Катерина Гусєва: секрети стрункості і краси

2243


Зміст

  • Як харчується Катерина Гусєва
  • Спорт в житті зірки
  • СПА-процедури для підтримки форми
  • Катерина Гусєва фігура, фото
  • Вже багато років актриса театру і кіно Катерина Гусєва залишається однією з найкрасивіших і найбажаніших жінок країни. Її чарівне чарівність викликає бажання наслідувати, а миловидне обличчя і точена фігура приковують погляди. Природно, багато шанувальників задаються питанням, як Гусєвої вдається підтримувати таку чудову форму у віці 40+. Дізнаємося, як харчується популярна актриса і мама двох дітей, якими видами спорту займається і яким корисним процедур віддає перевагу.

    Катерина Гусєва: секрети стрункості і краси

    Як харчується Катерина Гусєва

    Актриса зізнається, що не любить обмежень в їжі і не дотримується суворих дієт. Чутки про пластичні операції Гусєва також спростовує. Нормальне харчування без надмірностей і активний спосіб життя — і більше ніякого секрету!

    Актриса розповідає, що живиться просто, як усі. Жартує, що її люблять працівники театральних буфетів за те, що вона не вибаглива в їжі і не вимагає вишукувань та дієтичних страв. Але і побалувати себе смачненьким актриса не упустить можливості. Дозволяє собі смажене, солодке, випічку, але ніколи не об’їдається. Останній прийом їжі — завжди за кілька годин до сну.

    Але головна заслуга — хороша генетика і фізичні навантаження. Катерина дуже багато рухається, спалюючи за день колосальну кількість калорій. Зйомки і спорт присутні в її житті кожен день.

    Катерина Гусєва: секрети стрункості і краси

    Спорт в житті зірки

    Катерина з юних років захоплена спортом: вона займалася фігурним катанням і танцями, плаванням, спортивною гімнастикою. Благородна постава і стати відрізняли її від однолітків вже у школі. З роками нічого не змінилося — Гусєва тренується при будь-якій можливості.

    Тепер у неї в фаворі тайський бокс, пілатес, степ, дихальна і спортивна гімнастика, заняття пластикою і хореографією. Особливо полюбився актрисі тайський бокс — так вона знімає напругу, що нагромадилася та заражається позитивом і енергією. Гусєва вправляється наполегливо і інтенсивно використовує обважнювачі і гантелі.

    Актриса також частенько займається на біговій доріжці і обожнює танцювати. Вона вміло поєднує кардіо і силові навантаження, бойові мистецтва, вправи на розтяжку. При цьому визнається, що не відчуває перетренованості.

    Якщо відпочинок — то теж активний. Соціальні мережі Гусєвої рясніють красивими зйомками з гірськолижних баз, парків, концертів, пляжів та заповідних місць. Залишається тільки гадати, як вона все встигає.

    Дієта Катерини Гусєвої — це дружба зі спортом. Ось і весь секрет. Інтенсивні регулярні навантаження допомагають витрачати все з’їдене без залишку, не дозволяючи пиріжків і булочкам «відкладатися» на боках.

    Катерина Гусєва: секрети стрункості і краси

    СПА-процедури для підтримки форми

    Не обходиться сорокарічна актриса і без СПА-процедур. Догляд за шкірою корисний у будь-якому віці, говорить вона. Фізична активність у поєднанні з обгортаннями і масажем здатна творити чудеса. Улюблені процедури актриси: гідромасаж, ароматерапія та стоунтерапія. Корисно для тіла і для душі, вважає Гусєва. Час, проведений наодинці з собою, коли ти задоволений і розслаблений, дозволяє повноцінно відновитися, багато чого зрозуміти і переосмислити.

    У вільний від зйомок час актриса віддає перевагу мінімум косметики. Вона переконана, що макіяж старить шкіру. Спить не менше 8 годин. Для підтримки форми це дуже важливо, запевняє Катерина.

    Катерина Гусєва фігура, фото

    Катерина Гусєва: секрети стрункості і краси

    Катерина Гусєва: секрети стрункості і краси

    Катерина Гусєва: секрети стрункості і краси

    Катерина Гусєва: секрети стрункості і краси