Легкий спосіб схуднути на 5 кг — «Бабусина дієта»

1566


Зміст

  • Харчування на дієті
  • План харчування на 7 днів — щоденне меню
  • Скільки є цукру на дієті
  • Чому «Бабусина?» — тому що доступна та проста. Раціон на цій дієті складений з найдешевших продуктів, а результат вражаючий. За 7 днів такого харчування можна втратити до 5 кілограмів зайвої ваги. Точна цифра буде залежати від індивідуальних особливостей організму худне, віку і ваги.

    Раціон на дієті — самий звичайний, але досить збалансований. Приблизно так і харчувалися старші покоління в нашій країні. Ніхто спеціально не замислювався про схуднення — люди просто не об’їдалися. В меню дієти «Бабусина» присутні овочі, м’ясо, яйця, сир і навіть цукор. Щоб скидати вагу, зовсім не обов’язково повністю виключати солодке. Так вважає і Аліса Фрейндліх. Все про дієти актриси в цій статті.

    Солодкі продукти дають глюкозу, необхідну тілу і мозку, і її відсутність в раціоні може привести до неприємних наслідків: слабкості, апатії, швидкої стомлюваності. Крім того, дослідження показують: у малих дозах цукор позитивно впливає на зір. Якщо ваша робота пов’язана з комп’ютером, мінімальна кількість глюкози корисно і навіть необхідно.

    Незважаючи на те, що меню досить збалансовано, харчуватися так більше 7 днів поспіль не рекомендується. Повтор дієти можливий не раніше, ніж через 2 тижні. Щоб закріпити результат, плануйте перехід на правильне харчування. На період схуднення і надалі слід відмовитися від жирного, смаженого і копченого, магазинних соусів, напівфабрикатів, кондитерських і борошняних виробів, фастфуду.

    Харчування на дієті

    Дієта розрахована на тиждень. Харчуватися потрібно невеликими порціями і виходити з-за столу з відчуттям легкого голоду — об’їдатися не можна. Середній обсяг порції — 250 грамів. Інші перекуси заборонені.

    Легкий спосіб схуднути на 5 кг — «Бабусина дієта»

    План харчування на 7 днів — щоденне меню

    • Сніданок: склянка чаю з двома шматочками цукру
    • Другий сніданок: склянка кави з шматочком нежирного сиру, 1 хлібець або пісне печиво
    • Обід: 150 г м’яса, вареного або підсмаженого на сухій сковороді без масла, 1 варене вкруту яйце
    • Полуденок: склянка чаю з двома шматочками цукру
    • Вечеря: 150 г пісного м’яса, 250 г салату з сирих овочів.

    Інші продукти, що не ввійшли в меню, заборонені. Особливо ті, що містять глюкозу: буряк, кукурудза, апельсини, рис та інші.

    Не забувайте про питному режимі — не менше 1,5 літрів негазований води в добу. Також можна морси, компоти домашнього приготування без додавання цукру.

    Легкий спосіб схуднути на 5 кг — «Бабусина дієта»

    Скільки є цукру на дієті

    Так як меню включає цукор, важливо взяти до уваги такі рекомендації.

    • У добу дозволено не більше 4 шматочків цукру або 4 ложок з маленькою гіркою.
    • Рафінований цукор очищений від вітамінів, клітковини і харчових волокон. Такий продукт швидко переробляється і надходить у кров, провокує стрибок інсуліну. Людина різко відчуває приплив енергії, але потім так само швидко наступає занепад сил. Врахуйте це на дієті.
    • Найбільш корисний — кокосовий або тростинний цукор. Останній містить ударну дозу кальцію, калію й заліза, вітаміни групи B.

    Дієта має радий протипоказань. До них відносяться: вагітність та лактація, дитячий вік, період відновлення після операцій та травм, гострі і хронічні захворювання серця і судин, шлунково-кишкового тракту.