Цитрусова дієта Глафіри Тарханової — піде до 12 кг за місяць!

1784


Зміст

  • Секрети чудової форми від улюбленої актриси
  • Правила схуднення від Глафіри
  • Цитрусова дієта Глафіри Тарханової
  • Зразкове меню на день
  • Глафіра Тарханова схудла: фото до і після
  • Тендітна дівчина, і талановита актриса з рідкісним поетичним ім’ям Глафіра — щаслива дружина і мама чотирьох (!) синів. Як їй вдається завжди залишатися у формі, — справжня загадка для передплатників і шанувальників. Звичайно, як і будь-яка жінка за час вагітності Глафіра видужує, але після пологів тут же худне.

    Цитрусова дієта Глафіри Тарханової — піде до 12 кг за місяць!

    Тарханова зізнається, що з її шаленим ритмом життя бути пампушечкою неможливо. Зйомки, гастролі, заняття з дітьми — кожен день в русі. Часу на себе дуже мало, як вона все встигає? У зірки російських телесеріалів є деякі секрети, і сьогодні ми про них дізнаємося.

    Секрети чудової форми від улюбленої актриси

  • Глафіра радить всім дівчатам навчитися жити в гармонії з собою. Любов і позитивне мислення допоможуть зберегти жіночу красу до глибокої старості, переконана Тарханова. Якою ти себе бачиш і відчуваєш, такий і будеш, каже актриса.
  • Спортом Тарханова займається мало унаслідок тотальної зайнятості і відсутності сильного бажання проводити рідкісні хвилини вільного часу в тренажерному залі. Замість цього вона дуже багато ходить пішки, як у Москві, так і в поїздках по Росії і по світу. Багато гуляє з сім’єю, часто проводить час на дачі, на свіжому повітрі, де присвячує себе не тільки сім’ї, але й приділяє час спортивних прогулянок на велосипеді. У вихідні з задоволенням відвідує басейн, де іноді пропливає кілька кілометрів. Актриса зізнається, що практично ніколи не сидить на місці: ні вдома, ні на роботі, ні у відпустці, ні на дачі.
  • Повнота актрисі не загрожує — після пологів вона приходить у форму в лічені місяці, жорстко обмежуючи себе в харчуванні. Сьогодні ми трохи відкриємо завісу таємниці і розповімо, на яких дієтах сидить Глафіра Тарханова.
  • Цитрусова дієта Глафіри Тарханової — піде до 12 кг за місяць!

    Правила схуднення від Глафіри

    Актриса зізнається, що харчується, як і всі — звичайно. Правда, ніколи не переїдає і не допускає калорійних перекусів між основними прийомами їжі. Але як тільки помічає недобре у вигляді пари-трійки зайвих кілограмів, негайно скорочує споживання калорій і вольовим рішенням відмовляється від більшості звичних продуктів.

    Коли Глафіра худне, вона зовсім не їсть:

    • смажене м’ясо;
    • картопля;
    • макарони і пасту;
    • фастфуд і випічку;
    • солодкі страви і напої;
    • кондитерські вироби.

    Замість цього вживає величезну кількість свіжих овочів і фруктів. Ці продукти — «постачальники» клітковини, яка дуже допомагає при схудненні. Також в раціоні в цей період завжди присутні крупи і цільнозерновий хліб.

    Цитрусова дієта Глафіри Тарханової — піде до 12 кг за місяць!

    В звичайний час, коли вага в нормі, харчування актриси трохи більш калорійне.

    • На сніданок вона віддає перевагу вівсяну кашу на воді без цукру з додаванням фруктів, ягід або горішків. Каші — тільки довгої варіння. Продукти швидкого приготування виключаються.
    • Актриса любить морепродукти, індичку, курку. Способи приготування в духовці без масла, на грилі або на пару. На гарнір — овочеві салати і рагу, також без додавання олії.
    • В якості перекусу — зелений чай з молоком. Він чудово втамовує голод і не шкодить фігурі. Солодощі актриса дозволяє собі дуже рідко, зате практикує розвантажувальні дні. Це сприяє підтримці ваги. Але для схуднення вона використовує іншу систему харчування — цитрусову дієту.

    Цитрусова дієта Глафіри Тарханової

    Кожен раз після пологів актриса додає у вазі близько 15 кілограмів, скинути які швидко й без шкоди допомагає цитрусова дієта — справжня знахідка!

    Цитрусова дієта Глафіри Тарханової — піде до 12 кг за місяць!

    Цитрусова дієта Тарханової передбачає повноцінне збалансоване харчування і відсутність голодувань, а тому обіцяє більшу ефективність і щадний режим. При відсутності протипоказань підходить всім, навіть нещодавно народили жінкам.

    Суть такого режиму харчування полягає в тому, щоб вживати якомога менше жирної їжі, замінювати калорійні страви фруктами і білковими продуктами.

    Зокрема, у раціон обов’язково повинні входити цитрусові. Вони містять всі необхідні вітаміни і мало цукру. Чудово вгамовують голод і навіть здатні поліпшувати травлення. Наприклад, так діє половинка грейпфрута, з’їдена через 10-15 хвилин після обіду. Вживати можна як свіжовичавлені соки, так і цілком фрукти.

    Зразкове меню на день

    • Сніданок: порція фруктового салату, заправлений йогуртом або соком, 1 яйце круто, чашка зеленого чаю без цукру (у складі салату обов’язково цитрус).
    • Обід: тушковані або варені овочі, шматочок вареної курки або індички, половинка грейпфрута.
    • Вечеря: невелика порція вареного білого рису, риба на пару або на грилі, стакан свіжовичавленого апельсинового соку.

    Перекуси на такій дієті зовсім мізерні. Якщо дуже хочеться їсти, Глафіра п’є воду, трав’яні чаї або з’їдає цитрус. Також актриса радить відмовитися на цей час від кави і кисломолочних продуктів. Будь-які солодощі та алкоголь під забороною.

    Методика ефективна, і сліпучі фото схудлою Тарханової — прекрасне тому підтвердження.

    Глафіра Тарханова схудла: фото до і після

    Цитрусова дієта Глафіри Тарханової — піде до 12 кг за місяць!

    Цитрусова дієта Глафіри Тарханової — піде до 12 кг за місяць!

    Цитрусова дієта Глафіри Тарханової — піде до 12 кг за місяць!

    Цитрусова дієта Глафіри Тарханової — піде до 12 кг за місяць!

    Цитрусова дієта Глафіри Тарханової — піде до 12 кг за місяць!

    Цитрусова дієта Глафіри Тарханової — піде до 12 кг за місяць!