Дієта манекенниць: як худне Наомі Кемпбелл

1884


Зміст

  • Секрети стрункості
  • Лимонадная розвантаження
  • Наомі Кемпбелл, фото фігури
  • Темношкіра зірка світу моделей залишається надзвичайно гнучкою і витонченої навіть на порозі 50-річчя: при зрості 175 см вага зірки ледь досягає 54 кг. Навряд чи існує людина, хоча б один раз бачив її в неідеальної фізичній формі. Сама знаменитість не раз запевняла, що витонченою фігурою зобов’язана хорошій генетиці. Ну і зовсім трохи — здоровому харчуванню.
    Дієта манекенниць: як худне Наомі Кемпбелл

    Секрети стрункості

    Режим дня топ-моделі багатьом здасться аскетичним і суворим. Наомі виробляла його багато років, орієнтуючись на фізичне самопочуття, враховуючи уподобання в їжі та напоях. Кемпбел намагається рано лягати спати, піднімається без будильника. Замість сніданку п’є теплу воду, додаючи в неї трохи лимонного соку. Чорного чаю та кави зірка не любить, замість них дозволяє собі детокс-напої: настій з м’яти або ромашки, кисломолочні коктейлі з пробіотиками.

    Протягом дня Наомі вживає багато рідини: овочеві соки, коктейлі з алое, чисту негазовану воду. Вологу у великих кількостях вона вважає необхідною для збереження пружності шкіри і виведення шлаків. Відмінний спосіб підбадьоритися для моделі — щоденний контрастний душ. Кемпбел давно відмовилася від вживання багатьох продуктів: тваринних жирів, цукру і кондитерських виробів, мучного в будь-якому вигляді, картоплі, крохмалистих плодів. М’ясо вона вживає дуже рідко, іноді дозволяючи собі сухий стейк з яловичини або російська бефстроганов з зеленню. Повсякденний раціон складається, в основному, зі страв вегетаріанської кухні. Сіль модель суворо обмежує, боячись появи набряків.

    Ні про яких шкідливих звичках в житті зірки не може бути мови. Вона давно не курить, не вживає спиртного, не перекушує фастфудом. Навіть будучи весь день зайнята, воліє мати при собі контейнер з корисним овочевим салатом або злаками. Улюблені продукти зірки: свіжі ананаси, зелень, імбир, кайенский перець. Спеції вона намагається додавати всюди, де вони можуть бути доречні, заповнюючи ними дефіцит солі або цукру в стравах. Крім того, ефірні масла імбиру, перцю надають сильний жиросжигающие ефект, знижують почуття голоду.

    Трапезує зірка мікроскопічними порціями 4-5 разів на день. Вечеряє не пізніше 18 годин, віддаючи перевагу легкі салати. А нерідко замість фізіологічної їжі обходиться духовної: медитує або молиться. Але, незважаючи на аж ніяк не рясний повсякденний раціон, модель застосовує до себе більш суворі заходи — сідає на жорстку дієту. Протягом 2-3 днів перед важливими подіями Кемпбел їсть тільки свіжі артишоки. Таке низькокалорійне меню забезпечує схил у пару кіло. Якщо потрібен більш серйозний результат, в хід йде спеціальний жиросжигающие напій.

    Дієта манекенниць: як худне Наомі Кемпбелл

    Лимонадная розвантаження

    Тверда їжа на період схуднення потрапляє під заборону. Раціон становить дієтичний напій на основі води з лимоном і перцем — близько 12 склянок на день. Його рецепт на одну порцію:

    • вода — 250 р.;
    • кленовий сироп — 20 р.;
    • лимонний сік — 20 р.;
    • кайенский перець — 1 р.

    Крім лимонаду протягом декількох діб дозволена звичайна вода, м’ятний відвар. За 3 дні до початку розвантаження слід перейти на харчування овочами, бульйонами і соками. Через добу залишити в меню тільки напої.

    Дієта манекенниць: як худне Наомі Кемпбелл

    Наомі вдавалося витримати на лимонадної дієті 18 днів, втрачаючи до 12 кг В залежності від бажаного результату дотримуватися її можна більш короткий період.

    Виходити з розвантаження необхідно плавно: у перші 1-2 дні повертати в меню соки, бульйони, супи, потім потроху — фрукти, овочі. В останню чергу — найбільш важку калорійну їжу.

    Міцні м’язи і підтягнутий силует зірці допомагають підтримувати щоденний пілатес, теніс, бейсбол, йога, інтенсивні силові і кардіотренування. Гнучкість хребта забезпечують заняття на спеціальному тренажері — гипотонике, який рівномірно опрацьовує всі групи м’язів.

    Наомі Кемпбелл, фото фігури

    Дієта манекенниць: як худне Наомі Кемпбелл

    Дієта манекенниць: як худне Наомі Кемпбелл

    Дієта манекенниць: як худне Наомі Кемпбелл

    Дієта манекенниць: як худне Наомі Кемпбелл