Фітнес для особи — проста гімнастика проти віку

2718


Зміст

  • Вправа 1. Для гладкої шкіри чола
  • Вправа 2. Від «гусячих лапок»
  • Вправа 3. Від зморшок на переніссі
  • Вправа 4. Для чітких контурів куточків рота
  • Вправа 5. Для зміцнення обличчя і шиї
  • Хочете омолодити особа природним шляхом? Тоді цей матеріал для вас. Вправи для особи, або фейсфитнес дозволять сповільнити процеси старіння буквально власними руками. Дорогих інструментів, і коштів не знадобиться, рівень володіння техніками масажу — будь. Підходить для новачків, навчитися можна вже після пари днів практики. Комплекс включає п’ять найпростіших вправ — впорається кожна!

    Вправи для обличчя і шиї необхідно робити двічі в день протягом місяця — вранці і ввечері. Фейсфитнес дозволяє активізувати лицьову мускулатуру і поліпшити кровообіг, підвищити тонус дерми. Ці вправи ефективні не лише проти дрібних зморшок і недостатньою пружності шкіри. Фейсфитнес допоможе овалу не «розпливатися». Така гімнастика незамінна для жінок, які не володіють чіткими контурами особи з юності. Краса дівчини — в доглянутості, у відсутності набряків і мішків під очима, обвислих століття і другого підборіддя. Всі ці проблеми допомагає вирішити фейсфитнес. Також гімнастика поліпшить колір шкіри. Зрозуміло, виконувати вправи потрібно регулярно, дотримуючись техніку та рекомендації по догляду за шкірою.

    Робіть гімнастику вранці і ввечері. Після кожного сеансу потрібно вмитися прохолодною водою і нанести ваш звичайний крем. Дамам у віці 35+ — з позначкою anti age (антивіковий). Також не ігноруйте інші поради. Гімнастика для обличчя та шиї продемонструє чудеса ефективності, якщо ви спробуєте побороти шкідливі звички і почнете правильно харчуватися. Тютюн і алкоголь — найлютіші вороги красивої шкіри. Будь ласка, пам’ятайте про це. Шкіра буде сяючою і пружною недовго, якщо зловживати жирними і смаженими стравами, їжею з транс-жирами. Також дуже важливий повноцінний сон не менше 8 годин на добу.

    Фітнес для особи — проста гімнастика проти віку

    Вправа 1. Для гладкої шкіри чола

    Розслабте обличчя, покладіть безіменні пальці рук над бровами. Потім спробуйте підняти брови, вдаючи здивування. Зробіть це таким чином, ніби ви хочете подолати опір пальців рук. Затримайтеся в цьому положенні 5 секунд. Зробіть 10-20 повторень.

    Важливо: у цій вправі сильнішими повинні бути руки, а не брови. Якщо брови піднімуться, ефекту не буде.

    Вправа 2. Від «гусячих лапок»

    Тонус скроневої м’язи допомагає уповільнити появу «гусячих лапок». Для початку треба повністю розслабити м’язи, помасажувати скроні пальцями 1-2 хвилини. Потім вказівними пальцями натягнути скроневу область. Затриматися на 10 секунд. Повторити вправу 15 разів.

    Вправа 3. Від зморшок на переніссі

    Зведіть брови так, щоб вийшла характерна зморшка між ними. Одночасно потрібно натиснути вказівним або безіменним пальцем на шкіру над бровами. Натискати треба так, щоб відчувався тиск. Затриматися на 10 секунд. Повторити 5-15 разів.

    І, звичайно, намагайтеся менше жмуритися. Носіть окуляри для зору і від сонця, якщо це необхідно.

    Фітнес для особи — проста гімнастика проти віку

    Вправа 4. Для чітких контурів куточків рота

    Часта проблема — зморшки навколо губ і опускання куточків рота. Боротися з нею допомагає це вправу.

    Посміхніться, куточки рота при цьому природним чином піднімуться вгору. При цьому великі пальці рук треба помістити в область носогубної складки, а вказівні — на верхні повіки. Злегка натисніть на шкіру і затримайтеся на 10 секунд. Повторити 20 разів.

    Вправа 5. Для зміцнення обличчя і шиї

    Встаньте прямо, плечі розправлені. Відкиньте голову назад так, щоб шкіра від підборіддя до ключиць натягнулася. Це потрібно відчути. Потім висуньте вперед нижню щелепу. Це посилить натяг дерми. Напружуйте м’язи протягом 15-30 секунд. Виконайте 15 повторів. Вправа дозволить підтягнути овал обличчя і позбутися від другого підборіддя.

    Фітнес для особи — проста гімнастика проти віку

    Для підвищення тонусу шкіри також рекомендований масаж льодовими кубиками. Для цього можна заморозити звичайну фільтровану воду або відвар трав, наприклад, календули, ромашки, липи.

    Протирати обличчя кубиками корисно щоранку. Робиться це з легким натиском, але без тиску. Рухатися треба по масажних лініях. Вже через місяць регулярного застосування льоду підвищиться пружність м’язів, покращиться колір обличчя, зменшаться прояви лущення і почервоніння.