Медовий масаж своїми руками — йде до 5 см з талії і стегон

1979


Зміст

  • Що для цього знадобиться?
  • Як робити медовий масаж в домашніх умовах?
  • Протипоказання та рекомендації
  • Всього за 10-15 сеансів можна втратити до 4 кг ваги і позбутися 5-6 сентиментів в області талії і стегон. Шкіра стане гладкою і пружною, бархатистою. Ніяких особливих навичок не потрібно — достатньо знайти трохи часу на себе і баночку натурального бджолиного меду. Важливо, щоб продукт був високої якості. Це — головна умова.

    У квітковому нектарі містяться активні речовини, які стимулюють розпад підшкірних відкладень і витягають назовні токсини — продукти метаболізму. Це допомагає змоделювати контури тіла і зменшити в обсягах найбільш проблемні місця у жінок — живіт і стегна. Для досягнення результату важливо проводити масаж курсом, не менше 10 процедур. Робити масаж краще всього через день. Можна зробити два курсу поспіль, але з перервою мінімум на тиждень. Можливий і третій курс, але вже тільки через 3-5 місяців.

    Підготовка до Нового року йде повним ходом? Задійте всі інструменти, щоб підтягнути шкіру і зменшити жировий прошарок в короткий термін. Ви ще встигаєте виконати курс домашнього медового антицелюлітного масажу, результати якого вражають. Максимально висока ефективність досягається спільно з фізичними навантаженнями і помірним збалансованим харчуванням.

    Що для цього знадобиться?

    Для антицелюлітного масажу знадобиться невелике кількість натурального меду. Найкраще взяти квітковий, липовий або будь-який інший, строго без добавок і обов’язково густий, не зацукрований. Магазинний продукт часто виявляється неналежної якості, тому ідеальний варіант — придбати мед у пасічника-приватника. Зберігати баночку необхідно в прохолодному затемненому місці, далеко від джерел тепла та сонячних променів. Забороняється сильно нагрівати і кип’ятити продукт — під дією високих температур мед втрачає свої цілющі властивості.

    Робити масаж треба через 1,5–2 години після їжі, ні в якому разі не на повний шлунок. Перед сеансом слід підготуватися — прийняти душ або ванну, зробити скрабування проблемних зон (рецепти домашніх скрабів в цій статті). Після масажу змити залишки меду теплою водою, використовуючи жорстку мочалку або рукавичку, витертися насухо м’яким рушником. Можна нанести живильний, зволожуючий або антицелюлітний крем. Відразу після сеансу не рекомендовані активні рухи тіла, різкі перепади температур, краще 15-20 хвилин відпочити.

    Медовий масаж своїми руками — йде до 5 см з талії і стегон

    Як робити медовий масаж в домашніх умовах?

    Домашній медовий масаж — ефективний спосіб позбутися жиру і поліпшити стан шкіри. І що особливо приваблює, його можна робити самому, не вдаючись до послуг фахівців. Порядок дій дуже простий.

  • Візьміть трохи меду рукою і нанесіть на попередньо очищену суху шкіру рухами.
  • Потім міцно приклейте долоні до шкіри і з силою відірвіть. Поступово збільшуйте силу дотиків — притискайте руки до тіла все щільніше, а відривайте з кожним разом ще більш активно і різко. Потрібно буквально вбити в шкіру весь мед, який ви зачерпнули з баночки. На тілі має залишитися тільки тоненький шар.
  • Продовжуйте впливу руками. Через час, на шкірі повинна бути видна густа біла маса. Це «відпрацьований» мед: він вже проник глибоко в шкіру і відтягнув на себе частину токсинів і жиру.
  • Всього на кожну зону повинно йти від 5 до 10 хвилин. Медовий масаж застосовується практично для всіх областей тіла: живота, стегон і сідниць, рук і навіть спини. Правда, в останньому випадку без помічника не обійтися. Опрацювати цю зону самостійно практично нереально. Будьте обережні, роблячи масаж на внутрішній стороні стегна — вплив тут має бути мінімальним, щадним.

    Медовий масаж своїми руками — йде до 5 см з талії і стегон

    Протипоказання та рекомендації

    За добу до проведення першої процедури виконайте тест на алергію. Для цього нанесіть невелику кількість меду на шкіру на згині ліктя і почекайте. Якщо протягом двох годин реакції не послідує, масаж робити можна. Про наявність можливої алергії свідчать свербіж і почервоніння. У цьому випадку від застосування продукту бджільництва варто відмовитися.

    Після масажу у зонах впливу можуть спостерігатися синці. Невеликі гематоми — нормальне явище. А ось великі крововиливи — тривожна ознака. Можливо, у вас підвищена ламкість судин. Для зміцнення корисно приймати вітаміни C і P. Якщо кількість і розміри синців з часом не зменшаться, краще припинити масаж.

    • алергія на мед і укуси бджіл;
    • вагітність;
    • період менструації;
    • гіпертонічна хвороба;
    • захворювання серця та судин;
    • онкологічні та інфекційні захворювання;
    • період відновлення після захворювань і травм, поганий імунітет, температура, слабкість;
    • новоутворення, висипання, опіки, виразки, подряпини і ранки в області передбачуваного впливу.