Наш передплатник Владислав Річка розповів, як схуд зі 106 кг, до 71 кг за півроку

2120


Зміст

  • Історія схуднення Владислава Річки
  • Фото до
  • Фото після
  • Історія 18-ти річного Владислава з Краснодарського краю (станиця Канівська) мала великий успіх серед передплатників тематичних пабликов, присвячених здоровому харчуванню, схудненню і спорту.

    При зростанні 166 см молодий чоловік важить 71 кг Обхват талії — 79 див. Велика частина жирової маси замінилась м’язової.

    Наш передплатник Владислав Річка розповів, як схуд зі 106 кг, до 71 кг за піврокуФото ДО і ПІСЛЯ

    ДО і ПІСЛЯ — різниця суттєва. Але Владислав не зупиняється на досягнутому і продовжує працювати на рельєф і покращувати силові показники.

    Після публікації фото ДО і ПІСЛЯ у соцмережі його буквально завалили листами — в основному люди просять поділитися секретами схуднення. Редактори SimpleSlim зв’язалися з Владиславом, і він охоче розповів нам свою історію.

    Історія схуднення Владислава Річки

    Сьогодні ми ставимо питання Владиславу і отримуємо цікаві і мотивуючі відповіді.

    — Владислав, скажіть, що стало відправною точкою у початку Вашого шляху? Чому Ви вирішили знизити вагу і змінити пропорції свого тіла?

    — Якщо чесно, поштовхом послужила заздрість. Я все частіше ловив себе на думці, що заздрю своєму братові, хочу виглядати як він. Одного разу я сказав собі: «Я можу» і почав старанно над собою працювати. Худнув я сам. Тепер займаюся з тренером.

    Наш передплатник Владислав Річка розповів, як схуд зі 106 кг, до 71 кг за піврокуФото ДО

    — Хтось крім брата Вас ще мотивував? Близькі підтримували?

    — Близькі, друзі, родина підтримували, безумовно. Можна сказати, пройшли весь цей шлях разом зі мною. Спасибі їм за це велике. Хто мотивував? Можу назвати три імені: Том Харді, Шварценеггер і Войтенка. Думаю, спортсмени мене підуть. Ці люди гідні, яких я назвав, щоб бути прикладом і мотивацією для інших.

    — Як Вам вдалося отримати такий приголомшливий результат за півроку? Може, у вас є якісь лайфхаки, секрети, якими Ви готові поділитися з читачами?

    — Насправді ніякого особливого секрету немає: правильне харчування і регулярні тренування. З того самого дня, коли я прийняв рішення привести тіло в норму, я відмовився від усіх шкідливих продуктів, які колись любив.

    Довелося виключити з раціону все солодке, борошняне, солоне, фастфуд. Перший час було непросто, а потім увійшло в звичку. Зараз мені легко. Ну і результат, звичайно, мотивує. Повертатися до колишніх гастрономічним пристрастям я не планую;)

    — Розкажіть про своїх тренуваннях, Владислав!

    — Зараз я тренуюся через день, займаюся з персональним тренером. Роблю вправи на турніках, брусах, приділяю достатньо уваги силовим: обов’язково відвідую зону тренажерів і вільних ваг.

    — Зараз ви повністю задоволені результатом?

    — Не зовсім;) Моя мрія тепер — накачати кубики. Ми з тренером зараз над цим працюємо. Думаю, мета вже близька. Вага досягнутий нормальний, залишається трохи підсушитися. Найближчим часом планую цим зайнятися.

    — Що б Ви могли порадити новачкам, які зараз Вас читають. Усім тим, хто ще тільки на початку шляху?

    – Треба увійти у смак! Всім, хто тільки почав або ще планує — головне — почніть! Як тільки ви побачите перші результати, ви вже не зможете зупинитися. Любіть себе і ніколи не опускайте руки на півдорозі. І ефект обов’язково буде!

    Фото до

    Наш передплатник Владислав Річка розповів, як схуд зі 106 кг, до 71 кг за півроку

    Наш передплатник Владислав Річка розповів, як схуд зі 106 кг, до 71 кг за півроку

    Фото після

    Наш передплатник Владислав Річка розповів, як схуд зі 106 кг, до 71 кг за півроку

    Наш передплатник Владислав Річка розповів, як схуд зі 106 кг, до 71 кг за півроку