким актриса Тетяна Григорівна Васильєва залишається однією з найбільш ставних і елегантних жінок вітчизняного кінематографа.