Як виграти в ставки на футбол

9-23-2021

” чи можна вигравати в ставках на спорт?» – це питання цікавить переважна більшість тих, хто нещодавно почав або тільки хоче почати грати в букмекерських конторах. Деякі ж запитують у пошукачів щось на кшталт» як розбагатіти на ставках «або»як заробляти на ставках”. У цій статті-кілька відповідей і порад від людей, які знайомі з грою в букмекерських конторах не з чуток. Хочемо порекомендувати пограти в линия футбола на сайті, тут найкращі шанси на перемогу .

Що таке ставки на спорт

Ставки на спорт-це інтелектуальне парі між гравцем і букмекером: гравець робить свій прогноз на спортивну подію і ставить гроші на те, що цей прогноз виявиться вірним. При вірній ставці він повертає собі ці гроші з прибутком, при програної, відповідно, програє їх.

Кожній ставці букмекер присвоює коефіцієнт (котирування), що оцінює ймовірність цієї події. У російських букмекерських конторах застосовуються європейські коефіцієнти, які відображаються у вигляді десяткового дробу. Якщо ставка виявляється вдалою (прогноз гравця виявився вірним), поставлена сума множиться на запропонований букмекером коефіцієнт — це і є розмір виплати, покладеної за вдалу ставку.

Котирування букмекера можуть змінюватися як під впливом кількості і розміру зроблених ставок на цю подію, так і через зменшення/збільшення його ймовірності. Досвідчені гравці називають також коефіцієнт “ціною” запропонованого події: кожен може або вибрати ставку за запропонованою ціною, або відмовитися, якщо вважає її невірною.

Чи можна вигравати в ставках на спорт?

Звичайно, в ставках на спорт вигравати можна. Щоб переконатися в цьому, варто подивитися, наприклад, рейтинг прогнозистів legalbet, в якому відображена успішність або безуспішність прогнозів кожного експерта і гандикапера нашого сайту на тривалій дистанції. Статистика ведеться відкрито, і тому на сторінці рейтингу видно, що далеко не всім вдається давати точні прогнози на спорт і вибирати виграшні ставки. Хоча всі без винятку прогнозисти відмінно розбираються в тому виді спорту, на який дають прогнози.

Умова перша: правильне сприйняття

Ставки повинні приносити задоволення, і це головне, що потрібно засвоїти тому, хто читає все про ставки на спорт для початківців. Вони можуть (і будуть) програвати, і до цього потрібно бути готовим.

Сприйняття ставок як ігри і як хобі має відразу кілька вагомих переваг:

  • це дозволяє не втрачати розум і не ризикувати великими сумами (до речі, розум в цій грі дуже потрібен);
  • це допомагає розвивати навички прогнозування, а не навички пошуку букмекерських помилок (на відміну від зацикленості на грошових питаннях);
  • це дає те, що і повинні давати ставки: більше драйву, більше здорового азарту і більше емоцій при перегляді матчу.

Умова друга: контроль банкролла (ігрового бюджету)

Для новачка рада буде простим: ставити можна тільки ту суму, яку не шкода програти. Ставити в два рази більше після вдалої ставки-поганий початок. Намагатися відігратися після програшу – ще більш поганий початок. Досвідчені гравці знають, як працює наш мозок: один виграш новачка (особливо якщо він вийшов великим) здатний «затьмарити» безліч попередніх і наступних програшів. Чисто психологічно. Якщо ви всерйоз вирішили освоїти мистецтво(науку ?) ставок на спорт, почніть вести облік всіх зроблених ставок, а також кожного виграшу і кожного програшу.

Умова третя: робота з інформацією

Вміння працювати з інформацією, співвідносити факти і вчасно добувати актуальні дані-основа основ і головне при виборі ставки. Недостатньо просто вірити в команду, на яку хочеться зробити ставку: важливо розуміти, в якій формі вона знаходиться прямо зараз, чи достатньо її мотивації для перемоги, наскільки оптимальний склад, заявлений для участі в матчі і т. Д.

