Дробова дієта Марії Берсенєвої

2489


Зміст

  • Трохи фактів про Марії
  • Принципи харчування актриси
  • Меню актриси
  • Низькокалорійні рецепти від Марії Берсенєвої
  • Марія Берсенєва фігура, фото
  • Актриса Марія Берсенєва — зірка кримінальної комедії «Бабло», відома також своїми ролями в серіалах «Маргоша» і «Дочки-матері». Зараз вона має ідеальну фігуру і чудово виглядає, але деякий час тому, після народження дитини, Марія набрала чимало зайвих кілограмів. Скинути вагу їй допомогла дієта.

    Трохи фактів про Марії

    Батьки Марії Берсенєвої — професійні спортсмени. У дитячому віці разом з батьком вона почала займатися карате. Незважаючи на хороші досягнення в бойовому мистецтві, Марія вирішила поступити в ГІТІС. Після закінчення її стали запрошувати на модні покази і зйомки в рекламних роликах. Трохи пізніше після епізодичних ролей у фільмах актриса стала грати головних героїнь.

    У 2002 році Марія стала дружиною Гуарама Конфенлу. Через деякий час молода пара стала батьками хлопчика Микити. Пізніше актриса розлучилася. У 2007 році вона вийшла заміж за Миколу Берсенєва. Зараз вона не заміжня.

    Дробова дієта Марії Берсенєвої

    Принципи харчування актриси

    Після народження малюка вона підібрала собі найбільш підходящу дієту, оскільки дитина ще був на грудному вигодовуванні. У цей період дуже важливо, щоб малюку надходили всі необхідні речовини для розвитку і зростання. Суворі обмеження в раціоні годуючої мами можуть сильно нашкодити дитині.

    Основними правилами харчування Марії стали:

  • Відмова від легких вуглеводів. Актриса прибрала з раціону солодкі продукти, смажені і копчені страви.
  • Введення в меню корисної їжі: морепродуктів, нежирного м’яса, овочевих салатів з зеленню, каш, кисломолочних напоїв.
  • Готування на пару. Актриса вживає тільки відварну і запечену їжу.
  • Дробове харчування. Марія ввела за правило їсти 6 разів на день, при цьому порції повинні бути дуже маленькими.
  • Вживання води. Дотримання питного режиму допомагає усунути набряклість, позбавитися від відчуття голоду. Вода покращує якість шкіри, нормалізує обмін речовин.
  • Одночасно з переглядом свого раціону Марія вирішила зайнятися фізичними вправами. Вона вибрала аеробіку. При відсутності можливості відвідувати спортивний клуб актриса займалася вдома. Для підтримки нормальної ваги важлива регулярність тренувань.

    Дробова дієта Марії Берсенєвої

    Велику увагу Марія приділяє якості сну. При недосипу ні один дорогий крем не зможе впоратися зі слідами втоми, вважає актриса. Дотримання режиму — важлива умова для того, щоб чудово виглядати і мати гарне самопочуття.

    Меню актриси

    Щоб усунути зайві кілограми і пізніше підтримувати стрункість, Марія дотримувалася наступного меню:

  • Після сну — склянка води, потім вівсяна каша з невеликою кількістю сухофруктів. З напоїв — зелений чай з молоком.
  • Перекус — тільки фрукти.
  • Вдень — суп з овочами з маленькою порцією відвареної курки.
  • Полудень — горіхи в невеликій кількості.
  • Вечір — тушковані овочі і парова котлетка.
  • В перервах між прийомами їжі актриса не забуває пити достатню кількість чистої води.

    Дробова дієта Марії Берсенєвої

    Низькокалорійні рецепти від Марії Берсенєвої

    Для скидання ваги актриса готувала їжу з простим, але корисним рецептами. Всі продукти доступні і мають невисоку вартість. Готування також не займає багато часу.

    Салат з фруктів

    Основу складають ананас, апельсин, ківі. Всі фрукти необхідно очистити і акуратно нарізати, потім перемішати. Після додати трохи ягід: вишні, полуниці. Салат потрібно заправити йогуртом з низьким вмістом жирів. В якості прикраси можна посипати перемеленими горішками.

    Суп овочевий

    У киплячу воду покласти подрібнену моркву, трохи капусти і селери, а також нарізаного лука. Для додання смаку можна додати духмяний перець. Перед закінченням варіння суп потрібно посипати зеленню. Таке блюдо не містить багато калорій, але насичує організм всіма необхідними корисними речовинами.

    Котлети на пару

    Для приготування необхідний курячий фарш (650-700 г), пара яєць. Компоненти потрібно ретельно перемішати, додати 80-100 г борошна і трохи спецій. Для підвищення смакових якостей курячі котлети можна додати сушену зелень. Після формування їх слід помістити в друшляк і помістити на каструлю з киплячою водою. Час приготування — 35 хвилин. Котлети добре поєднуються з тушкованими овочами.

    Дієта Марії ретельно збалансована. В меню відсутні шкідливі солодощі, маринади і копченості. Таке харчування сприяє не тільки догляду зайвої ваги, але і підтримання здоров’я на високому рівні.

    Марія Берсенєва фігура, фото

    Дробова дієта Марії Берсенєвої

    Дробова дієта Марії Берсенєвої

    Дробова дієта Марії Берсенєвої