Жиросжигающие суп для розвантажувального дня — мінус 3 кг за добу

538


Зміст

  • Як готувати дієтичний суп: інгредієнти, рецепт покроково
  • Інгредієнти
  • Рецепт покроково
  • Загальні рекомендації
  • Дієтичний суп — самий підходящий продукт для схуднення. Суп швидко насичує і забезпечує тривале відчуття ситості, не перевантажує травну систему і містить зовсім мало калорій. Відмінний варіант — розвантажувальний день на супі. Різновидів кілька: можна вживати суп двічі на день — на обід і на вечерю або влаштувати розвантажувальний день на одних супах. У першому випадку рекомендований ситний білковий сніданок і два наступних прийому їжі — дієтичний суп. У другому — вживати тільки суп, а також пити досхочу чистої води, настоїв або відварів трав. За один такий день можна втратити до 3 кг ваги!

    Розвантажувальні дні дозволяють «стягти» очистити шлунок і органи травлення, зміцнити шкіру і тканини, вивести зайву вологу, позбавитися від набряків.

    Як готувати дієтичний суп: інгредієнти, рецепт покроково

    Дієтичний суп, який ми навчимо вас готувати сьогодні, містить максимум корисних речовин — нежирні білки, вітаміни, мінерали та велику кількість клітковини. Чистить організм як щітка! А жиросжигающие компоненти — імбир і кореневої селера сприяють прискоренню обміну речовин. При цьому суп виходить досить смачним і ситним. Головне — не переварювати, інакше користь значно зменшиться. Тривале варіння руйнує вітаміни.

    Інгредієнти

    • 2 літри води;
    • 300 г курячого філе;
    • 300 г броколі;
    • 200 г зеленого горошку;
    • 1 корінь селери;
    • 1 середня морква;
    • 1 цибулина;
    • 1 їдальня ложка тертого кореня імбиру;
    • сіль, натуральні спеції за смаком.

    Жиросжигающие суп для розвантажувального дня — мінус 3 кг за добу

    Рецепт покроково

  • Вимийте і обсушіть філе курки, видалити всі жилки, кісточки, зайвий жирок. Залийте водою і варіть до готовності.
  • Готове варене філе перекладіть на тарілку, бульйон процідіть і злийте назад в каструлю.
  • Промийте, обсушіть, очистіть і дрібно подрібніть всі овочі: брокколі, цибуля, морква, корінь селери. Натріть на тертці свіжий імбир. Підготуйте до варінні горошок.
  • Додайте всі овочі в бульйон і варіть 10-15 хвилин.
  • Варене філе порізати або розберіть на волокна, додайте до супу за 5 хвилин до готовності.
  • За 3 хвилини до готовності додайте сіль, спеції, перемішайте. Залиште настоюватися 15-20 хвилин під кришкою і подавайте до столу. Не пересолюйте суп — сіль перешкоджає виведенню рідини.
  • Загальні рекомендації

  • У дні розвантаження випивайте не менше 1,5 л води.
  • Плануйте раціон заздалегідь, щоб не об’їдатися. Якщо важко стримуватися, простежте, щоб у домі не було шкідливих продуктів.
  • Останній прийом їжі — за 3 години до сну.
  • Інтенсивні фізичні навантаження в розвантажувальний день заборонені, але пройтися пішки або поплавати рекомендується.
  • Подавайте суп зі свіжою зеленню, можна з цільнозерновими хлібцями. Максимальний обсяг порції супу — до 300 мл
  • У період розвантаження і при схудненні суворо заборонені покупні соуси і алкоголь, солодощі, борошняні вироби, копчене, солоне.
  • Суповий розвантажувальний день рекомендується проводити двічі на тиждень, орієнтуючись на власне самопочуття. Якщо з’являється слабкість, головні болі, поверніться до звичного раціону.