Триденна експрес-дієта на цвітній капусті — втрачаємо по кілограму щодня

1753


Зміст

  • В чому суть?
  • Пиття під час дієти
  • Харчування під час дієти
  • Салат з цвітної капусти для схуднення
  • Дієта на капустяному супі
  • Для бажаючих схуднути придумано чимало дієт для будь-якого смаку і гаманця — потрібно лише дотримуватися пропорції і рекомендації, мати силу волі. Одна з таких дієт — схуднення на цвітній капусті.

    В чому суть?

    Всі три дні необхідно є виключно цвітну капусту, важливо її попередньо відварити. Буде потрібно приблизно 1,5 кілограма. Бажано приймати їжу 5-6 разів на день.

    Цей овоч багато років був і залишається коморою корисних речовин містить всі самі потрібні вітаміни, а також необхідну для жіночого здоров’я фолієву кислоту. Харчові волокна, що містяться в суцвіттях, допомагають швидко наситити організм, утамувати відчуття голоду. Завдяки чому ця дієта переноситься легко.

    Триденна експрес-дієта на цвітній капусті — втрачаємо по кілограму щодня

    Дієта на цвітній капусті допоможе позбавити організм від зайвих кілограмів, налагодити обмін речовин і підготувати до переходу на раціональне харчування. Це сприяє закріпленню результату, отриманого при дотриманні дієти, і дозволяє продовжувати схуднення — повільно, дозволяючи організму підтримувати нормальну вагу.

    Пиття під час дієти

    У період дотримання дієти добре пити воду, зелений чай, різні трав’яні відвари, настої. Якщо з’явилося відчуття голоду, рекомендується випити трохи кефіру, але бажано вживати тільки капусту.

    Харчування під час дієти

    У період дієти дозволено тільки кольорова капуста і рясне пиття — напої з числа дозволених. Також допускається незначна кількість інших свіжих або відварених овочів, некрохмалистих. Можна вживати помідори, огірки, морква, листя салату, щавель, шпинат.

    Полегшений варіант включає куряче м’ясо. З ним можна приготувати дуже смачний суп-пюре. Рецепт нижче.

    Триденна експрес-дієта на цвітній капусті — втрачаємо по кілограму щодня

    Салат з цвітної капусти для схуднення

    Три дні вживайте в їжу салат з овочів і суцвіть цвітної капусти. Для цього перемішайте в глибокій мисці 800 г цвітної капусти, 300 г помідорів (можна черрі), кілька пучків різної зелені і листя салату.

    Можна збризнути блюдо невеликою кількістю лимонного соку, додати крапельку масла оливи, запашні сушені трави і прикрасити соковитою тертою морквою.

    Зазначене кількість інгредієнтів — на одну людину. Салат потрібно приймати 4-5 разів на день.

    Триденна експрес-дієта на цвітній капусті — втрачаємо по кілограму щодня

    Дієта на капустяному супі

    Харчування складається з капустяного супу, на який йде 800 г цвітної капусти з додаванням 400 грамів філе курки без шкіри. Все це вариться до готовності, а після подрібнюється в блендері до однорідності. За смаком можна додати різну зелень і трави. Солити можна, але не бажано.

    Це порція супу на один день. На наступний потрібно приготувати вже свіже ласощі. В доповнення до супу можна тушковані, сирі або варені овочі, трав’яні чаї, негазована вода.

    На такій дієті людина не тільки худне, але і підготовляє організм до переходу на раціональне харчування. Головне, дотримуватися дієти й дотримуватися пропорції, тоді буде результат.

    Система живлення не підходить годуючим і вагітним жінкам, підліткам, літнім людям, особам з гострими і хронічними захворюваннями ШЛУНКОВО-кишкового тракту та інших органів. Рекомендована консультація фахівця!