Зайва вага заважає їздити в транспорті. Прошу ради

2363

Черговий лист читачки. Жінка, 48 років, просить поради!

Пишу порадитися, ситуація критична. Моя вага досяг величезної позначки, важко мені багато ходити пішки, важко підніматися по сходах, а тепер стає нестерпно користуватися транспортом. Особливо взимку. Коли все в шубках, з сумками, пакетами. Я розумію, що просто не влажу в маршрутку, а якщо і влажу, то сиджу на двох сиделках. Поруч місця людині вже немає( соромно, що я така. Соромно, що поруч не поспішають сідати люди. Не знаю, що тепер робити: за двох платити? Поки ще водії такого не пропонували, але якщо дійде до цього з сорому згорю.

Особливо важко в години пік, коли транспорт йде битком. Мені важко забиратися в транспорт, я створюю затор в салоні і всіх затримую. Сісти на ходу не можу, як раніше. Бачу косі погляди. Бачу що дратую водія, що довго доводиться на зупинці стояти. Пасажири теж бісяться. Деякі посміхаються.

Одного разу зі мною поруч сіла дівчина. І відразу ж стала, як місце з’явилося. потім ще одна жінка сіла, мого віку, але худа. Пересіла теж.

Писати можу довго. Але на жаль нічого не змінюється. Історії всі як одна походи. Що робити? Допоможіть не комплексувати з цього приводу! Я ж оплачую проїзд, чому повинна когось боятися?? Чи ви теж вважаєте, що це хамство займати два сидіння?

Це як з гучним хропінням в поїзді. Кажуть, хропеш, викупиш купе повністю. Так і з вагою. Їдь на таксі, раз не поміщаєшся, що іншим незручності лагодити. Скажіть, хто прав?

Мені їздити і не хвилюватися або на таксі пересідати? Грошей шкода. Працюю медсестрою.

З приводу схуднення поради не треба давати, я вже сіла на дієту. Але жити повноцінним життям ще важко(