Смачні, дієтичні і дуже корисні виходять котлети на основі самої звичайної білокачанної капусти. До головних достоїнств капустяних котлет можна віднести їх доступну вартість і простоту приготування. З цим блюдом зможе впоратися самий недосвідчений кухар, тільки почав отримувати знання в кулінарному мистецтві.
Включаючи в раціон котлети з капусти, можна істотно урізноманітнити меню і навіть заощадити сімейний бюджет. Капустяні котлети можна їсти як самостійне блюдо або запропонувати як гарнір до риби або м’яса/птиці, що подаються на друге в обід.
Особливо такі котлети сподобаються молодшому і старшому поколінню родини.
Котлети з капусти рецепт
Набір продуктів-інгредієнтів:
- капуста білокачанна – 600 г;
- курячі свіжі великі яйця – 4 шт.;
- великі зубки свіжого часнику – 4 шт.;
- борошно в/сорт – 100 г;
- спеції, в тому числі сіль, порошок сушеного часнику і перець;
- олія рослинна, будь-якого сорту, для смаження котлет;
- велика сухарна паніровка, можна з сумішшю з солодкої паприки – 150 г;
Капустяні котлети рецепт покроково
Рекомендація у цей рецепт.
Приготовлені котлети можна охолодити і заморозити «в прок», щоб використовувати їх у міру потреби. Заморожені котлети можна зберігати не більше півроку.