Вікторія Бекхем розкриває секрети краси і молодості

1785


Зміст

  • Спорт — кожен день
  • Здорове харчування
  • Турбота про себе коханої
  • В косметичці — тільки все найякісніше
  • Її обожнюють мільйони. Прагнуть наслідувати, захоплюються і милуються. Про неї можна розповісти багато чого. Успішна бізнесвумен і турботлива мати чотирьох дітей, красуня-дружина футболіста «Манчестер Юнайтед», ікона стилю, дизайнер і меценат — все це про Вікторії Бекхем. Крім того, вона завжди виглядає бездоганно. У чому секрет краси і молодості? Вікторія з задоволенням розповідає про свій спосіб життя, тому в сучасних дівчат є можливість повчитися у цієї прекрасної жінки.

    Спорт — кожен день

    Звичайний день Вікторії починається о 5:30-6:00 ранку, природно, зі спорту. Це може бути біг або швидка ходьба на біговій доріжці, тривалістю в 45 хвилин, а потім — заняття з тренером. Вікторія також любить тренуватися за програмами Трейсі Андерсон, SoulCycle або barry’s Bootcamp.

    Здорове харчування

    Вона ретельно стежить за своїм харчуванням. У раціоні відсутні молочні продукти, зате багато овочів і бобових (горох, квасоля, броколі), риби (лосось) і органічних фруктів. Сніданок іноді складається із зеленого смузі, а трохи пізніше доповнюється мигдальним молоком без цукру.

    Вікторія Бекхем розкриває секрети краси і молодості

    Для максимального ефекту Вікторія приймає неймовірна кількість різних добавок — всього лише протягом дня це 22 амінокислоти, близько 40 вітамінів і мінералів, а на додачу — ще і квітковий пилок. Ось ідеальний приклад, як у 44 роки обійтися без пластичної хірургії!

    Турбота про себе коханої

    Ця красуня поділилася своїм рецептом маски для обличчя: яєчні білки, вівсянка і мед манука, який відомий особливим антисептичним і протизапальним ефектом. Просто змішайте всі інгредієнти і насолоджуйтеся результатом.

    • Кожен прийом душа Вікторія завершує обливанням крижаною водою, послухавшись поради подруги Джері Холліуел. Спочатку це був стрес, але з часом увійшло в приємну звичку.
    • Якщо ввечері нанести товстий шар жирного крему на ноги (Вікторія використовує Bliss) і лягти спати в спеціальних шкарпетках, м’якість і легкість ходи забезпечена.
    • Вікторія ніколи не голила ноги. Спочатку це було не так важливо, а пізніше проблема зважилася за допомогою лазерної епіляції.

    Вікторія Бекхем розкриває секрети краси і молодості

    В косметичці — тільки все найякісніше

    Бренд Stila знайшов своє місце серед улюбленої косметики Вікторії, а до них приєдналися коректор Touche Eclat, олівець для губ Make Up Forever #23, блиск для губ Lip Glow. Улюблений макіяж — смокі і губи nude. За словами Вікторії, навряд чи вона колись відмовиться від улюбленого образу.

    Перед виходом у світ місіс Бекхем наносить на тіло крем Body Bling Platinum і область декольте — Scott Barnes, тому її шкіра завжди сяє.

    Вікторія Бекхем розкриває секрети краси і молодості

    Вікторія віддає перевагу взуття на підборах, але не тільки в ім’я краси — від взуття на низькому ходу в неї болять ноги. Будь-який образ завжди завершує улюблений макіяж і парфуми власного виробництва Бекхемів.

    До речі, у чоловічої і жіночої лінійки запахів схожі ключові нотки, тому вони відмінно поєднуються.