Дієта Саті Казановою — гармонія 6 смаків проти зайвих кілограмів

2306


Зміст

  • Кращий раціон
  • Принципи харчування
  • Зразкове меню
  • Переможниця «Фабрики зірок», співачка Саті Казанова приваблює не тільки видатними вокальними даними, але і ефектною зовнішністю. При погляді на її витончений силует і точені лінії тіла нікому і в голову не прийде, що в юності дівчина вважала себе повною і боролася із зайвою вагою усіма можливими способами.

    Дієта Саті Казановою — гармонія 6 смаків проти зайвих кілограмів

    Кращий раціон

    Зараз Саті перебуває в гармонії з собою і навколишнім світом, зберігаючи стабільний вага 53 кг при зростанні 166 див. Але так було не завжди. У шкільні роки майбутня зірка відчувала на собі одну дієту за одною, намагаючись досягти досконалості. Варто було кому-небудь пожартувати, назвавши її пампушкою, — дівчина практично відмовлялася їсти. Одного разу, після тривалого сидіння на яблуках з огірками виснажена Саті ледь не потрапила в лікарню.

    У 2005 році дівчина зайнялася йогою і зацікавилася аюрведою. Древнеиндийское вчення про життя послужило основою організації харчування. Співачка зрозуміла, що їй близькі принципи вегетаріанства, тонкі природні закони збереження та перетворення енергії. З тих пір раціон Саті становить особливим чином, включаючи в нього лише рослинні і молочні продукти. А влітку стає веганкой, вживаючи тільки фрукти, овочі і злаки.

    Дієта Саті Казановою — гармонія 6 смаків проти зайвих кілограмів

    М’яса, риби та яєць артистка не вживає зовсім, воліючи їм кисломолочні напої, сир і м’які сири. Картопля, горіхи, бобові, банани, мед містить в меню періодично, в помірній кількості з-за високого глікемічного індексу і великий калорійності. Готувати намагається як можна простіше, схиляється в бік сироїдіння. Каші не варить, а запарює крупу окропом. Овочі гасить аль-денте — так, щоб вони зберігали деяку твердість і похрускували. Сушені або вимочені продукти воліє термічно обробленим. До приготування їжі підходить з усією серйозністю, ніколи не робить це в поспіху.

    Дієта Саті Казановою — гармонія 6 смаків проти зайвих кілограмів

    Принципи харчування

    Щоб не повніти, залишатися свіжою і молодий, Саті завжди слід правил:

    • Вживає вранці бобові, горіхи або насіння: сочевицю, соняшник. Регулярно доповнює їх сиром тофу, зеленими овочами.
    • Ближче до середини дня готує бурий рис, кашу з кіноа або гречки, булгур. Вживає фрукти, коренеплоди.
    • Увечері вечеряє овочевими салатами.

    Перерви між прийомами їжі Саті витримує суворо: їсть кожні 4 години, уникає звички попоїсти. Великі значення надає головному аюрведичній принципом: гармонії 6 смаків. Щодня вживає солодкі, солоні, гіркі, кислі, в’яжучі та гострі продукти. Це позбавляє від відчуття незавершеності і тяги до шкідливої важкої їжі. Використовує багато спецій: куркуму, запашний чорний перець, зіру, чилі й інші.

    Дієта Саті Казановою — гармонія 6 смаків проти зайвих кілограмів

    Щоб нічого не упустити, часто робить смузі з різних плодів і трав. Вони часто замінюють співачці традиційні салати і звичні супи. Улюблені поєднання:

    • персики, абрикоси, кавун;
    • диня, м’ята, шпинат;
    • ягоди, кокосове молоко.

    Замість кондитерських виробів співачка іноді ласує фініками, чорносливом, свіжими ягодами, печеним бататом. Завжди дотримується норму жирів, вживаючи різні види рослинних олій: оливкова, лляна, мигдальне, конопляне, кокосове. У добу — близько 40 р.

    Від кави Саті відмовитися не змогла, але п’є його не з молоком, а з гвоздикою або кардамоном. І обов’язково без цукру. Спеції насичують напій тонкими ароматами, прискорюють обмін речовин.

    Дієта Саті Казановою — гармонія 6 смаків проти зайвих кілограмів

    Зразкове меню

    Їсть Саті завжди не поспішаючи. Після пробудження обмежує себе склянкою теплої води, даючи організму як слід прокинутися.

  • Снідає через 1-2 години: смузі, компотом, киселем з ягід або яблук.
  • Улюблені каші: вівсяна, амарантовая, гречана, пшенична. Їх співачка чергує на другий сніданок, доповнюючи сухофруктами або ягодами.
  • В обід їсть печений гарбуз, буряк, молочний суп, шматочок сиру або сир на вибір.
  • Вечеряє свіжими овочами. Взимку може дозволити собі склянку гарячого молока.
  • Таке меню не дає поправитися, але зберігає відмінний настрій. Однак раціон — не єдиний спосіб збереження гарної фігури. Саті багато рухається, займається лікувальною і бойової йогою, довго гуляє. Гармонізація власного тіла і свідомості, на її думку, — найважливіша мета, до якої повинен прагнути кожен.

    Дієта Саті Казановою — гармонія 6 смаків проти зайвих кілограмів