Супова дієта Галини Вишневської — мінус 7 кг за 4 дні

2191


Зміст

  • Супова дієта: принципи та переваги
  • Дієтична окрошка — основа суповий дієти, рецепт
  • Тривалість і результати дієти
  • Секрети стрункості і краси
  • Протипоказання та рекомендації
  • Радянська оперна співачка і актриса, режисер і педагог, незабутня Галина Павлівна Вишневська захоплювала не тільки своїм голосом, але і незвичайною статтю, манерою тримати себе на сцені і в суспільстві. Це була приголомшливо красива жінка. Галина Павлівна — яскравий приклад того, що не всяка оперна співачка неодмінно повинна ставати гладкою, щоб бути в голосі. Улюблена народна артистка СРСР ретельно стежила за собою і завжди виглядала дивовижно.

    Супова дієта Галини Вишневської — мінус 7 кг за 4 дні Підтримувати форму оперній діві допомагала особлива методика, спрямована на зниження ваги та очищення організму одночасно. Дієта Галини Вишневської разюче ефективна — всього за 3-4 дні можна позбутися від 5-7 кг зайвої ваги. Галина Павлівна була байдужа до спорту, тому обмеження в харчуванні були присутні постійно. Її дієта — це не короткочасний спосіб скинути вагу, а спосіб життя. Співачка ніколи не дозволяла собі переїдати, не захоплювалася калорійними продуктами і не перекушувала. Це дозволяло їй зберігати елегантність і витонченість до похилих років.

    Супова дієта: принципи та переваги

    Дієта Галини Вишневської — супова. Суть її проста: кожен день в меню повинні бути присутніми перші страви. Переїдати забороняється — контролювати обсяги порцій потрібно в будь-якому випадку. Не можна захоплюватися навіть низькокалорійними супами та іншими легкими стравами. Галина Павлівна з дитинства була привчена їсти суп. Тому дотримуватися такої системи живлення їй було приємно й просто. Вишневська суворо дотримувалася обраної дієти і щодня випивала по 2-2,5 літра чистої негазованої води, щоб продовжити відчуття ситості на максимально тривалий термін. У період зниження ваги можна несолодкі чаї трав’яні збори. Ставлення дієтологів до суповым додатнє дієтам. Вони набагато корисніше, ніж фруктові і навіть білкові. Супи з давніх років вважаються найбільш простий і корисною їжею. Страви рідкої консистенції набагато краще засвоюються організмом, ніж тверді. Крім того, супова дієта більш безпечна для ШКТ, ніж дієти, меню яких включає велику кількість сирих овочів і фруктів. Крім того, правильно приготовані перші страви містять у собі практично всі необхідні організму поживні речовини. Для цієї дієти готують легкі супи — наваристі щі на м’ясному бульйоні не сприяють схудненню. Краще всього для зниження ваги підходять вегетаріанські варіанти, а також окрошка на нежирному кефірі.

    Дієтична окрошка — основа суповий дієти, рецепт

    Для приготування дієтичної окрошки підходять:

    • пісні сорти м’яса у відвареному вигляді;
    • відварна курка або індичка;
    • біла і червона риба відварна або на пару;
    • відварні курячі або перепелині яйця;
    • свіжі огірки і редис;
    • молоді кабачки;
    • відварна цвітна капуста;
    • відварений буряк;
    • морква;
    • листя салату;
    • зелений лук, петрушка, кріп без обмежень.

    Заправляти окрошку потрібно нежирним кефіром або домашнім квасом. Магазинний продукт в пластикових пляшках не рекомендується — у ньому багато цукру і консервантів. Для окрошки також підходить будь-яка інша зелень: кінза, рукола, крес салат, базилік. Овочі можна використовувати будь-які, крім картоплі і батату. Блюдо слід готувати традиційним чином без додавання солі. Всі інгредієнти відварити, подрібнити і змішати в каструлі, заправити, перемішати і настояти. Вживати окрошку можна на сніданок, обід і вечерю, а не в будь-який час, коли захочеться.

    • Максимальна кількість прийомів їжі — 4
    • Обсяг порції — складені долоньки — не більше 300 мл
    • Є дієтичну окрошку треба без хліба.

    В якості альтернативи Вишневська могла використовувати інші низькокалорійні супи — овочеві. Супова дієта Галини Вишневської — мінус 7 кг за 4 дні

    Тривалість і результати дієти

    Навіть якщо ви відчуваєте себе добре і втрачаєте кілограми, необхідна перерва не менше 2-х тижнів. Щоб не набрати вагу знову, відразу після закінчення дієти, вихід рекомендується плавний. Протягом наступних 3-4 днів не вживайте в їжу солоне і солодке, жирне м’ясо, алкоголь і здобу. За 4 дні на такій дієті можна втратити до 7 кілограмів (результат може бути різний залежно від початкової ваги, особливостей організму і того, наскільки ви строго дотримувалися правил). В ці дні нічого крім легкого супу або дієтичної окрошки вживати не слід. Вода і несолодкі напої — без обмежень. Помірна фізична активність не обов’язкова, але вітається — рух посилить ефект. Галина Павлівна вдавалася до суповий дієти від випадку до випадку, коли їй потрібно терміново скинути пару-трійку кілограмів перед важливою подією. В інші дні оперна діва дотримувалася принципів правильного харчування. Супова дієта Галини Вишневської — мінус 7 кг за 4 дні

    Секрети стрункості і краси

    • Галина Павлівна була категорично проти перекусів. На думку співачки, все, що ми вживаємо між основними прийомами їжі, на бігу, з’їдається непомітно. Так можна додати до 500 і більше зайвих калорій. Найнебезпечніше для фігури, що вони навіть не враховуються.
    • Другий важливий принцип — відмова від пізньої вечері. Їжа перед сном перевантажує шлунок, заважає нормальному травленню і відновлення організму під час нічного відпочинку. Регулярне переїдання на ніч веде до утворення зайвих кілограмів. Так відбувається завжди, виключення бути не може.
    • Третій — дотримання питного режиму. Навіть невеликий стаканчик води без газу здатний на короткий час вгамувати голод. Питво відразу після пробудження, натщесерце допомагає травній системі активізуватися, сприяє виведенню шлаків.
    • Вишневська не була володаркою класичної модельної зовнішності, але була переконана, що апетит завжди потрібно тримати під контролем. До цього висновку вона прийшла ще в юні роки і слідувала цим принципом все життя.

    Супова дієта Галини Вишневської — мінус 7 кг за 4 дні Супова дієта Галини Вишневської — мінус 7 кг за 4 дні

    Протипоказання та рекомендації

    Дієта на окрошці ефективна і безпечна, оскільки в період схуднення організм отримує все необхідне — білки, вуглеводи, овочі, клітковину. Рідка їжа насичує швидко і надовго. Готувати окрошку можна на кілька днів вперед, що економить час. Це блюдо дуже просте, смачне і недороге. Також дієтична окрошка сприяє нормалізації роботи нирок і кишечника — можна забути про проносних і сечогінних. До того ж, в цьому випадку можна обійтися без підрахунку калорій, що дуже цінується новачками.

    Разом з тим, існують протипоказання. Дієта на ній не рекомендована підліткам, вагітним і годуючим жінкам, літнім людям, також при наявності захворювань серця і судин, діабеті, патології печінки і нирок, органів шлунково-кишкового тракту.