Марина Зудіна: як у 54 роки виглядати на 20 років молодше

2619


Зміст

  • Актриса за покликанням
  • Спосіб життя і харчування
  • Звички
  • Марина Зудіна, фото фігури
  • Її неможливо назвати звичайної середньостатистичної актрисою. Образи, створювані Зудиной на сцені і в кіно, такі ж, як вона: глибокі, пристрасні, унікальні. У ставленні до життя і до себе Марина В’ячеславівна ніколи нікому не наслідувала, завжди залишаючись надзвичайно талановитої і красивою жінкою з безоднею чарівності.

    Марина Зудіна: як у 54 роки виглядати на 20 років молодше

    Актриса за покликанням

    Про те, що буде зніматися в кіно, Марина знала зі шкільних років. В ГІТІС 16-річна дівчинка поступила стрімко, навіть не встигнувши скласти шкільні випускні іспити. Акторська професія стала для неї першою і єдиною. Як і шлюб з Олегом Табаковим, що тривав 35 років. Зумовленість виявилася яскравою рисою в її долі, надавала загадковості характером і погляду. Зовнішні дані Зудиной дозволяли сподіватися на незмінну лояльність викладачів інституту, а пізніше — режисерів. Обеззброює, трохи сором’язлива посмішка стала її візитною карткою. За неї дівчині охоче прощали незграбність на сцені з’являлися зайві кіло. Однак такий поблажливістю Марина ніколи не зловживала. У прагненні до зовнішнього досконалості дисципліновано відмовлялася від вечерь, тижнями обмежувала раціон тільки кефіром і фруктами. Намагаючись худнути, загортали в целофан і годинами потіла, виконуючи гімнастичні вправи.

    Спосіб життя і харчування

    З дитинства Зудіна не відрізнялася крихкістю форм, була злегка повненькою. За час навчання стала стрункішою на 15 кг. З тих пір майже 30 років вага її коливається мало. При зрості 168 див. він становить близько 59-60 кг. Після вагітностей ідеальна маса тіла швидко відновлювалася, незважаючи на те, що мамою вдруге Зудіна стала вже після 40 років. Як не дивно, зберігати стабільно струнку фігуру стало простіше після відмови від заборон і обмежень. У цьому актриса не раз зізнавалася в інтерв’ю.

    У молодому віці доводилось тримати себе «в узді», щоб не з’їсти зайвий шматочок. Результат був очевидний, але за ним нерідко стояв стрес і постійна втома. З віком зросла потреба у внутрішньому комфорті і позитивних емоціях. Як вважає Марина, настрій жінки прямо позначається на її зовнішності і здоров’я, тому незручні нав’язливі думки потрібно вміти відпускати. А головне — хвилювання часто викликає посилений апетит. У такі години можна непомітно для себе з’їсти багато зайвого і шкідливого.

    Марина Зудіна: як у 54 роки виглядати на 20 років молодше

    Основні принципи щоденного раціону актриси:

  • Ніяких заборон. Якщо не постійно пам’ятати, що солодкого не можна, а поставити на стіл вазу з цукерками, його і не захочеться.
  • Якщо дуже хочеться з’їсти тістечко, шоколадку або шматок торта, це потрібно зробити. Значить, це необхідно організму з якихось причин. Головне — ставитися до ласощів, як до повноцінного прийому їжі, а не додаткового перекусу між стравами. Тоді воно стане звичайним джерелом енергії, а не відкладеться жирком на боках.
  • Запивати солодощі корисніше чорною кавою, він прискорює метаболізм.
  • Раціон повинен бути переважно роздільним. Фанатизм тут необов’язковий, але каші і макарони бажано не з м’ясом, а з овочами, а молочні продукти — вживати окремо від усього.
  • Постійний підрахунок калорій Зудіна вважає хибною практикою. Режим суворих обмежень тримає в напрузі, а мимовільні його порушення сильно засмучують. До голодних дієт з часів юності не поверталася. Гармонійні відносини з оточуючими і гарний настрій працюють на красу набагато краще дієт. Переставши зациклюватися на позначці ваг, схуднути можна майже непомітно. Зрозуміло, при адекватно і правильно складеного меню. А в ньому має бути якомога менше важких жирних страв, напівфабрикатів. Вітаються овочі, крупи, риба, пісні сорти птиці і м’яса.

    Марина Зудіна: як у 54 роки виглядати на 20 років молодше

    Звички

    Відточувати фігуру Марині завжди допомагали водні процедури і сауна. У сухий парильні актриса може перебувати годинами, балуючи себе ароматами трав і ефірних масел. Щотижня ходить в басейн, де виконує спеціальну водну гімнастику. Плавання поєднує з масажем. А ось до традиційного фітнесу ставиться байдуже. Повсякденної активності на роботі і вдома для підтримки тонусу їй цілком достатньо. Целюліт ж, якого багато зірок бояться, як вогню, Зудіна вважає уявною проблемою, а зацикленість на ньому — дурістю. Підтримувати внутрішню гармонію актрисі допомагає бездоганний смак в одязі. Фасони вона підбирає так, щоб вигідно підкреслювати достоїнства і стрункість фігури. Завдяки чому виглядає по-королівськи навіть у скромних сукнях і костюмах.

    Марина Зудіна, фото фігури

    Марина Зудіна: як у 54 роки виглядати на 20 років молодше

    Марина Зудіна: як у 54 роки виглядати на 20 років молодше

    Марина Зудіна: як у 54 роки виглядати на 20 років молодше

    Марина Зудіна: як у 54 роки виглядати на 20 років молодше