Щоб ця умова любителям ставок на футбол або хокей було виконувати простіше: в розділі беттінг-центру legalbet завжди можна вибрати потрібний матч зі списку і отримати актуальну інформацію про нього.

Починаючому гравцеві також варто пам’ятати, що в грі на гроші букмекер завжди має математичну перевагу. Звичайно, є невеликий відсоток гравців, які на дистанції оцінюють події краще букмекера, але це абсолютно не про новачків: подібне може приходити тільки з досвідом, та й то далеко не кожному. Новачок спочатку може розраховувати на удачу, а знання спорту використовувати як допомогу в усвідомленому виборі варіантів для парі.

Навчання ставкам на спорт

Перш ніж зробити ставку, розберіться з основними поняттями і термінами, якими оперують букмекерські контори. Букмекерська лінія складається не тільки з таких простих позицій, як перемога однієї з команд, нічия або тотал більше/менше. Також є величезна кількість інших ставок, де можуть ховатися різні підводні камені для початківця гравця: якщо не вникати в це і просто експериментувати без потрібних знань, це може привести до гіркого розчарування.

Щоб не довелося вчитися на своїх помилках, рекомендуємо виділити час на навчання, уважно вивчити правила парі і можливі нюанси, які можуть виникнути при розрахунку ставки. Важливе значення має і запропонований букмекером коефіцієнт: для гравця дуже важливо уникати ставок на переоцінені результати, тому що на дистанції такі ставки будуть збитковими. Як правило, переоцінюють фаворитів, але так буває не завжди. Розуміння вірності оцінки події прийде тільки з досвідом, але пам’ятати про це потрібно з першої ставки.

Ставки на спорт: як це працює

Визначте для себе, скільки коштів ви готові виділяти в місяць на ставки, і перший час не відступайте від наміченої цифри. Навіть якщо вам здається, що ось перед вами ставка всього життя, не варто підвищувати її розмір. Навіть якщо в результаті ставка пройде, не шкодуйте, що могли поставити більше. В процесі навчання ставкам на спорт людина сама повинна прийти до думки про те, що в цій справі головне — те, як гра складається на дистанції. Таке розуміння приходить тільки з часом.

1. Визначтеся, де краще ставити на спорт. У ставках дуже багато залежить від коефіцієнтів і вибору події. У кожного букмекера свою пропозицію, тому відштовхуватися потрібно від того, який спорт, турніри і види ставок вас цікавлять. Визначившись зі своїм напрямком, робимо і вибір букмекера. Варто відзначити, що ринок зараз настільки конкурентний, що букмекерська лінія стає все краще і багатше. Тому основний упор багато хто робить саме на коефіцієнти і розмір маржі. На одні і ті ж події в різних конторах різниця може становити кілька десятих, а на дистанції це має величезне значення.

Більшість людей починають свою “кар’єру” в беттінгу зі ставок на улюблену команду і спортсмена. І в цьому величезна помилка, яка переслідує багатьох досвідчених гравців протягом усього періоду гри. Адже в цих ставках превалює не аналітика, а емоції, що є помітною проблемою в грі.

Емоції і ставки для професійного гравця ніколи не повинні стає в один ряд, всім новачкам коштувати засвоїти подібну істину якомога швидше. Мова йде не тільки про негатив, коли бажання відігратися змушує людей ставити на 3-ю лігу мальти по керлінгу, тому що інших подій в лінії на той момент немає: куди важливіше те, що, сприймаючи занадто емоційно свою гру, ви будете сильно засмучуватися через поразки і не помітите позитивних емоцій, які можуть приносити спортивні ставки, якщо грати відповідально і в задоволення.

Отже, якщо ви вже вирішили спробувати свої сили в ставках, сподіваємося, що наш матеріал допоможе вам не розчаруватися в цьому виборі. Удачі і нових корисних знань!